Despre personajul meu
|
24 Sep 2010, 18:18
|||
|
|||
Bun venit lui…
Crissy «Rozalinda» Tepes
![]() put some lyrics or lines about the character
![]() Prenume Crissy Varsta 15 ani Sex fata Ziua de nastere 15 Ianuarie Orasul unde a copilarit Londra Mama 37, profesor de Potiuni, sange-pur, Alina Tepes Tatal 38, Ministru [Adjunct] al Ministerului Magiei, sange-mal, Godric Tepes Statutul Sangelui Sange semi-pur ![]() Corp suplu Par saten-deschis Ochi Caprui Par saten-deschis ![]() Ii displace ca cineva sa puna mult prea multe intrebari, mincinosii, ora de Farmece, inamicii, sangele Puncte forte prima la invatatura, prima la distractie, prima la coafura Puncte slabenu poate sa minta, nu poate sa prepare o vraja a adevarului, sa prinda Hotoaica Aurie Obiceiuri citesc de fiecare data ziarul, ma strecor afara din camera de zi dupa ora de stingere, ma relaxez in biblioteca Amortentiatrandafir, parfum de levantica, scortisoara Casa Astropufi ![]() Rude am toata familia in viata Persoane Importantefamilia si prietenii Talente Clarvazator Abilitati alege cateva dintre : vraji non-verbale, vraji fara bagheta, ![]() |
|||
24 Sep 2010, 18:24
|||
|
|||
bunaaa, cristiana vezi ca te-ai descurcat? ma bucur foarte mult ca ti-ai facut in sfarsit cont aici ^^ paii... have fun!
P.S. Ti-am trimis o cerere de prietenie (normal ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
24 Sep 2010, 18:40
|||
|
|||
Foarte frumoasa descrierea! Bun venit,have fun!
Ti-am trimis o cerere de prietenie! ![]() |
|||
24 Sep 2010, 18:58
|||
|
|||
Bine ai venit!
Have fun si happy posting ~Ti-am dat cerere de prietenie my momma { raised } me a prophet
|
|||
24 Sep 2010, 19:19
|||
|
|||
Hi there!
Sper sa te acomodezi pe DM si sa fii activa. Happy posting ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Sep 2010, 20:38
|||
|
|||
hey
bun venit..sper sa te distrezi pe aici citeste regulile si adu multe puncte casei tale ti'am dat si eu o cerere de prietenie |
|||
24 Sep 2010, 21:37
|||
|
|||
Welcome
Draguta descriere Sper sa ne vedem la Rpg Daca ai nevoie de ajutor , nu ezita sa trimiti un PM P.S. : Si eu ti'am dat o cerere de prietenie ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Sep 2010, 21:43
|||
|
|||
Uuu Ce-mi place numele, Tepes
Bine-ai venit !> ![]() Sper sa te distrezi alaturi de noi ^^ ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
24 Sep 2010, 23:02
|||
|
|||
Buna >
![]() Bun venit blah, blah blah Cum ramane cu credit'ul meu ? Glumeam, glumeam, nu are nik . ![]() |
|||
25 Sep 2010, 17:11
|||
|
|||
Buna!
Multumesc mult tuturor! Nici macar nu ma puteam gandi la faptul ca o sa fiu atat de bine primita! Multumesc enorm! Cat despre nume, 'Tepes' e numele meu de familie ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Despre Mine Hary Poter | Gaby Potter | 9 | 2,132 |
27 Jul 2011, 20:39 Last Post: Ema Snow |
|
despre Ashlyn Meester | Ashlyn Meester | 3 | 1,480 |
12 Aug 2010, 11:34 Last Post: Bell Evans |