Alice Morris
24 Sep 2010, 18:39
23.09.2010

Joi...Am inceput orele la 9 Si cand sa intru in camin, iese in baiat si deschide usa chiar inainte sa pun eu mana pe maner. Si zic eu in timp ce intru:
"Multumesc :>"
Si cu toate ca am inceput orele la 9...jumatate de clasa era pe jumatate adormita
Statea Daniela cu capul pe banca si deodata se trezeste si striga:
"Maine e vineri!"
Am avut prima ora romana se putea foarte clar dormi, la felul in care vorbeste proful oricum, nu am facut prea multe...
A urmat pauza mare...si au venit baietii la noi in clasa, dar Vlad si Cosmin nu au stat prea mult. Vlad s'a semnat pe mini'agenda lui Andy "Bradutz" si l'a rugat ea si pe Dragos sa se semneze si nu o sa uit niciodata ce frumos s'a mirat Andy cand a vazut ca a scris doar "Eu o.O"
Geografia...stie profa cum ma cheama ca doar e diriga Manuelei si ne'a predat despre sistemul solar, si m'am simtit mandra ca am putut sa imi arat si eu cunostiintele chiar daca mai mereu mi'o lua Cosmina inainte cu raspunsurile
La chimie mi'a parut putin nervoasa la inceput, profa, fiindca nu am venit in laborator dar am facut niste probleme, ne'a predat invelisul de electroni...chimie, ce sa mai...
La biologie am mers in laborator si e profa foarte dragutza si imi place mult cum preda...dar prevad ca o sa fie grea biologia si ca va trebui sa invat multe denumiri intortocheate la chestii foarte mici din compozitia celulei
Dupoa biologie am trecut pe la Manu sa investighez despre faza cu spary'ul paralizant ciudata faza, doar in liceul asta se putea intampla
La sport am stat degeaba eu si alte cateva colege ca mi'a fost prea lene sa'mi car echipamentul dupa mine
Ultima ora engleza...unde am facut niste exercitii cu presentul simplu si continu si apoi acasa...
Am mers pe jos pana acasa si cand am intrat pe usa am dat peste verisoarele mele de 9 si 10 ani care stau weekend'ul asta la noi

Xoxo, Alice

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Sep 2010, 18:50
24.09.2010

Vineri...in sfarsit frate Eram foarte obosita dimineata asta (:| am dormit cu verisoara mea care m'a trezit pe la 4 cu tipetele ei ca a avut cosmaruri cu maimute si m'am chinuit jumatate de ora sa adorm iar la 6 jumate m'a trezit mama iar

Am avut prima ora Logica, unde dirigu' nu ne'a ascultat ci a completat niste fise si ne'a lasat sa invatam la istorie
Nu prea se pricepe nimeni la istorie...e pe baza de toceala si la veselia de la noi din clasa e greu sa tocesti
Dar am trecut noi si de ora de istorie...a ascultat 4 copii, dintre care 2 ii ascultase si ora trecuta, a pus 2 de 9 si 2 de 7 si a mai predat vreo 2-3 pagini :-L
La latina, a venit profa, noi eram toti veseli, ascultam muzica...vorbeam....si deodata am amutit a ascultat vreo 2 fete la legenda intemeierii Romei si apoi a inceput sa povesteasca, mi'a pus si mie un punct in agenda doar pentru ca am zis ca Galia a fost cucerita de Caesar si ne'a mai predat niste chestii latinesti pe acolo
La religie chiar ca e terorista profa invat religie, si sunt atenta la ora din respect pentru Dumnezeu, nimic de zis dar cu o profa ca asta iti piere tot cheful
La franceza ne'a pus profa sa traducem niste propozitii destul de grele si e caietul meu plin de mazgalituri pentru ca am scris cu o gramada de greseli si mai am si ca tema inca vreo 14 propozitii pentru luni
La info, ba nu, TIC a fost destul de relaxant proa a predat putin, am intrat putin pe forum, nimic interesant....
Si dupa ore, in loc sa ma duc acasa a trebuit sa merg in alta parte a orasului sa le iau pe verisoarele mele de acasa de la ele, fiindca si ele au mers la scoala azi...am stat cam o ora acolo, si abia apoi am venit acasa.
Si acum stau si ma plictisesc, desi as avea multe lucruri de facut dar nu imi permite lenea

Xoxo, Alice Smile>-

24 Sep 2010, 19:06
Faze amuzante

23.09.2010

Ora de romana
Proful ne pune sa vorbim despre cum ne simtim noi dupa o asa'zisa lupta, cum ne simtim cand castigam, si cum ne simtim in timpul luptei, si Daniela tot statea cu mana pe sus. Si cum proful nu a numit'o o intreb eu
Eu:"Dar tu ce vroiai sa zici?"
Raspunde ea ca si cum nici nu as fi intrebat'o
Dana:"Ca iarba e mereu mai verde pe partea cealalta"

Ora de chimie
~Preda profa structura invelisului de electroni si ne spunea ca pe orbitalul de tip s incap 2 electroni, pe orbitalul de tip p incap "maxim" 6 electroni si cand am trecut la substraturi ne intreaba ea pe noi cati electroni incap pe substratul p
Marius:"6 cai fomosi"
Mai tarziu, cand calculam electronii pentru un strat...
Eu:"2 maxim 6"
Sau o mare parte din gasca din spate eram cu faze gen
"Maxim am zis"
"6 electroni fromosi"

~Acasa
Manu:"Sa nu'i zici lu' Cata ca i'am luat pixurile ca ma transeaza"

24.09.2010

~Ora de istorie
Proful:"Mai fata, zi'mi ce facea regele"
Georgiana:"Regele Hamurabi"
Profu:"Mai, tu ai o pasiune pentru Hamurabi"

~Ora de latina
Profa ne preda lunile anului pe latineste si accentua pronuntia
Profa:"Septem-BER, Octo-BER, Novem-BER, Decem-BER"
Si noi comentam in pauza de ce fel pronunta
Eu:"Ber...bere ce pana mea"
Daniela:"No-vem-ber...Noi vrem bere!"

Si a dat multe maxime Dana azi, doar ca nu mai tin eu minte si am ras foarte des de fetele care stau in spatele meu, din cauza felului lor de a fi, fiindca sunt foarte copilaroase
De fiecare data cand au ocazia, Cosmina si Andy o intreaba pe Gratziela
"Zi'ne care e smenu!"
Si o striga pe Ioana -"Fluturica" si mi'am amintit o faza de marti stiu, sunt incoerenta, nu'mi pasa
Cosmina a venit luni la noi in clasa, si Ioana a lipsit, si la prima ora zice ea:
Ioana:"Stai, stai, stai, tu ce cauti aici?"
Alte chestii amuzante nu imi mai amintesc, dar vor urma cu siguranta in zilele in care urmeaza Finna

25 Sep 2010, 10:15
Faze amuzante
24.09.2010

~Ora de logica
Dirigul:"Mai incet cu vorbaria! Cum de aveti atata energie? Ati mancat Duracell de dimineata?"

~Ora de istorie
Profu:"Mai fetelor...ce si'a luat faraonul ca sa il ajute...ganditi'va...ce si'a luat?"
Stely:"Sotie"
Profu:"Bravo...sotie si'a luat...cine a zis?"
Se ridica Steliana
Profu:"Da, stai jos :-j:"

~Ora de religie
Profa:Evanghelia saptamanii este cea care o citeste parintele Duminica in biserica, si o scriem la fiecare ora..."
Fluturica:"Pentru ca este alta!"
Profa:"Bravo!"

~Acasa
Luxi:"Eu nu mananc peste"
Mama:"Vai, daca auzea tactu venea pe jos de la tara"

Tata:"Ai platit cartea aia la engleza?"
Eu:"Dapp"
Tata:"Si cu restul ce ai facut?"
Eu:"Am platit cravata si ecusonul ca trebuiau fix 17 lei, cat mi'a ramas, si daca tot aveam bani la mine"
Tata:"Mi se pare corect"
Eu:"Da, dar costa defapt 18 lei asa ca am mai pus eu un leu de la mine asa ca imi esti dator cu un leu" Finna

25 Sep 2010, 11:53
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Am inceput sa imi apreciez prietenii mai mult Si sa realizez cat sunt de norocoasa ca ii am. Ca sa incep in ordine cronologica...
Tin mult la Diana, este cea mai buna prietena pe care am avut'o vreodata, ne stim din clasa I dar am inceput sa fim prietene in cls a 6a si de atunci suntem cele mai bune prietene. Stim totul una despre cealalta, si ne intelegem de minune, pot sa ma manifest cum vreau fata de ea, sa incep sa injur pe cine ma enerveaza, sa ii povestesc orice, sa o ascult mereu si sa ii dau cele mai bune sfaturi, sa fiu mereu acolo pentru ea. Suntem ca si surorile, pentru ca mai mereu cand mergeam la ea acasa mama ei era acolo, si il cunosc si pe tatal ei, si dak ii fac cate o vizita stau vreo 2 ore si vorbim si vorbim si pot deja sa ma consider de'a casei de cand a inceput scoala am incput sa vorbim si pe mess aproape in fiecare zi, si radem mult, si e atat de linistitor sa o vad fericita, si ca se mai gandeste si la fericirea mea. Nu cred ca o sa uit prea curand ce mi'a zis ieri
D:"Sper sa gasesti si tu pe cineva sa te faca la fel de fericita cum sunt eu acum. Pentru ca meriti"
Nu stiu ce m'as fi facut fara ea in ultimii ani de scoala, nu stiu ce am fi facut amandoua fara cealalta, o iubesc mult si abia astept sa o vad cat mai curand Luni am planificat sa vina pe la liceul meu dupa ce iesa de la ore o sa fie atat de tare sa ne reintalnim
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Si, la inceputul verii am mai castigat o prietena cea mai buna prietena care mi'am facut'o prin intermediul internetului, si prima prietena adevarata pe care mi'am facut'o la fel, pot vorbi cu ea despre orice, si sa ii povestesc orice, si, se mira mama ce tot avem de vorbit de stam la telefon cu ora, sau pana mi se inchide mie telefonul si apoi o sun sau ma suna pe telefonul Manuelei nu stiu ce m'as fi facut fara ea vara asta, sa ii povestesc toate lucrurile prin care am trecut, mi se pare mult mai usor sa vorbesti cu cineva la sute de kilometri departare, nu stiu din ce motiv, e mai usor sa spui ce ai de spus printr'un mesaj, sau mail, sau chiar si la telefon, decat sa povestesti fata in fata, nu stiu din ce motiv, dar asa e pentru mine, si a fost mereu alaturi de mine si gata sa ma asculte si uneori imi parea rau ca eu o tot plictiseam cu prolemele mele si cand o rugam sa povesteasca despre ale ei zicea ca nu conteaza ca eu nu o ascult, dar tot ma simteam vinovata ca nu puteam sa o ajut si eu cu sfaturi am descoperit ca suntem aproape la fel si la modul de gandire, si vietile noastre in unele puncte se aseamana, si ne intelegem reciproc, intelegem ce simte cealalta, e pur si simplu uimitor sa vezi ca exista o persoana cu care sa te intelegei perfect chiar daca nu sunteti din acelasi oras. Zicea si tata, si unchiul meu, si Shayera ca prieteniile la distanta sunt de obicei mai puternice decat cele obisnuite
Aseara am trimis mesaje pana pe la 10 seara, si a fost prima oara cand am scris BRB intr'un mesaj abia astept sa imi activez prostia aia de optiune in orange young si sa putem trimite mesaje si in ore
Si sincer, o iubesc si pe ea mult mult, chiar daca ne'am imprietenit acum 4 luni, si imi pare foarte rau ca nu ne putem intalni macar o data, ea fiind acolo, si eu aici, si uneori simt ca imi e dor de ea, ceea ce nu e char o exprimare corecta fiindca nu a fost niciodata langa mine ca sa stiu cum e cand e aici, si sa imi fie dor de ea cand nu este, dar....tot simt ca o bucata din mine lipseste...si ca...nu stiu cum sa zic asta dar pur si simplu ma doare ca nu suntem aproape una de cealalta, si sa o imbratisez macar o data cum o imbratisez pe Diana cand simt nevoia, si sa plang macar o data pe umarul ei si ea mi'a zis ca i'ar placea sa ma cunoasca odata si odata...iarna asta, daca vom merge in vacanta...voi face tot posibilul sa ajungem in Campulung si daca va fi si in preajma zilei mele de nastere...va fi cel mai frumos cadou ever

Si, o alta prietena care mi'am castigat'o pe forum, este Bella m'am imprietenit cu ea cam in acelasi mod in care m'am imprietenit si cu Sandra. Oare chiar asa te imprietenesti cu o persoana, cand are nevoie de sfaturi si de ajutor, mi se pare pur si simplu ciudat in 2-3 zile cat am vorbit cu ea pe mess am inceput sa tin la ea mai mult decat in cele 6 luni de cand sunt pe forum e pur si simplu o persoana minunata, si ne intelegem bine, si dupa mine, avem personalitati destul de asemanatoare dar nu am mai vorbit de ceva timp, chiar o sa'i dau un buzz, dar mai tarziu, ca acum e off si o sa vorbesc cu Crazy Kid

Si acum, cred ca vine timpul sa vorbesc despre cele mai noi prietene pe care mi le'am facut. Trei dintre colegele mele sunt foarte de treaba si imi petrect toate pauzele cu ele, si ne intelegem bine, si radem mult. Andy, Dana si Cosmina. Cu Andy m'am imprietenit pentru ca a zis la ora de muzica ca si ea canta la chitara si am intrebat'o ce fel de chitara, si asa ne'am imprietenit. Iar intr'o zi, cand a lipsit Dana, m'a intrebat daca vreau sa stau cu ea in banca si cum eu oricum stateam singura m'am mutat in spate, si ne'am imprietenit. Cu Dana m'am imprietenit pentru ca ea e vecina lui Andy si stau impreuna in banca si daca vorbeam cu Andy vorbeam si cu Dana si incet incet ne'am imprietenit. Si, joi la ora de sport, nu aveam chef sa le aud pe fte cum barfesc asa ca am mers in partea cealalta a terenului unde era ea si Georgiana si am intrebat'o:
"Ma primiti si pe mine?"
D:"Cum sa nu!"
Iar Cosmina, Cosmina sta in banca in fata Danielei si ne'am imprietenit incet incet, mai ales ca e si ea foarte de treaba, si amuzanta.
Si toate trei sunt rocker'itze nu asculta doar rock, dar au gusturi muzicale super tari. Si e haios sa vezi cum Cosmina si Andy o intreaba pe Gratziela "care'i smenu?" si sa cantam toate "Regrete" cand vine pedagoaga si ne inchide televizorul
pur si simplu, ma simt in largul meu in clasa, si simt a le cunosc de o viata, dar deocamdata ne stim doar de 2 saptamani [si pe Cosmina o stiu doar de o saptamana Finna]
Si mai sunt si prietenii cu care ies in oras, cei de la scoala...Georgianele, Dragos, Alex, Norina...toti. La care tin foarte mult si carora le doresc tot binele din lume

Love friends Love

27 Sep 2010, 17:40
25.09.2010

Sambata...weekend...dormit pana tarziu...pe ce planeta?
M'am trezit la 6:58 si am inceput sa ascult muzica la telefon.
Manu si Cata deja se trezisera, si vorbeau cu tata, se plangeau ca le'am dat si lor raceala ; )) si eu mi'am auzit asa cand a trecut tata prin fata dormitorului i'am zis:
Eu:"Mi'am auzit numele."
Tata:"Dormi linistita!"
Eu:"Sunt treaza de zece minute."
Mi se pare de neconceput sa te trezesti atat de devreme avand in vedere ca toata saptamana m'am trezit devreme si m'am culcat tarziu si trebuia, teoretic sa fiu obosita, dar eu nu, eu Batman
Pe la 4 jumate trebuia sa fim in statie, dar noi ne uitam la Harry Potter si Piatra Filozofala Finnane'am uitat jumatate de ora cu tata si abia apoi am plecat
Am mers in parc, si m'am dat in leagan si as fi putut sa ma dau si in trambulina, ca de o luna tot zic sa ma dau dar nu ma dau singura, si doar Alex mai vrea sa se dea in trambulina, doar ca se lovise la picior la fotbal...
Iar am mers pe faleza, si iar am venit pe jos acasa, am stat 5 persoane pe o banca, si, uimitor am incaput Eram in centru, si Alex mergea cu spatele si a dat peste mine, fara sa isi dea seama ca sunt eu si zice el:
A:"Ma scuzati!
Si a continuat asa tot drumul :-L venea, se izbea in mine si zicea "Scuzati'ma!" Si el si Dorin M'au prins la mijloc, si se izbeau amandoi in mine :-L si am inceput sa dau in amandoi I'am dat lui Alex vreo cativa pumni ca ma enerva rau dar l'am intrebat inainte:
G:"Nu te doare daca dau, nu?"
Incepuse Dorin sa cante:
D:"Am apa calda, am apa calda, am apa calda..."
Eu:"Si noi avem"
D:"Da, da' yo am apa calda, am apa calda, am apa calda"
M'am "Luptat" putin cu el ma impungea cu degetele in burta, eu ii dadeam palme peste maini si i'am dat si un pumn in burta ca sa ma lase in pace, dar nu am dat tare si nici nu l'a durut dar macar s'a potolit.
Aproape de casa ne'am intalnit cu Gabi si Bubu, si am mers pana acasa, evident, razand, ca doar nu se poate altfel
Acasa doar am stat la televizor si putin la calculator cu parintii si cu verisoarele mele, am mai citit cateva pagini din "Gossip girl:Stiti ca ma iubiti" si cam atat.

Xoxo, Alice Smile>-

27 Sep 2010, 18:25
26.09.2010

Duminica asta a fost distractie in familie Din nou, m'am trezit devreme, 7:40 si am plecat pe la 11 jumatate la unchiul meu sa ii sarbatorim ziua de nastere care a fost defapt si de drept vineri
Ca de obicei, gratar, si/sau saramura de peste [bleah ] si in plus fata de alte dati, am mancat in timp ce ne uitam la Harry Potter si Piatra Filosofala
Am intrat pe mess pe telefon si am vorbit putin cu Bella, ceea ce a fost cam greu, ca telefonul meu nu e invatat cu tehnologia si se incarca in reluare
Daca tot eram la unchiul l'am intrebat:
Eu:"Auzi, unchiule, stii tu ca o sa faci un drum prin nordul Moldovei? Cand?"
Unchiu:"Pai eu as fi vrut daca nu o vrut matus'ta sa mergem pe la manastiri sa facem tot nordul Moldovei"
Mama[dupa vreo alte 2-3 replici]:"Las' de Craciun vine fata aici si de Pasti mergi tu acolo ea"
Unchiu:"Dar e super misto la Campulung iarna, cu zapada"
Deci, cat de mult mi'ar placea sa merg iarna pe la Campulung, ca ador zapada, si mersul la munte iarna si nu doar de asta vreau sa ajung acolo [>Happywide<]
Am plecat pe la 7 jumate de acolo, si acasa a trebuit sa imi termin tema aia la franceza :-L noroc ca am avut langa mine un dictionar bun de nimic si pe Manuela
La urma urmei, tot la miezul noptii am adormit, ascultand Daughtry-September

Xoxo, Alice

27 Sep 2010, 18:46
Memories
Half the time passed away
All the trouble that we gave
And all those days we spent out by the lake
Has it all gone to waste?
All the promises we made
One by one they vanished just the same

All the things I still remember
Summers never looked the same
Years go by and time just seems to fly
But the memories remain

In the middle of September
We still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now how things could've been

It was worth it in the end

Now it all seems so clear
There's nothing left to fear
So we made our way by finding what was real
Now the days are so long
That summer's moving on
Reach for something that's already gone
Yeah

But the memories remain

Yeah we knew we had to lose this time
But we never knew when, and we never knew how
We would end up where we are

Yeah we knew we had to leave this town
But we never knew when, and we never knew how
Never knew anything

But the memories remain

28 Sep 2010, 16:48
27.09.2010

Luni iar trezit devreme, iar scoala iar disrtractie
Jumatate din clasa era adormita i'am trimis un mesaj Sandrei, am incercat sa o sun pe Diana, si mi s'a inchis telefonul.
Am avut prima ora logica, a ascultat dirigu' m'a scos si pe mine la tabla, si m'am descurcat la principiile alea incurcate
In pauza mi s'a deschis telefonul am trimis un mesaj, am incercat sa o sun pe Diana si iar s'a inchis dar l'am pus la incarcat in camera de camin a Nicoletei si a stat acolo o ora
A 2a ora am avut engleza, am luat 8,6 la testarea initiala, si profa a zis ca e posibil sa ma trimita la olimpiada
La ora de romana am discutat niste chestii cu proful si am vorbit prin mesaje cu Sandra in ultimele 10 minute, iar apoi am mers la Info, sau, mrg, TIC
Acolo doar am scris ce zicea profa, ca nu se putea sta la comp, mergea in reluare
La franceza s'a dovedit ca mare parte din propozitiile alea au fost corecte si ne'a predat profa timpul imperfect. Incepe sa'mi placa limba asta
La fizica ne'a predat profa niste chestii am inteles tot ca au fost simple
Iar la ultima ora [ 7 ore ] am avut dirigentia, si mai mult am stat si am scris mesaje Happywide.

Dupa ultima ora, m'am intalnit cu Diana, care m'a asteptat in fata liceului jumatate de ora. A fost atat de relaxant sa petrect timp cu ea, si sa radem, sa glumim, sa povestim cum e la liceu, si tot restul. Am mers pe jos pana acasa, si a durat cam o ora, defapt mai putin. Dar trebuie sa iesim odata in oras, sau sa o iau cu mine cand iesim cu gasca.

Acasa, nimic obisnuit. Am exersat la chitara, am invatat pe derost melodia aia "Harfa" dar nu prea ma descurc la terte si sexte. Trebuie sa le mai exersez. Si am facut un maraton cu Bell la Melodia dupa care esti nebun
Cam atat pentru azi,

Xoxo, Alice

28 Sep 2010, 17:02
28.09.2010

Marti, ziua mea preferata din saptamana. De ce? Fiindca am doar 5 ore
Se gaseste atat de greu un maxi taxi cat de cat liber in orasul asta la 7:20 dimineata esti nevoit sa stai ca intr'o cutie de sardele cat eu eram in maxi taxi am primit mesaj de la S.[xoxo, Gossip Girl Finna] dar cine mai simte telefonul dat pe vibratii
Am avut prima ora geografia, unde facem deocamdata astronomie, si chestii care ma fascineaza, si unde ar trebui sa ma apuc serios de invatat, ca daca ezit cu raspunsurile nu am sansa la nota 10
La romana am dat testare initiala, unde am facut exercitiile de p'acolo apoi m'am chinuit sa transcriu de pe ciorna. Si mai era in pauza si simulare de incendiu. Simularea trebuia sa fie la 9:50 dar am stat in clasa si am scris pe foaie pana la si 54
La mate a adus proful testarile initiale si s'au luat note mici si imi pare rau ca eu nu am dat lucrare chiar as fi vrut sa dau sa vad de ce nivel sunt, dar tot m'am ales cu un 9 de la problema aia
Inainte de ora de istorie am stat pe scarile care duceau la etajul 3 cu Gratziela si Madalina, inloc sa imi invat Din fricire nu m'a ascultat proful, in schimb trebuie sa invat de acum inainte
La logica ne'a predat dirigul niste prostii complicate, pe care le'am inteles, dar trebuie sa iti mearga trotineta la materia asta
Mi'am propus azi sa imi fac temele si sa invat de devreme, nu ca in serile trecute, pe la 9-10 seara, iar acum e 16:00
Ar trebui sa merg la teme si apoi sa exersez la chitara pana fac totul bine, ca maine am ora de chitara.

Xoxo, Alice

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Alice Gontier Alice Gontier 8 2,053 30 Jul 2011, 16:07
Last Post: Alice Gontier
  ~Alice Swan~ Alice Swan 11 2,587 25 Aug 2010, 14:33
Last Post: Alice Swan