~ Formular Inscriere Studiul Incuiatilor ~
|
23 Sep 2010, 18:12
|||
|
|||
Nume:Morris
Prenume:Alice Varsta[personajului]:17 Casa:Astropufi ![]() |
|||
23 Sep 2010, 18:15
|||
|
|||
Nume:Salverin
Prenume:Victoria Maxima Varsta[personajului]:12,[realitate]:14 Casa:Viperini Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
23 Sep 2010, 18:28
|||
|
|||
Alice esti inscrisa la cursul meu, Studiul Incuiatilor. Poti posta primul mesaj, la prima ora. Te astept cat mai curand
Si Victoria Care sunt eu de pe celalat cont Sunt inscrisa ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
25 Sep 2010, 11:10
|||
|
|||
Nume: Rose
Prenume: Sophie Adeline Varsta: 15 Casa: Cercetasi ![]() |
|||
25 Sep 2010, 11:25
|||
|
|||
Sophie din acest moment esti inscrisa la cursul meu.Te rog sa postezi la prima lectie >
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
25 Sep 2010, 19:54
|||
|
|||
Nume:Crawford
Prenume ![]() Varsta:14 Casa:Cercetasi ![]() I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly |
|||
26 Sep 2010, 16:07
|||
|
|||
Esti inscris la curs.Te rugam sa postezi cat mai des >
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
02 Oct 2010, 15:45
|||
|
|||
Nume:Enchanting
Prenume: C.Slin Varsta:19 Casa:Astropufi |
|||
03 Oct 2010, 16:11
|||
|
|||
Din acest moment sunteti inscris la cursurile mele.
Va rog sa participati la a IIa ora de curs. Multumesc. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
04 Oct 2010, 20:47
|||
|
|||
Nume:Jersey
Prenume: Jessica Varsta:16 Casa:Astropufi ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|