~ Wingardium Leviosa ~
27 Sep 2010, 08:35
Am intrat in incaperea goala , plina de incredere . Abia asteptam sa predau , desi emotiile au inceput sa ma cuprinda treptat . Simteam cum imi tremurau putin mainile deja , dar mi se parea ceva normal . Era prima mea ora , si speram sa fac o impresie buna . Nu vroiam sa ii dezamagesc pe cei care s'au inscris la cursurile mele.
Razele blande ale soarelui mi'au intrerupt sirul gandurilor . Desi era aproape sfarsitul lunii septembrie , vremea era placuta . M'am indreptat catre fereastra . Domeniul era acoperit de un covor ruginiu de frunze . Era pur si simplu o atmosfera de basm , dar scartaitul usii m'a trezit din visare .
Cativa pasi s'au auzit pe podea , apoi o voce cunoscuta , de copil , rasuna in camera :

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
27 Sep 2010, 09:26
Tot ce auzeam erau proprii mei pasi, grabiti la fel ca posesorul sa ajunga...Unde sa ajunga?..La cursuri.
Ridic mana stanga, si imi indrept privirea spre acele ceasului de argint.
"8.59."
'Doar putin, inca putin.'
Maresc viteza, si urc ultimile trepte care duceau spre Sala de Farmece.
'Inca...'
Imediat ce ating podeaua, las sa imi intre in corp o cantitate enorma de oxigen.
Pana la urma urmei, cine isi mai aduce aminte sa respire, cu atatea preocupari?
Imping usor usa din lemn masiv, si patrund in incapere.
"Buna dimineata.."spun, cu jumatate de gura.
Ma indrept spre locurile mele, nemaiasteptand un raspuns din partea profesoarei.

[Image: nf1dep.png]
27 Sep 2010, 10:09
Nu avea de gand sa intarzie la ora , cel putin nu la prima ora de farmece . De aceea fu foarte surprinsa cand intra si o descoperi pe profesoara asezata la catedra , si o vazu pe Iseult in clasa .
,,Da,se pare ca iar am intarziat" , gandi zambind . Cel putin profesoara nu parea foarte intransigenta , cel putin nu la prima vedere .
Pastrandu-si zambetul o saluta pe profesoara :
-Buna ziua , scuzati-ma ca am intarziat .
Apoi se aseza intr-o banca , asteptand sa inceapa lectia .
Care o fi aia , se gandi Luna imaginandu-si manualul . Oare profesoara va lua lectiile dupa manual , sau dupa cum va considera necesar ?
Cel putin spera ca va fi o ora placuta .
Sper , adauga ea si privi peretii , bancile , colega care mai venise si apoi isi indrepta atentia pe profesoara , asteptand .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
27 Sep 2010, 11:03
- Buna ziua, domnisoara profesoara.
Eram foarte vesela astazi si se vedea pe chipul meu ca asa era. Adoram orele de farmece unde invatam diverse vraji utile.
I-am zambit domnisoarei. Probabil ca si ea vedea veselia de pe chipul meu. Nu stiam decat ca asteptam cu nerabdare sa invat vraji noi, sau sa le recapitulez pe cele vechi. Era asa de bine cand exersam vrajile pe la lac sau Padure, ori in vreun duel cu cine stie ce increzut.
Am pufnit un pic si m-am asezat langa Iseult. Am salutat-o vesela, apoi urma un scurt schimb de replici.
Mi-am scos lucrurile necesare pentru ora, apoi am stat linistita. Am consultat ceasul de pe perete si am aflat cu stupoare ca am venit mai devreme cu un sfert de ora.
- Minunat, mormai eu.
"Ce as putea sa fac? Stiu! Cred ca am sa mai studiez vreo vraja, sa o repet" imi spun eu in gand. Apoi caut prin manualul de Farmece si gasesc o gramada de vraji: Incendio, Reparo, Accio, Wingardium Leviosa...Stai putin! Wingardium Leviosa? De cand nu am mai studiat vraja...imi spun eu dupa care incep sa citesc.
Dupa 10 minute constat ca e liniste asta dupa ce o voce ma striga. Sa fi fost Issie?? ma intreb eu, ridicand ochii din carte.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
27 Sep 2010, 11:22
Am fost bucuroasa sa observ ca deja se adunasera cativa elevi la ora mea . Am privit'o apoi pe Aimi . Parea adancita in gandurile ei . Nu vroiam sa o deranjez , dar totusi am facut'o.
Mi'am dres glasul , apoi am strigat'o .
Fata s'a intors imediat cu privirea pierduta, incercand sa'si dea seama cine a strigat'o.
I'am zambit senin ,dandu'i de inteles ca eu am fost.
Ea s'a rusinat putin , apoi a inchis manualul .

" - Aimi . As putea sa stiu la ce te gandeai ? "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

27 Sep 2010, 11:59
- Ah, doar mai repetam cateva vraji. De exemplu acum citeam Wingardium Leviosa. De cand nu am mai facut vraja asta! exclam eu cu mandrie.
Ii zambesc profesoarei.
"Ora asta sigur o sa fie interesanta" gandesc vesela.
"Se aduna norii" imi spun eu in timp ce ma uit la geam, apoi la profesoara, care dorea sa spuna ceva.
" Sper ca nu par o ciudata." imi zic eu in timp ce ma abtin sa nu pufnesc.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
27 Sep 2010, 12:27
Ah o vraja de levitatie ...mi-am spus in gand pare destul de simplu...doua rotir si jumatate pentru a face vraja...pronuntia cuvintelor era cheia...

-Buna ziua Doamna Bella..am spus cu un zambet mare!
Iau loc imi deschid cartea si citesc pe tabla!...Wingardium Leviosa.

-Wingardium Leviosa...catre propriam carte ....atunci mi-a venit un gand.

Ridic mana asteptanda incuviintare doamnei profesoare Bella.

-Doamna profesoara as avea o mica intrebare ...sa spunem ca Aimi ar folosi o vraja de levitare asupra unui obiect ...iar eu as folosi o vraja de atragere ( -Accio ) ar putea sa se intample vrun efect ciudat la intalnirea celor doua vraji asupra acelui obiect!

Nu ma gandeam decat la ce patisem pe lac poate ca asta se intamplase...acum speram sa fiu lamurit de Doamna profesoara Bella!..

Alone in Dark

Versurile Mele
27 Sep 2010, 16:16
Am ascultat atenta intrebarea pe care astropuful i-o puse profesoarei gandindu-ma la un eventual raspuns.Wingardium Leviosa era unul dintre farmecele mele preferate si de aceea stiam ca nu aveam cum sa o gresesc.Pronuntia trebuia sa fie foarte corecta si mai ales sfichiuirea baghetei era foarte importanta.
Continuam sa caut in carte solutii cum as putea ajunge cat mai repede la o plutire a obiectului cat mai eficienta,desi stiam ca totul era in mintea mea si nu in carti.Am asteptat linistita raspusul profesoarei intrebandu-ma ce se va intampla in continuare.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
28 Sep 2010, 09:17
Era placut sa'i privesc pe toti cum se concentrau sa gaseasca raspunsul la intreabarea pusa de baiatul de la Astropufi .
Am privit'o pe furis pe Alice . Parea adancita in ganduri. Stiam ca se pricepea foarte bine la Farmece , si daca vreodata as fi avut nevoie de un inlocuitor , ea era perfecta pentru postul asta .
M'am plimbat putin printre banci , apoi mi'am dres glasul si am spus :

" - Ai pus o intrebare buna , domnule Enchanting . Nu am fost pusa niciodata intr'o astfel de situatie , dar imi voi exprima parerea . Cred ca obiectul va oscila la un punct anume intre cele doua vraji, acel punct fiind determinat de intensitatea fiecarei vraji . Imi cer scuze daca raspunsul meu nu este prea concis . Oricum , pentru aceasta intrebare , Astropufii primesc 10 puncte . "

Am mai facut cativa pasi , apoi m'am oprit langa catedra . Era timpul sa incep sa predau .

" - Acum as vrea sa predau cateva lucruri despre aceasta vraja . Mai are cineva vreo intrebare ? "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

28 Sep 2010, 09:29
"Eu !" sari Sophie in sus. "Doamna profesoara, cum putem sa masuram intensitatea unei vraji ? Am citit si eu despre Chintesenta, dar nu am inteles mult, si ma gandeam ca poate are legatura. Si daca tot va intreb, puteti sa imi explicati mai bine ? Nu am inteles chiar tot ..." spuse fata si se aseza la jos.

Scrise repede explicatia anterioara, asteptand-o pe profesoara sa ii raspunda. Aproape dormise toata ora iar acum nu avea nimic mult mai bun de facut, dar pusese o intrebare si se cuvenea sa fie atenta macar cand primea raspunsul.

[Image: sig.png]