Invatand in fiecare zi...
|
26 Sep 2010, 16:12
|||
|
|||
Azi am invatat ca nu e bine sa amesteci cotnari ,cu bere, si cu capy tempo =))))))
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
26 Sep 2010, 20:32
|||
|
|||
Astazi am invatat inca ceva .
Isabella e o prietena extraordinara > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
26 Sep 2010, 20:35
|||
|
|||
Iar eu am invatat ca trebuie sa ma controlez mai bine.
Bells a mea. Tu esti prietena extraordinara, nu eu. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Sep 2010, 14:52
|||
|
|||
Azi am invatat ca trebuie sa am grija de mine, si sa tin cont de ceea ce zic altii, chiar daca uneori mi se pare o prostie
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
27 Sep 2010, 16:05
|||
|
|||
Azi mi'am reamintit ca nu conteaza distanta care desparte doua persoane
![]() |
|||
27 Sep 2010, 16:09
|||
|
|||
Azi am invatat ca prietenii sunt mereu langa tine cand ai nevoie
|
|||
27 Sep 2010, 16:13
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Azi am invatat ca prietenii sunt mereu langa tine cand ai nevoieBa eu am invatat asta Si am invatat ca o prietenie dureaza indiferent de piedicile prin care trece, si ca e mereu minunat sa te intalnesti cu o veche prietena pe care nu ai mai vazut'o de mult [adica 2 saptamani ![]() ![]() |
|||
27 Sep 2010, 16:27
|||
|
|||
Astazi am invatat ca o zi de 7 ore la scoala te termina!
![]() |
|||
27 Sep 2010, 19:05
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Azi mi'am reamintit ca nu conteaza distanta care desparte doua persoane Sunt in totalitate de acord. 8-> ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Sep 2010, 19:07
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Sunt in totalitate de acord. 8->Stiam cu siguranta ca vei fi ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|