~Vizita in Padurea Interzisa~
|
27 Sep 2010, 17:42
|||
|
|||
-Banuesc ca da ...tata inca nu a zis nimica legat de Hogwarts...sau nu mie..
-Am incercat sa comunic cu ei dar Wiki sa dus cu scrisoare si sa intors fara nimica destul de ciudat...nu e stilul tatei sa nu imi trimita raspunsuri... -Oricum da eu sper sa vina la Hogwarts!...eram uimit ca Rosalie ma intrebase de Carl... -Poate ca nu facem parte dintr-o lume obisnuita dar cineva sigur sa jucat cu magie aici ...pot garanta...am zis eu nervos... |
|||
27 Sep 2010, 17:46
|||
|
|||
Hmm, nu mai stiam ce sa zic ,de aceea l-am intrebat pe Slin de fratele sau ,de fapt a fost o intrebare stupida,cred,din cate am inteles,era prea mic sa vina la Hogwarts...Offf,acum imi parea rau ca il suparasem pe Slin..
Apoi ,incercand sa schimb discutia si sa mai destind putin atmosfera le-am zis celor doi: -Slin,Bell ce ziceti de acest mister? Ati vrea sa cercetam ce s-a intamplat aici?,am intrebat euforica... ![]() |
|||
27 Sep 2010, 17:52
|||
|
|||
-Nu cred ca mai este nevoie...iam sugerat lui Rose
-Stiu ce sa intampalt...aceasta gheata nu raspunde la vraji...asta sugereaza doar un singur lucru...Dementori...dar totusi ce ar cauta in padurea interzisa...destul de departe de Minister! -Rose,Bell ar trebui sa ne indepartam de acest lac..nu as vrea sa dati fata in fata cu un dementor... -Poate ar fi mai bine sa mergem catre vest stiu o poienita linistita! -Veniti dupa mine!..le-am spus fetelor putin ingrijorat!la gandur dementorilor!(cat despre fratele meu ma bucuram la ideea ca va veni la Hogwarts..sper..sa vina!) |
|||
27 Sep 2010, 18:00
|||
|
|||
Mda,ma gandeam ca totusi optiunea lui Slin era mult mai inteleapta...Chiar nu aveam chef sa dau nas in nas cu un Dementor...Si speram ca asa va si fi...
Apoi l-am ascultat si eu si Bell pe Slin si am plecat de acolo,ne-am indreptat catre un loc mai sigur unde ne puteam aseza la povesti,abia asteptam sa mai imi spuna Bell ce a mai facut ,iar Slin sa ne uimeasca cu glumele lui! Voiam sa fie o zi de fericire,nu de lupte cu dementori! Am inceput sa rad ..Le-am spus si lor gandul meu,au chicotit si ei... ![]() |
|||
27 Sep 2010, 18:42
|||
|
|||
-Gata...aici este...!
-Veniti... -Accio...patura...dintr-un tufis zbura o patura albastra...pe care o asezam jos... -Puteti sa va asezati!...le-am zambit fetelor... -Poate ca par putin linistit...dar ma strecor des din castel..! -Ce...e foarte haios...fetele se uitau uimite la mine... Ma gadeam ce as putea face ca sa le distrez pe fete!...d |
|||
27 Sep 2010, 18:46
|||
|
|||
Hmm,ce dragut din partea lui Slin ca dorea sa ne organizeze o zi minunata...
Mda,pe zi ce trece te convingi mai mult ca este un adevarat prieten...Stiam cu cine pot vorbi daca voi avea nevoie de ceva... Bell era si ea fericita si uimita de gesturile lui Slin! Pe zi ce trece te putea surprindea mai mult!.. Iar eu acum puteam sa jur ca se gandeste la ce sa faca sa ne faca sa radem... ![]() |
|||
27 Sep 2010, 18:58
|||
|
|||
Hmm poate ca mai sunt inca in tufis ...mi-am zis eu !
-Stati putin...iar apoi alerg spre locul de unde am scos patura! Ma arunc in tufis ...dupa cateva momente ies cu un arc si o tolba de sageti... -As vrea sa va prezint un joc al incuiatilor....vecini mei il practicau destul de des... -Dar ca sa facem totul mai interesant ...va trebui sa alegeti o persoana care nu prea va este draga...desigur nu persoana in sine...le-am zis sambind! -Ci doar o poza sau ceva ca sa va inchipuiti ca este ea! -Incep eu ...aveam o foaie cu un A mare pe ea... -Fetelor vil prezint pe varul meu Kim...ma supara mai mereu in vacantele de vara iar acum il voi pedepsi...am zis eu razand! Incerc prima sageata care il rateaza... -Pacat ...cred ca Kim are puteri magice acum...am zis iar zambind.... E randul vostru!le-am zis fetelor bucuros dupa care m-am indreptat catre tufis pentru a aduce ceva ! |
|||
27 Sep 2010, 19:14
|||
|
|||
Wow,parea interesant acest joc,desi nu mai auzisem niciodata de el! Sau probabil nu am prea bagat de seama..Ciudat,deoarece eu traisem printre Incuiati destul de mult timp!...
-Bell,tu stii sa joci asa ceva?,am intrebat-o eu razand... -Pai sincer,nu cred !,mi-a spus ea chicotind.... -Hei,dar nu e asa de greu!Uitati-va la mine,sspuse Slin cu mult entuziasm ,fiindca ne captase atentia!... Intr-adevar parea un joc interesant... ![]() |
|||
27 Sep 2010, 19:28
|||
|
|||
Dupa ce le-am lasat pe fete sa exerseze am tras o fuga pana la patura pentru ca sa le fac fetelor o surpriza..
-Uitati am pregatit niste gustari,sper sa va placa...erau niste tarte cu cirese.. -M-am strecurat aseara in bucataria castelului...spiridusi dormeau asa ca mi-am facut niste gustari! -Mama imi spunea micul ei bucatar!....asta ma amuza foarte tare. -Cum a mers cu tintele voastre?...am zis eu razand! |
|||
27 Sep 2010, 21:32
|||
|
|||
-
Sincer,eu sunt cam stangace!,radeam si eu... Nu ma prea pricpe la jocurile Incuiatilor,cel putin la acesta... Se pare ca te intelegi bine cu mama ta,i-am spus lui Slin... -Da,asa e ,mi-a raspuns el.. -si eu tot cu mama ma inteleg,ea are timp sa ma asculte,dar tatal meu din cauza serviciului e mereu ocupat si nu prea are timp de mine si de sora mea,Kathe.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare interzisa | Liam Blackwell | 4 | 1,343 |
22 Jul 2011, 12:02 Last Post: Liam Blackwell |
|
HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa | rea-credinta | 8 | 1,632 |
27 Jul 2008, 12:54 Last Post: Ginny Malfoy |