Romantic Incurabil
|
28 Sep 2010, 09:30
|||
|
|||
Imi plac foarte mult poeziile pe care le'ai postat si imi cer scuze ca am intarziat .
La aceasta discutie filozofica , prefer sa nu particip . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Sep 2010, 12:32
|||
|
|||
Mereu imi voi aminti…
Dupa-amiezi cu minuni… Vor fi mereu cu noi… La sfarsit de septembrie… Tu esti mereu la fel… Precum cerul albastru Dar stiu ca nu te voi pierde Iar daca o fac ,apoi te voi gasi In adancul inimi mele Si atunci voi vedea Ca stiti sa iubesti… Si sti cum sa o demonstrezi Nu as vrea sa te schimbi Voi pastra mereu In adancul inimi mele Momentele in care plangeai Mereu imi voi aminti… Zilele de septembrie impreuna… Iar atunci voi realiza… Cine esti tu,Cine sunt eu... Cine suntem noi doi! |
|||
28 Sep 2010, 13:48
|||
|
|||
Nu poti sa iubesti pe cineva virtual.E o dragoste falsa.
Parerea mea. ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
28 Sep 2010, 14:08
|||
|
|||
Dar ...nu am clarificat...eu si Crystal...suntem just friend...
Cat despre versuri le scriu pentru a ma simti bine! |
|||
28 Sep 2010, 14:12
|||
|
|||
Asa Sunteti just friends
Oricum, era tare sa fiti noul cuplu pe DM, in afar de Isa si Matt ; )) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
28 Sep 2010, 14:26
|||
|
|||
Just friends De ce a inteles cineva altceva ?
Ma rog...nu conteaza "Ochii care nu se vad se uita ![]() Asta e asa in general ![]() Slin, cat despre ceea ce ai scris... e minunat Ador partea asta Quote:Nu as vrea sa te schimbi Frumos...... nu mai comentez nimic pentru ca imi place Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
28 Sep 2010, 16:15
|||
|
|||
Nu din priviri, inveti sa iubesti
Doar din priviri,apar sentimente Nu privirile,iti dau putere, Si nici ele nu te invata sa iubesti... Poate ca ai dreptate Crys...dar...Vitorul e o carte fara coperti...nu sti care este inceputul...sau sfarsitul ei... |
|||
28 Sep 2010, 21:07
|||
|
|||
Nu insa ochii.... Ochii sunt oglinda sufletului, insa daca nu ii privesti atunci nu ai cum sa-ti amintesti de ei, nu ai cum sa stii ceea ce gandeste cel de langa tine
Poate nu stii cum va incepe sau cum se va termina viata ta, insa stii ce vrei sa faci cu ea? .... stii ce vrei sa existe in cuprinsul cartii sortii tale? De fapt asta este intrebarea... "Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, ca ei cuprind in universul lor tainic raspunsuri ce cuvintele nu au puterea sa le rosteasca…" Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
29 Sep 2010, 08:51
|||
|
|||
Ma bucur ca ai mai postat o poezie .
Ti'a iesit la fel de bine ca celelalte . Intr'adevar . ai talent pentru asa ceva Quote:Nu poti sa iubesti pe cineva virtual.E o dragoste falsa. Ah . iarta'ma , dar nu pot sa nu imi dau cu parerea . Cred ca cel mai bun exemplu sunt Isa si Matt . Pur si simplu , ei se adora . Si sunt sigura ca nu e ceva trecator . Oricum e doar parerea mea . P.S. : Slin , felicitari din nou Si sper sa nu te deranjeze ca am comentat ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Sep 2010, 17:45
|||
|
|||
Eu am cunoscut o persoana pe internet.Pot sa zic ca am iubit-o cu adevarat...si e singura persoana de genul asta.Pana a murit Eh...
Si cei mai buni prieteni ii am pe net...sooooo! Felicitari Slin pt versuri! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|