Bec in bisnis :))
|
27 Sep 2010, 16:37
|||
|
|||
comapsumida
cred ca trebuia sa postez de pe contul cu Arwen tot aia :-J |
|||
27 Sep 2010, 20:34
|||
|
|||
Shay Uer iz mai set ?
Hai ca m-am molipsit si eu de la tine cu scrisu' asta Imi place foarte mult cum lucrezi tu ![]() |
|||
27 Sep 2010, 20:41
|||
|
|||
Vai iertare >.<...nu-ti vazui postul...o sa gasesc timp sa ti-l fac...cred ca maine,dupa ce vin de la liceu >.< perioada dintre testul de maine si testul de poimaine
![]() ![]() |
|||
28 Sep 2010, 20:07
|||
|
|||
Scz de dublu poza >.<...terminai setul
![]() ![]() Si pozele alea ma inspirara...defapt facui si un banner,da' tot la fel ca si semnatura Click ![]() ![]() |
|||
28 Sep 2010, 22:48
|||
|
|||
Mai ceri ! Chiar m-am molipsit !
Ai laic it veri maci (asa se zice pe limba voastra, nu ? ![]() Ma rog, imi plac Cireasa noastra Shery-Cherry ( nu intreba cum de am gasit ideea asta ) Te pricepi Si imi place ca e alb-negru ![]() |
|||
28 Sep 2010, 23:20
|||
|
|||
deci, e absolut geniala imi place mult cum ai inbinat pozele csi imi place cum te semnezi si ti'am zis si eu acum ceva timp ca Shery ma duce cu gandul la Cherry si, daca tot vorbim de limbajul asta, stiu si eu una mai cu mot asa:
"Du iu uana si mai feisbuc :>" ![]() |
|||
29 Sep 2010, 10:02
|||
|
|||
Omg
Deci . semnatura e bestiala Sherry = Cherry [ cum zicea Sophie ] Cred ca o sa apelez si eu la tine in curand pentru o semnatura Sau chiar . un set :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Sep 2010, 17:28
|||
|
|||
Wiiii...ma bucur ca va place ^^^^^^^^^
Si yeeeeee...ai uana si yor feisbuc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Sep 2010, 19:47
|||
|
|||
chiar ca e tare, Shery
|
|||
30 Sep 2010, 17:19
|||
|
|||
Sherrr sunt asa de fulga ca nu ti-am vazut creatiile pana acum
Sunt prea demeintiala fat-o stii sa le faci...pe mine daca ma pui pe vre-un prgram d'asta ma uit la el ca pasarea la covrig habar nu am cum reusesti dar le faci dementiale Imediat ce gaesec pozele potrivte te rog sa imi faci si mie ceva ca ochii mei prea de delecteaza cu creatiile tale Kisses! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|