Ohh no, troubles !
|
29 Sep 2010, 16:36
|||
|
|||
''E o pierdere de timp.'',am oftat.
''Are pile si e implicata peste tot, daca o ataci tu, si ea daca ea reactioneaza a doua poate spune ca a fost autoaparare.'',am spus,zambind.''Acum si-a dat seama ca nu mai poate sa atace, si sa astepte ca altcineva sa inceapa'' 'Hmm.. ''gandi aceasta, privind spre ceva. ''La ce te uiti ?'',am intrebat, curioasa. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
29 Sep 2010, 16:41
|||
|
|||
-Prives tabloul acesta...seaman cu bunicul meu...
-De ce ar fi o pierdere de timp...sa faci pe cineva sa vada adevarul... -Cat despre ce ai spus cu atacul...pe asta ma si baze sa fiu atacat....ba chiar o voi forta sa faca acest lucru.... -Ai putina incredere...i-am spus zambind... -Stiu ce fac ... nimeni nu va fi ranit... -Pile spui...nu va avea cum sa le foloseasca ... am spus razand sec... -Cat despre frati mai mici e greu sa le purtam noi povara toata viata...va trebui sa invete sa simta greul vieti pe umeri lor... Oare ce cauta un tablou al bunicului in camera Oglinzi lu Erised... |
|||
29 Sep 2010, 16:46
|||
|
|||
Am privit ciudat, catre tabloul care semana extrem de mult pe Slin.
Avea trasaturile lui, bine conturate, forma fetei semanand destul de mult. Am zambit, apoi m-am ridicat din dreptul oglinzii, si-am inceput sa ma plimb prin camera. M-am oprit in fata usii, apoi m-am intors ,cu fata la Slin,soptind : ''Ai grija ce faci.'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
29 Sep 2010, 16:53
|||
|
|||
-O sa am...m-am intors catre Ashlyn zambindui...
-Totul o sa fie bine...ai incredere... Acum trebuia doar sa stau si sa imi pregatesc bine planul... -Sctiunea interzisa ...sigur acolo este ce am nevoie... Am aruncat o privire catre oglinda observand ceva foarte...ciudat... -Oare asta sa fie... -Nu cred.. Am inchis ochii asezandu-ma pe scaunul de langa perete...ma gandeam... "-Asa se va termina..."...mi-am spus in gand...o liniste se lasase in camera... |
|||
29 Sep 2010, 18:33
|||
|
|||
L-am privit trista pe Slin.
Stiam ca el avea sa reactioneze urat in fata Victoriei, si stiam ca ea avea deja planuri, si probabil stiam cum sa atace. Mama o invatase si mai ales Ronnie, care avea multa experienta, reusea sa se abtina cand un 'outsider' o enerva, asa ca si Vicky reusise sa devina mai buna. Am oruvut trista, sperand ca Slin sa o ignore, si sa uite de ea. Nu vroiam tot mai multe victime, 4 erau de ajuns. Am deschis usa, apoi am soptit : ''Mai ramai pe aici ?'' Baiatul imi aprobase scurt, din cap, apoi am inchis usa incet, indreptandu-ma spre camera de zii a cercetailor. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
29 Sep 2010, 18:50
|||
|
|||
Atunci nu ma gandeam decat la ce imi spuse bunicu....
"Slin....invata nu vraja sau maiestira cu care folosesti bagheta castiga lupta.... O inima pura si cu sentimente puternice invinge chiar si moartea Urmeaza drumul drept fa cum iti spune inima...atunci vei gasi raspunsul" Trebuia sa aflu ce a vrut sa spuna...Eram in fata Oglinzi cerand raspunsul dar acesta nu vroia sa apara... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|