Slin C.Enchanting
|
29 Sep 2010, 21:17
|||
|
|||
29 septembrie...
pfff ce zi...destul de obositoare...mi-am petrecut o parte din timp la cursuri...profa de vioar ma cam stresat cu partiturile ei...e destul de greu cand esti mai tot timpu singur...singurele momente ale zilei cand ma simt bine ...este atunci cand compun...gandul imi zboara in mii de locuri iar mana asterte pe hartie...mie de idei...simple sentimente...sau chiar pasiuni...Am vorbi iar ...si iar cu ea...ma simt bine cand o fac...ma linisteste e destul de calma...cred ca este o fire zambareata...^^ Da ploaia inca nu sa oprit dar poate ca soarele imi va zambi din fereastra maine dimineata...astept...seara inca nu sa terminat...inca imi astern pe hartie mici ganduri pentru a forma o rima ...o strofa...o idee...iar in final o poveste... Chiar de a fost o zi obositoare a meritat sa ma trezesc devreme...cine stie voi canta...maine...sper sa am liniste maine...! O sa revin maine =))...cu un nou sunet sa til astern peste pagini... |
|||
30 Sep 2010, 15:25
|||
|
|||
30 Septembrie...
O seara lunga ...o noapte ciudata ...spunete si mii de harti...asternute pe pat...ganduri cuvinte mii de ideii... Azi ...azi e ziua ...ziua in care acum 6 ani am invatat sa scriu sa povestesc am simtit iubire dar si tristete.... Deschid ochii...arunc o privire prin camera ...toate la locul lor o melodie de pian imi spune multe...repetanduse in cap.... Un cer albastur...o ceasca de cafea....un zambet si o intoarcere in trecut....o piesa ce ma face mai puternica... Pentru ca a asa am invatat sa pot fi eu.... Ti-am spus totul despre viata...ti-am impartit visul in mii de parti pentru a ne putea gandi amandoi la ele... Dar zilele acelea au apus...au apus...si am inceput sa ma gandesc ca asa ...a dorit cerul...dar ziua cea grea a trecut...am invatat sa spun nu...am invatat sa nu ma mai mint...si sa stiu sa te pastrez in mintea mea... Dar acum am revenit ...am revenit pe terasa casei mele...cafeaua se racise iar gandurile se linistisera... Acum eram eu ce incepea o noua zi...o zi de septembrie! |
|||
01 Oct 2010, 17:58
|||
|
|||
1 Octombrie....
Da ce mai noapte...am avut...printre pereti albi ai spitalului...muribun...cu dureri si multa galagie... O lovitura simpla poate cauza extrem de multe probleme...acum o sa am doua saptamani grele...am inceput sa imi mai simt umarul dar destul de greu...cat pot spune despre aceasta zi...nu a inceput exact cum imi doream sa inceapa...dar Octombrie e la inceput... Mai sunt multe de facut azi...asa ca acum iti inchid paginile pentru a ma gandi...la aceasta zi! |
|||
01 Oct 2010, 23:17
|||
|
|||
1 OCtombrie...
O amiaza ciudata...obositoare...si foarte plictisitoare...nu stiu de ce dar ...am stat sa ma gandesc doar la momente ...triste din viata mea...chiar ca a fost ciudat...asa ca m-am gandit sa impart ceva din cea ce am gandit...muzica de pian incepuse sa ma calmeze si sa imi alunge gandurile negre... Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit ca am sa te fac sa razi, dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund...vino repede sa ma vezi...poate eu am nevoie de tine... Poate ca nu muzica ma linisteste...o fac singur fara a observa...sau a da atentie...seara vine grabita...eu o astept...o sa fie destul de ciudat... |
|||
02 Oct 2010, 21:46
|||
|
|||
-------------------2 Octombri-------------------
Sa citam oameni mai destepti ca noi.... ....Pai ma trezesc dimineata...beau o ceasca de cafea dulce cum imi place....dulce este viata mea....pasind agale in baie...mireasma ma inconjoara....octobrie a venit.... Da asa spune cineva mult mai destept ca mine....azi a fost o zi destul de interesanta...pe langa faptul ca am lenevit mai toata ziua m-am distrat la terapie...cum e sa te imbraci in halat fara fund =))....sau sa te plimbi in 5 min in 3 camere...da vestica si mult iubita noastra Romanie....decat sa ajungi pe la spital mai bine stai pe banci ...si zici ca nu ai nimica... Seara m-am distrat cel mai tare ....am incercat un nou sport extrem...=))...pe langa faptul ca era sa ma lovesc si mai rau ...am incercat sa conduc doar cu o mana...a fost tare...maine urmeaza ...ceva inedit.... Ne vedem maine... |
|||
03 Oct 2010, 21:49
|||
|
|||
3 Octombrie...
O zi plina de ganduri si simple trairi...o banca goala ...un parc plin...cer senit...soarele incerca sa ma agate printre cregile copacilor...e o zi cum n-a mai fost sau poate a fost ...sau va fi ciudata...atunci cand esti tu nu trebuie sa gandesti la cei ...la cei ce isi spun prieteni si te trateaza cu indiferenta....am invatat sa iert de ceva vreme...ranindui pe ei imi voi face rau mie..poate nu azi maine dar candva o voi resimti ca o sulita calita ....o voi simti in spatele meu... E greu sa sti ca o fractiune de secunda te poate schimba ca un singur glas te va alinta...si va fi langa tine cand vei avea nevoie....dar.. Marile afectiuni au avantajul ca dupa ce le simti prima data vei avea placerea de ati reaminti de ele... Nu pot sa nu ma intreb.....oare sunt cum vrei tu?Oare spui cea ce gandesti despre mine?Oare chiar sunt cum ai vrea tu? Asa cum vrei tu...Complicat si atent Asa cum vrei tu...Simplu dar diferit... Asa cum vrei tu...zapacit si indragostit... Asa cum spui tu...ca nu stiu cea ce vreau... Asa cum spui tu...cu fluturasi in stomac cand ma gandesc la tine.. Asa cum spui tu...pin de viata intr-un mod nebunesc... Asa cum spui tu...cu suflet plin de iubire... Sunt asa cum mi-am dorit:asemeni unei simple scanteii asemeni aerului de liber;asemeni apei de limpede;asemeni sangelui de cald;asemeni unei furtuni de primejdios..... Sunt lumina si intuneric;apa si foc;soarele si luna;sunt ce vreau si ce-mi doresc....sunt ce vrei si ce-ti doresti....e complicat...dar simplu....sa-ti arat cat de mult te iubesc. |
|||
05 Oct 2010, 14:38
|||
|
|||
4/5 Octombrie...
Un simplu sentiment ma cuprins...am pasit increzator intr-o noua viata ...intr-o noua lume...totul este diferit...se scimba foarte repede decorul...din jurul meu... Asa cred ca incepe fiecare poveste,intr-o zi pe care tu o consideri speciala,de ea iti aduci apoi aminte si o numesti o povest... In momentul in care te uiti in jur iti dai seama ca nimic nu este special...oameni isi traiesc momentul,iar orasul cel nou are acelasi ritm pe care il avea in fiecare zi si orasul tau...te gandesti ca ai 19 ani este varsta la care devi mai matur,dar probabil ca 18 ani este varsta la care devi major si dai prima data mana cu propriul destin.. Sau cum ar spune mama la 17 ani devii un om mai responsabil.. Dar cred ca este varsta la care devii total liber,poti sa faci ce vrei si sa urmezi propria ta cale..... Am inceput prin a visa sa devin cineva,apoi am continuat prin a lupta sa imi ating telul si continui sa fiu prins de valul pasiuni si totul pare sa se rezolve de la sine uneori...simt ca sunt cele mai fascinante momente ale vieti mele... Atunci cand zi de zi iti deschizi ochii tineri in fata unei oglinzi privind pe cineva cunoscut..pe care as dori sa il cunos si sa il fac sa se duca mai departe... Insa acum cred ca cea mai importanta varsta ar fi adolescenta...e chiar simplu sa iti dai seama...de ce?...adica atunci cand incepi sa realizezi cat de greu poate fi sa iei o decizie importanta in viata ta si tocmai atunci cand iti dai seama ca singurul caruia ii poti cere ajutorul esti tu si numai tu... Am invatat ca totul isi urmeaza cursul firesc indiferent daca se loveste de ceva sau nu...daca isi va schimba cursul mai tarziu va reveni... [align=center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">conectat pentru a vedea acest link]</span> |
|||
06 Oct 2010, 19:08
|||
|
|||
6 Octombrie...
O zi ploioasa …cursuri destule….dar acum imi fac timp si pentru tine…pentru ati scrie pe nerasuflate ce astazi intamplate… O zi in care am invatat mult…am scris mult…si am dormit foarte putin…am iesit la o plimbare dupa ce ploaia sa oprit…si am inceput sa ma gandesc la ea… De ce vreau sa stiiu ce o face asa de frumoasa…cand o privesc mereu mereu..in aceeasi poza..o vad foarte frumoasa …inima imi e pusa mereu pe jar cand ma uit la al ei dar…seaman mereu cu o minunata craiasa imbracata cu mania ei matasoasa…privesc…in acea poza si vad puritatea sufleului ei bland…si imi zic mereu ca am sa o vad curand…ca nu conteaza ce vezi pe hartie sau intr-o poza de pe propriul dulap…dar mereu stiu ca va reflecta o imagine blanda…ce prin fata mea mereu se plimba…am invatat sac red ca visele mereu nu se schimba doar se astern intr-o alta ordine…Uneori ma simt amagit de parca-s absorbit…de frumetea ,parul e ice par desavarsite …cu ochii ce ma farmeca mereu si imi desavarseste nelinistea… Ajung sa citesc in urmele adancilor sale gropite…adevarata frumusete cea care mereu ma inghite…Dar tot din intunericul unde am ajuns….ea imi ofera mereu sperante de lumina…din suflet veite…si vorbe calde din inima ei soptite…soptite mereu in miez de noapte atunci cand vorbim despre lucrurile noastre…ma face mereu sa fiu eu …si sa nu-mi fie frica …ma face mereu sa ii supun ca o iubesc…dar nu stiu cum sa-I marturisesc…ale mele aprige sentimente … [align=center] [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">conectat pentru a vedea acest link]</span> |
|||
10 Oct 2010, 22:37
|||
|
|||
10 Octombrie
De ce se scriu numai lucruri triste?E pentru-ca unii oameni nu iau viata in serios .La fiecare pas in viata esti intimpinat de o deziluzie ,de un vis neindeplinit,de suferinta ,de tristete apasatoare. Sunt momente cind te bucuri de ceva frumos,de un zimbet de un prieten sincer si nu dupa mult timp vine si tristetea. Iti dai seama ca ai fost inselat prietenul nu era sincer si viata te face sa nu mai fii tu. Esti plin de regrete de tristete si nu iti doresti decit sa dispari undeva pe o insula unde totul este simplu unde veti fi doar doi...tu cu tine... Nu imi pasa, nu ma jenez, daca ma vei ignora... sau imi vei lasat un gust amar, sa stii ca nu am vrut... si din nou ma umilesc, din dragoste pemtru tine... prea tarziu... prea departe. Pleaca in noapte, ai grija de tine... esti obsesia mea... esti pasiunea...tot ce mi-ai cerut am incercat sa iti ofer... Tu, in schimb, nici chiar dragoste... doar amagire... si, din nou, scriu despre tine,frumoasa fatuca ce-mi tulbura somnul... Nu ti-am cerut doar atat un simplu cuvant.... Viata e mereu o zi ,o pagina,o ora neterminata de un alergator pe pista vieti... |
|||
11 Oct 2010, 21:14
|||
|
|||
11 Octombrie
Primi fulgi dupa patru ani care au inceput iar sa imi cada...peste inima mea...timp de patru ani am avut o inima rece ...indiferent de ce vroiam ...de cat incercam sa o topesc nu puteam sa fac nimic nici soarele si nici lava nu pot incalzi otrava....o otrava bine presarata peste-o inima insangerata...cum este sa vezi ca sangele rosu acum sa facut negru cu alb ...atunci am vrut sa fiu altfel ca sa pot sa ma schimb nitel...dar e greu sa o faci intr-o iarna continua atunci cand totul este ca un palat de zapada in jurul meu... Poate ca am inceput sa realizez ca este doar visul meu ...si in el sunt dumnezeu si il pot schimba cum vreau mereu...de ce a durat atat de mult ca sa invat sa cat ,sa rad...poate ca cea mai grea arma dupa cuvantul rostit in graba este propria amintire ce te curata in nestire ....te taie si te zdrobeste ca pe o floare ce paleste datorita calduri soarelui sau lipsei ploii... Aminirile ce te freamata le consider niste paraziti ce iti mananca energia ,imaginatia sau speranta pe care o ai si cu care incerci sa lupti...sa iesi la lumina ce iti ofera siguranta si speranta...curaj si stare de spirit pentru a deveni tu... Dar amintirile nu tin cont indestructibila iubire...sau de anotimpuri..stari sau cea ce gandesti...ele vin atunci cand te simtii vulnerabil...neintregit sau fugitiv de proprile tale temeri... As dori sa sa ma asez la o coliba-n munte...sa cos,sa cant,sa dansez pe orice vreme sa fiu acolo doar cu cine vreau...cu ea pe orice vreme...de-am fi impreuna zau ca nu m-as teme de nimic...de intuneric si zile fara soare...de moarte sau de orice soare...de vise si lacrimi nedorite ...de-as fi cu tine zau ca nu m-as teme de nimic pe lume... [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">conectat pentru a vedea acest link]</span> [/img]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|