Poze cu noi
|
29 Sep 2010, 22:26
|||
|
|||
Bree Wrote:Eu, sincer, sunt curioasa cum arata Ginny. =))asta e cea mai recentaO_O. daa stiu stiu nu e cea mai buna. stiu eu ce sex-appeal vreau sa eman.=) ![]() (asta doar pt ca imi ador fusta. stiati ca acum avem un feel de mall in sev?:> am luat'o din takko ![]() ![]() app crys.. ![]() ![]() ![]() (primul meu post dupa...o luna?) |
|||
29 Sep 2010, 22:29
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:[isabells tu cu ochii dupa baetzi pe camp=))] Eu ceee? :-O Ce fac euu? :-O Puiu' de curcaaa.. de unde stii? Glumeeesc. Nu fac eu necugetatziuni din astea. [-x =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Sep 2010, 22:43
|||
|
|||
Ce parere aveti ? ![]() ![]() Va dau mai multe variante ![]() (O mica descriere) : I believe I can fly
I believe I can touch the sky I think about in every night and day Spread my wings and fly away I believe I can soar I see me running through that open door ![]() ( o alta descriere ) : Nothing really matters I don't really care What nobody tell me I'm gonna be here PS : Mersi Ginny de compliment, esti mult prea generoasa Si sa stii ca chiar imi place poza... si imi place si poza asta Mai ales fusta ( desi sa stii ca mie nu-mi plac fustele , doar rochiile :>... asa ca e o minune ca-mi place ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
29 Sep 2010, 22:44
|||
|
|||
Crystal, ai un par superb.
![]() You run. I con.
|
|||
29 Sep 2010, 22:45
|||
|
|||
Mersi Vai ma simt flatata
Glumeam.... ![]() Now, it's my turn
|||
29 Sep 2010, 22:48
|||
|
|||
Ma miram si eu acum.
You run. I con.
|
|||
29 Sep 2010, 23:00
|||
|
|||
Hmm sunt lucruri care sunt usor de spus...dar asta cert nu este unul din ele...pai...ochii de o culoare unica...culoare pieli simpla dar total diferita...asemena alunului...un par rebel...dar in aparente linistit...Cu o culoare castaniu deschisa…iti spune un singur lucru.."sunt sigura"…...un colier ce striga icredere iar verdele fuzelor alaturi de privirea ta nu spun decat un singur lucru…stiu ce vreau…
|
|||
29 Sep 2010, 23:07
|||
|
|||
~1~Pai te las sa te miri in continuare, Izz
~2~ ( ma adresez tie, Slin):Imi place mult comentariul tau, foarte mult, pentru ca reflecta adevarul si totusi sunt sigura de ceea ce vreau doar in ansamblu... Stiu ca vreau sa fac un tablou al vietii mele, insa nu stiu ce culori sa folosesc...
Si cu toate astea sunt sigura..... Now, it's my turn
|||
29 Sep 2010, 23:14
|||
|
|||
Ginny !
Tu arati bestial > ![]() ![]() Chiar ma intrebam ce mai faci > ![]() PS; scuze de OFF, dar ca sa nu fie chiar off : Toti aratati bestial ![]() |
|||
29 Sep 2010, 23:28
|||
|
|||
Quote:app crys.. esti genialaMersi Ginn Si ca sa nu fac off mai pun o poza ![]() ![]() Mda si nu luati in seama "Statuia" aia de langa mine ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,904 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,779 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,635 |