Alice Morris
|
28 Sep 2010, 23:04
|||
|
|||
Valea lacrimilor
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am pãºit sfioasã în tunelul din spatele cascadei. Un lucru necunoscut îmi înlocuia spaima din suflet cu entuziasmul ºi setea de cunoaºtere. Poate acea licãrire argintie care m-a atras în aceastã lume ºi acum îmi ghideazã paºii. În acest pasaj, pereþii maronii sunt luminaþi doar de razele aruncate în spate de cãlãuza mea. Dar, deodatã, o razã orbitoare mã sili sã îmi acopãr ochii cu braþul. Odatã ce m-am obiºnuit cu fluxul de luminã, ºi am deschis încet ochii, am rãmas fãrã glas în faþa celor ce se întindeau din-aintea mea. Fãclia argintie coborî cãtre iazul ce trona încãperea. Aproape de suprafaþa acestuia se transformã într-o lacrimã transparentã ºi cristalinã, ºi deveni una cu lacul. Am privit în sus. Nu era nimic altceva decât o luminã puternicã, ce se reflecta în apele lacului ºi fãcea totul sã parã de o puritate nemaîntâlnitã. Din partea stângã, se auzea susurul apei ce strãpungea stânca neagrã ºi rece, croindu-ºi drum pânã la picioarele mele, ºi apoi cãtre lacul din centru. Stãteam pe o terasã, fãcutã din aceiaºi piatrã întunecatã, cu picioarele goale, iar rãceala rocii îmi trimitea furnicãturi în tot corpul. Pe peretele din dreapta, douã cuvinte strãluceau sub razele puternice:"Valea Lacrimilor". Odatã ce le-am citit, lacrimi îºi fãcurã loc în colþurile ochilor mei mari, negri ºi migdalaþi. Fãrã sã mã gândesc, m-am aºezat pe stânca îngheþatã ºi mi-am trecut picioarele prin râul dinaintea mea, prin apa în mod surprinzãtor cãlduþã. Nu era nimic pe lumea asta care sã merite mai mult decât sã stau pe malul râului, bãlãcindu-mi picioarele pânã la sfârºitul timpului. by Maþoianu Georgiana Dapp, o chestei care am scris-o azi la ora de romana, si imi cam place ce a iesit. Prima parte mai mult, a 2a e mai in criza de timp. ![]() |
|||
29 Sep 2010, 21:32
|||
|
|||
29.09.2010
Ziua de azi a fost destul de OK. La desen am scris despre niste imagini, mai multe tampenii...La muzica ne'a dat niste pasi dupa care trebuie sa facem un proiect despre un compozitor, preferabil clasic, dar daca profa a zis ca se poate face despre Vitas eu de ce sa nu ma informez despre Yiruma in pauze am stat ca de obicei cu Andy si Dragos la engleza am facut exercitii, am iesit si eu la tabla, la mate ne'a predat vectorii, la fizica am facut o problema idioata, dar cat explica profa eu vorbeam prin mesaje cu Sandra, ceea ce am facut cam in toate orele iar la romana am citit poezii de Arghezi si am discutat'o pe cea din carte. A plouat azi asa ca m'am urcat intr'un autobuz cat de repede am putut si am venit acasa. A fost cam aglomeratie in autobelul ala, nu stiu cum am reusit sa ies de acolo dar a trebuit ca altfel mai stateam vreo 2-3 statii pana sa se elibereze La chitara, i'am cantat profului ce mi'a dat saptamana trecuta, am invatat niste chestii noi si am exersat o melodie in continuu. Trebuie sa ma apuc serios de exersat ca sa imi iasa tertele si sextele alea :-L Evident, m'am intors acasa tot pe ploaie cu Geo Blonda, ca lu' Manu i'a fost rau si a ramas acasa Mi'am facut temele ascultand muzica la castile soramii si am citit si lectiile in fuga Mai trebuie sa imi invat la geografie dar maine incep la 9 asa ca am timp Xoxo, Alice ![]() |
|||
29 Sep 2010, 21:57
|||
|
|||
Faze amuzante
--27.09.2010-- Ora de info ~Daniela se juca cu un buton de la unitatea centrala ![]() D ![]() Eu:Hai ca stau aproape D:Vin in vizita...ce faci diseara? Am intalnire cu butonul.. E:Vai, ma inseli cu butonul? Profa:Uite ce vesele sunt fetele aici. Ora de dirigentie Dirigul ![]() Alina:Si dumneavoastra aratati foarte bine ~Zicea dirigul sa punem un panou in clasa, si ziceam ce culoare sa il facem~ Dana ![]() Fluturica:Nu, asa ziceam si eu. Dana:Ce coincidenta... --28.09.2010-- Ora de romana ~Dadeam test initial, si proful merge la tabla si scrie "9:38" Dupa 3 minute merge la tabla si inlocuieste "9:41" Si cum urma in pauza simularea de incendiu mai scrie pe tabla "Foc!" Ora de istorie Proful:"Ce legume cultivau egiptenii" Clasa ![]() Marius:"Bananele" Porful:"Mai derbedeilor...voi derbedeii aia din spate...da, spuneti'mi voi" Marius:"Patrunjel" Proful:"dar astia traiau doar din patrunjel uscat..ia zi'mi tu!" Gratziela:"Cartofi, rosii" Proful:"Da, fata, bravo...tu esti de acord?" Laurentia:"Nu" Proful:"De ce?" Laurentia:"Pai mai mancau si fructe" Proful:"Mai, lasa'ma mai cu fructele...ala e patrunjel tu esti patrunjica. Tu, tu esti de acord?" Raluca:"Dar carne nu mancau?" Proful:"Mai fetelor...legume mai" Ora de dirigentie Dirigul:"Daca va trimit dupa creion nu imi veniti cu o rosie" Gratziela:"Lasati'ne cu rosiile" ~Dirigul prescurta cuvintele Magar, animal de tractiune si animal, dupa extensiunea crescatoare Dirigul:"M, AT,A" Marius:"A iesit un cuvant urat domn' profesor" ![]() --29.09.2010-- Ora de desen Profa:"Tempera pe foaie, ulei pe lemn.." Eu:"Ulei in tigaie" ![]() ![]() |
|||
30 Sep 2010, 00:42
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p60-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span> Simt nevoia sa scriu randurile ce vor urma, sunt niste lucruri care mi'au dat de gandit toata vara, si mereu ajung la aceiasi concluzie, dar tot nu ma pot abtine sa nu gandesc din nou totul cap'coada Bell Evans Wrote: Uite inca un motiv pentru care tin la Sandra atat de mult. Toata vara a fost [teoretic spus :-<] aici pentru mine, si mereu ma simteam vinovata ca o fac sa isi piarda timpul cu mine, nu cu prietenii ei din viata ei de acolo, in locul celei din fata monitorului. Vorbeam candva la telefon si ma simteam vinovata ca o tin de vorba si nu o las sa se bucure de plimbarea ei prin oras cu Andrewa, de care stiu sigur ca ii e foarte dor, si ca nu poate vorbi cu ea foarte des din cauza diferentei de fus orar, si chiar vroiam sa uite de mine o perioada si sa se bucure cat de mult poate de zilele petrecute cu Andrewa. Dar nu a fost nevoie fiindca fiinta asta pe care o iubesc era chiar bucuroasa sa petreaca si timp vorbind cu mine, ascultandu'ma si pe mine, nu i'a pasat niciodata ce e in viata ei, a fost aici pentru mine, si nu doar pentru mine, pentru oricine a avut vreodata nevoie de ajutor, fara sa ceara nimic in schimb, si ii sunt recunoscatoare pana la Pluto si inapoi.
Dapp, inca un post pe care il dedic ei dar chiar nu imi pasa, pot sa umplu jurnalul asta scriind doar cat de mult inseamna ea pentru mine, e ceva inexplicabil, ceva ce il inteleg doar persoanele care se afla in aceiasi situatie, ceva ce nu poate fi exprimat prin cuvinte. Pentru cea mai buna prietena de pe forumul asta si una din cele mai bune prietene din totdeauna Saranghae ![]() |
|||
01 Oct 2010, 19:04
|||
|
|||
30.09.2010
Ziua de joi a fost una relaxanta fiindca nu doar ca am inceput la 9 dar nici orele nu a fost asa de solicitante. Dar presimt ca vor deveni fiindca am ore grele joia. La romana incepe sa ma plictiseasca proful, nici nu ne'a adus testarile initiale, era si prima ora, mai aveam putin si adormeam La geografie ne'a predat profa despre Pamant, si ora urmatoare vom face niste chestii care pe mine ma pasioneaza si poate voi apuca si eu sa raspund 8-> daca nu mi'o ia Cosmina inainte La chimie am mers prima oara in laborator, si cum eram in aripa lui Dragos, eu si Andy i'am facut o vizita. I'am gasit clasa pe bune ca nu ma mai ratacesc in liceul ala Dupa chimie am avut biologia, tot in liceu asa ca nici nu am mai trecut prin camin, ne luaseram cartile cu noi. Am dat lucrare pana mea, ce poti sa faci intr'o lucrare care te intreaba ce trebuia sa stii in clasa a 5a. Zic si eu ca Steliana in timpul lucrarii la mate: "Eu nu mai stiu ce am facut acum 5 minute dar in clasa a 8a?" Am facut sportul m'a enervat proful ca ne punea sa facem nush ce exercitii si erau obositoare, si m'am ales cu febra musculara Ora de engleza a fost cea mai tare ne'a pus profa sa ascultam Sk8er boi, ca daca tot o avem in carte, si eu, cu Andy si Dana cantam odata cu casetofonul iar Cosmina dadea doar din Buza, cica nu o prea ajuta vocea si apoi ne'am luat la harta cu profa ca de ce rockerii poarta negru, si chestii de genul, si pana la urma a intrebat "cine asculta rock?" dar in engleza. Eu, Cosmina, Andy si Daniela am ridicat mana si face profa: "I could have bet" Am venit acasa pe jos, si am stat la calculator, la televizor oleaca, am stat cam un sfert de ora cu Manu in bucatarie cat manca si am ras o gramada "Tine minte trei cuvinte...Blaga George Presedinte" Si abia pe la 9 jumate m'am trezit sa imi fac tema la franceza Mi'a venit inspiratia pentru un nou fic, in timp ce ascultam muzica si am fugit repede in dormitor sa scriu un prolog, sau introducere, ma rog Cam atat pe ziua de joi... Xoxo, Alice ![]() |
|||
01 Oct 2010, 19:34
|||
|
|||
Colt de suflet
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p75-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p75-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Azi nici piesa noastra nu o mai ascult Cafeaneau in care e intalneam Azi o ocolesc Imi aminteste de intaiul Te iubesc Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpul inapoi Am renuntat la tot ce aveam si-mi amintea de tine Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpul inapoi Am renuntat la tot ce mi-amintea de tine Insa ce nu pot uita Este amintirea ta O pastreaza inima Intr-un colt de suflet Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima intr-un colt de suflet Si-ar mai fi ceva... Ce nu voi putea uita Sufeltu nu ma lasa Azi era ziua noastra Si-ar mai fi ceva... Ce nu voi putea uita Sufeltu nu ma lasa Azi era ziua noastra Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Dar nu stiam ca-mi va fi dor Atat de mult Spun mereu ca nu mai simt nimic Cand ma intreaba cineva Dar daca nu mai simt nimic De ce imi sta gandul la ea? Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpul inapoi Am renuntat la tot ce mi-amintea de tine Insa ce nu pot uita Este amintirea ta O pastreaza inima Intr-un colt de suflet Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima intr-un colt de sufelt Cand e linistite aud vocea ta Cand sunt singura simt atingerea ta Cand inchid ochi mei vad ochi tai Nu mai pot rezista Insa ce nu pot uita Este amintirea ta O pastreaza inima Intr-un colt de suflet Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima intr-un colt de suflet Si-ar mai fi ceva... Ce nu voi putea uita Sufeltu nu ma lasa Azi era ziua noastra Thanks S.> ![]() ![]() |
|||
01 Oct 2010, 20:09
|||
|
|||
1.10.2010
Vineri cred ca vinerea asta a fost una din cele mai tari zile de cand am inceput liceul. A fost o zi super, ne'am distrat, am ras, am desenat Prima ora...Logica...a venit psiholoaga si ne'a pus o serie de intrebari, iar apoi ne'a impartit pe grupe si ne'a pus sa scriem un lucru care ne apropie ca si colectiv, ceva ce ne diferentiaza in colectiv, un simbol si un anunt publicitar. A fost funny. La istorie nu a ascultat dar a predat vreo cateva pagini, dar, ca de obicei, a fost amuzant. La latina m'a enervat profa am inteles ce a predat dar nu poti sa faci un comentariu amuzant ca se isterizeaza si ameninta ca pune 2 In pauza a venit din nou Dragos, si mi'a cerut un creion, si apoi s'a apucat de desenat placuta noastra de pe usa, si a adaugat niste detalii la 9E iar apoi a venit si Dana, a adaugat "Lefanti" si a desenat un craniu. Si a iesit 9 Elefanti Vine Andy si intreaba: A:"ce ati scris aici ma? L'enfant?" D:"Elefanti" A:Ah, ma si gandeam de ce nu ati pus apostroful ![]() Eu:"9 Elefanti, dar noi suntem 34" Si, inainte sa vina profa de religie am luat creioane din penarul Ioanei aka Fluturica aka Tinker si am colorat in culorile curcubeului si a desenat Dana si semnul pacii ![]() Si asta e rezultatul final: [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2750p75-alice-morris">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2750p75-alice-morris">conectat pentru a vedea acest link]</span> Foarte tare Deci, pentru a 3a oara, profa de religie e terorista dar ora asta am ras mult, aproape toata ora. La franceza am facut niste propozitii, ne'a dat o tema uriasa Iar la info am dat testare initiala, ne'a predat profa niste chestii, si intre timp ma uitam pe la topicul "Mai in gluma mai in serios" la poze amuzante si am ras o gramada cu Andy si Dana Pe la primele ore am vorbit cu Sandra prin mesaje ca de obicei Am venit acasa pe jos din nou, am vorbit cu Sandra pe mess si mi'a zis de melodia Colt de suflet care e absolut superba si mi'am amintit de melodia LoveBug pe care am invatat sa o cant la chitara Sunt curioasa cum o sa fie ziua de maine 8-> Xoxo, Alice ![]() |
|||
03 Oct 2010, 00:43
|||
|
|||
La multi ani Dragos
Dapp, a fost ziua lui, ziua fratelui meu, a facut 16 ani, si, cum le zic eu tutror celor care fac 16 ani:"Daca erai in America acum aveai carnet :>" Si, da, il consider un frate pentru ca tin la el la fel de mult ca la un frate, si apoi pentru ca el si Sandra sunt frati iar eu si Sandra surori si asta e cam singura concluzie la care am putut sa ajung Azi m'am trezit devreme, la 6.58 ma trezisem, dar m'am bagat din nou in pat fiindca nici nu se luminase complet. Am stat in pat pe jumatate adormita, fredonand in minte cateva cantece, pana la 8:18 cand mi'am zis sa ma trezesc. Pe la 1 cred am vorbit cu Isa si am ras mult mi'am facut in timp ce vorbeam cu ea ceai de menta si am invitat'o la randul meu la ceai, iar apoi am vorbit despre cum scriu tatii nostri, si am pus amandoua poze cu scrisurile lor, care seamana foarte mult, si am stabilit ca peste ceva ani vom bea ceai in direct la Oprah si vom povesti primul nostru ceai virtual impreuna I'am trimis un mesaj Sandrei si m'a sunat inapoi am vorbit cam 15 minute, ca trebuia sa merg sa ma schimb, sa mananc, ca la 3 trebuia sa ne intalnim cu gasca. I'am zis ca am invatat Lovebug si am intrebat'o daca vreau sa'i cant, asa ca mi'am pus telefonul pe umar, stateam cu capul intr'o parte, chitara in brate si cantam. Live si zice Sandra: S:Sau, Over and Over...nu o canti si pe aia? A fost tare sa ii cant o melodie care ii place mult si ma bucur ca s'a auzit ceva ceva pana acolo si ne gandeam cum ar fi sa pot canta de fata cu toti membrii 8-> S:"Facem un vide-chat" Eu:"Nu video-chat, sa cant pe bune in fata lor" Si mi'am amintit de vremurile cand faceam planuri sa mergem la Brasov sa vedem Talismanele Mortii la cinema ce vremuri Ca sa sarbatorim ziua lui Dragos am mers in Gradina Publica, m'am dat in trambulina cu Alex, apoi putin in leagan, iar apoi Dragos m'ia dat telefonul si am vorbit putin cu Isa mi'a facut mare placere sa o invit inca odata la ceai si sa vorbim putin chiar daca nu prea mult si nimic cine stei ce important, doar am glumit ca si pe mess. Ne'am oprit la o pizzerie, iar apoi am venit pe jos acasa. Si baietii au stat in spatele blocului meu sa se uite la R8-ul vecinului meu a fost foarte funny Dupa ce am intrat in casa am facut o baie am mancat macaroane cu branza cum face doar mama mi'am mai turnat o cana de ceai am vorbit cu Sandra pe mess, si a fost ca cireasa de pe tort, am ras din nou, ca de obicei, si mi'a placut cand a zis: S:"Mda" Eu:"Mda...sec" S:"Mda, se poate ![]() Iar apoi am vazut interviul lui JKrowling la Oprah si am aflat ca Oprah este in ultimul an de transmisie mi'a distrus corazonul si mi'a ruinat visele eu unde o sa mai beau ceai cu Isa si voi povesti despre ce poeti erau tatii nostri in armata Cred ca imi mai torn o cana de ceai [ ] si apoi merg la culcare (:| Xoxo, Alice ![]() ![]() |
|||
12 Oct 2010, 17:04
|||
|
|||
Days...
Dapp, nu am mai scris de mult, dar m'am reintors la monotonia din timpul scolii si urasc asta. Ca si in generala, orele sunt foarte amuzante, si rad o gramada, si mai sunt si unele ore care nu imi plac, si profesori care ma aduc la disperare, colege care nu le suport, si tot restul. Credeam ca va fi diferit la liceu, ca toate fetele de varsta mea, chiar mai mari decat mine sunt la fel de mature, dar nu frate, in orasul asta sunt si vor fi mereu si peste tot aceleasi categorii de oameni, cu cei care se cred superiori si barfesc pe toata lumea, cei carora nu le pasa, si fetele care traiesc pe o lume paralela, ma rog, ce sa mai...roz Cea mai tare faza din toata saptamana trecuta cred ca a fost luni, cand a intrat profa de engleza in clasa si a zis: "Good mornin, Elephanths" e singura profa care a vazut ce e pe usa noastra Marti a fost ziua educatiei si nu am facut ore am stat sa vad cum joaca clasa mea volei, si apoi am mers si am jucat putin biliard, am realizat ca pot sa joc biliard si cu stanga, si am bagat si doua bile in gaura, chiar daca una a intrat fiindca tinea Dragos mana langa gaura si, nush, vreau sa mai exersez, nu sa il fac pe cel cu care joc in echipa sa piarda din cauza mea Weekend'ul l'am petrecut acasa, si temperaturile sunt foarte aiurea, nici nu am putut sa ies la o pizza cu fostii mei colegi, ca mna, era frig. Ieri am dat 3 lucrari la engleza un test fulger cu verbele neregulate, la informatica din primul capitol, iar la franceza din verb la timpul prezent, imperfect si perfect compus. Nu stiu cum am reusit sa ma concentrez la textul ala dar se pare ca macar mi'a tinut mintea ocupata pentru jumatate de ora, ca la si 35 terminasem de scris, si am stat si am asteptat sa se sune. Iar ieri am trecut pe la Andreea la liceu dupa ore, si am stat o pauza cu ea, si l'am cheamt afara si pe Alex, le'am facut cunostinta, am vazut'o si pe Dayana, si pe Capone, trebuie sa o mai vad pe Loredana si pe Costea si am terminat cu rememoratul colegilor Sper sa fie vreme frumoasa weekend'ul asta ca sa pot sa dau startul la ieseala Aseara am participat cat de cat la conferinta nocturna DM si a fost cea mai funny de pana acum am ras cat nu am ras toata saptamana trecuta, cand il auzeam pe Raiz prezentand stirile protv si vorbind despre al 3lea razboi mondial si facnd "Mwahaha ![]() Iar azi iar m'am mutat din banca si acum trebuie sa stau in ultima banca, ceea ce nu ma deranjeaza atat de tare, in schimb o am ca si colea pe Madalina, care ma scoate din sarite cu felul ei de a fi si stiu clar ca nici ea nu prea ma are la inima. Si m'a ascultat si la istorie, fix pe mine m'a nimerit care nu invatasem nimic, ce i'am mai zis despre egipteni ce mai stiam, si ce mai citisem in clasa despre greci, in rest, pnm, vroiam doar sa pun capul pe umarul lu' Gratziela si sa dorm. Ma rog, mi'a pus un 7, si mi'am bagat picioarele in istoria lui. Si m'am plimbat toata pauza, si nu stiu cum, supararea care o aveam pentru 7 s'a transformat in nervi, si eram agitata, si ma plimbam prin clasa din fata pana in spate, nu stiam cum sa ies din starea aia, stiam ca am doar trei variante ![]() Pana la urma, a venit dirigul si ne'a umplut capul cu logica lui nelogica si vineri dam lucrare. Saptamana asta numai in lucrari o tinem ieri doua lucrari, maine lucrare la fizica, unde nu inteleg nimic, probabil si la engleza inca un test fulger cu verbe neregulate, joi la chimie si la inca o materie, stiu sigur doar ca nu am orarul in fata acum iar vineri si la logica si la latina, unde ma enerveaza profa de nu o mai suport :-L Mi'a venit o idee pentru un fic nou, la care inceputul e inspirat oarecum din viata mea dar e cu multe inflorituri, si dupa vreo cateva capitole incepe sa fie SF rau de tot am scris introducerea acum 2-3 saptamani cand mi'a venit inspiratia, si acu doua nopti, cand stateam in pat si nu puteam sa adorm am inceput sa ma gandesc cum ar trebui sa formulez inceputul si mi'au venit cateva fraze in minte, care imi plac foarte mult si cand o sa am timp o sa le trec pe hartie. Dar nu acum ca imi e lene Mi'a inghetat mana dreapta pe mouse si daca vreau sa cant la chitara nu pot sa ciupesc corzile cum trebuie Ca veni vorba de chitara, a inceput sa imi piara cheful. adica, nu in sensul propriu zis, vreau sa invat sa cant, dar mi'e asa o lene sa exersez, si am o gramada de invatat dar totodata invat si melodii noi, si ma ambitionez ca, cu cat termin mai repede partea tehinca, si toate chestiile care trebuie sa le stii ca sa poti canta la chitara, voi invata melodii mai multe, si Slava Domnului, am de unde invata. Si azi m'a intrebat Steliana daca m'ar interesa sa colaborez cu un prieten de'al ei la chitara, sa vad ce rezolv cand imi da id'ul lui suna interesant, mai ales cu planurile pe care le aveam, sau ma rog, la care visam cu JoJo referitor la trupa noastra 8-> ar fi atat de tare sa il implinim ca doar nu imi rup degetele pe gatul chitarii degeaba Deci, nu imi vine sa cred cat de mult am scris pana la urma, se pare ca am avut despre ce vorbi referitor la ultima saptamana Nu stiu cand o sa mai scriu ![]() Xoxo, Alice ![]() |
|||
14 Oct 2010, 23:05
|||
|
|||
Dear diary
Nu imi vine sa cred ce fel trec zilele Ieri nici nu am stat la calculator mai mult de 20 de minute dupa ce am venit de la chitara la 7, si nici nu am postat pe forum, nici nu am intrat pe mess nici nimic. A trebuit sa imi fac doua compuneri la romana, pe care mi'a pus un noua azi, ceea ce e bine. La lucrarea de ieri de la fizica am facut ce imi cerea p'acolo, nu stiu daca am facut bine, dar nu am fost niciodata buna la fizica si nici nu o sa fiu. Azi iar am dat 3 lucrari La geografie, unde am gresit ca tuta la ultimul subiect, desi era usor, si sunt cea mai mare tuta in viata [dupa Manuela dar aici e discutabil ![]() Am venit acasa pe jos, si am luat'o pe ocolite, printre blocuri, teoretic o scurtatura, dar am ajuns acasa la 4 si un sfert, desi scapasem la 3 si am mancat crochete Acasa a facut netul figuri si m'a enervat la culme nu stiu din ce motiv nu se conecta, si imi dadea eroare, am scos si am bagat cablul in unitate de nu stiu cate ori, am cautat contractul sa vad daca numele de utilizator si parola sunt scrise corect, nu am gasit foaia aia nici in ruptul capului :-L si am mai cautat si foaia pe care era scris numarul de telefon de la RDS, nu am gasit'o neam, dupa ce am gasit'o, vreo ora jumate dupa, cu nervii intinsi la maxim, nu mergea fixul am incercat sa sun de pe Digi-nu raspundeau. Imi venea efectiv sa'mi smulg parul din cap ~x( si am asteptat sa vina tata, tot timpul asta in care am cautat ascultand cam toata muzica care o am in calculator, si am copiat de pe caiet ce am scris la NMA si prologul de la ficul nou, caruia i'am gasit si un titlu pe masura Asa, dupa ce a venit tata, i'am prezentat problema, a sunat la RDS, culmea, au raspuns, si s'a rezolvat problema Net-viata tata! I'am zis Blondei ca pot sa invat o melodie la chitara pentru ziua ei, si m'a intrebat aseara daca pot sa invat Never too late asa ca, odata ajunsa acasa asta am facut si sunt foarte mandra de mine, m'am inregistrat cu telefonul sora'mii cantand introducerea si imi place mult cum iesa [S. nu iti mai cant live, desi stiu ca ai vrea dar e simpla melodia asa ca as putea incerca ![]() De ceva timp nu am mai vorbit cu S. stiu ca nu mai are minute, probabil nici mesaje de nu mi'a raspuns, iar cu timpul asta al meu limitat la calculator nu mai sunt online la orice ora, si cu Manu care vrea sa vorbeasca mai mereu cu Dorin, mna, o inteleg, nu pot sa ii zic sa nu vorbeasca, dar mi'ar placea sa vada si ea cum e sa stai o zi fara sa vorbesti cu cineva cu care ai vrea sa vorbesti, in plus, pana mea, mai vin impreuna de la scoala, au timp, desi limitat din pacate pentru ei, dar totusi, au timp sa se vada. Dar eu Cred ca incep iar sa ascult toate melodiile din calculator, eventual sa mai scriu ceva, dar nu am chef sa merg la culcare. Maine dau iarasi doua lucrari, la logica si latina, si mai am si istoria, si religia Sper totusi sa fie o zi buna maine ![]() Xoxo, Alice ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alice Gontier | Alice Gontier | 8 | 2,053 |
30 Jul 2011, 16:07 Last Post: Alice Gontier |
|
~Alice Swan~ | Alice Swan | 11 | 2,590 |
25 Aug 2010, 14:33 Last Post: Alice Swan |