Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei
|
30 Sep 2010, 10:08
|||
|
|||
Yuuki trebuia sa recapituleze orele. Prima ora, ii introdusese pe elevi in lumea Istoriei Magiei - asta insemnan prima lectie introductiva din manual. A doua ora fusese despre era post-HarryPotteriana. Asta insemnand a doua lectie introductiva din manual, insa numai celor mai priceputi le-o predase, in ciuda faptului ca si ceilalti o puteau citi din manual. Oricum cei mai nepriceputi nu o puteau intelege.
Se aseza jos, asteptandu-si elevii. Scrise mare titlul pe tabla, exact cand se suna de intrare. ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
30 Sep 2010, 11:15
|||
|
|||
Imediat ce vazu in orar ora de Istoria Magiei , Luna incepu sa se grabeasca pe coridor , temandu-se sa nu intarzie . Desi inca mai era destul timp , ceasul ei se stricase si arata cu cateva minute in plus - si ea stia , doar ca nu fusese atenta si uitase .
Asa ca , atunci cand intra in clasa , fu surpinsa sa vada ca in clasa mai era doar profesoara - iar abia apoi isi aminti de ceas . -Buna ziua , spuse ea profesoarei , apoi se duse sa se aseze . Privi titlul de pe tabla , asteptand ca lectia sa inceapa . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
06 Oct 2010, 11:05
|||
|
|||
Helena era deja in clasa,in banca a treia de la perete, studiind anatomia mustelor. Mai exact, astepta sa inceapa ora. Acum ca numai faceau cu Bins, lectiile aveau sa fie mult mai interesante cu profesoara cea noua.
Luna intra in clasa si o saluta pe domnisoara Rawkuro iar apoi privi curioasa titlul de pe tabla. Helena sopti un Psst, iar astropufa o observa si ii zambi, venind langa ea. Curand, incepu sa intre mai multi elevi in clasa... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Oct 2010, 10:40
|||
|
|||
Am intrat in clasa fericita ca urmeaza sa am o ora de ,,Istoria Magiei,,. Aceasta ora ma fascina,mereu mi s-a parut un lucru foarte interesant,iar acum aveam o noua profesoara. Abia asteptam sa vad cu preda..Sa imi fac o parere despre ore. Eram aproape sigura ca imi vor placea.Apoi privirea mi s-a indreptat catre tabla. Titlul deja era scris. Dupa cum am prevazut,va fi o ora foarte interesanta.Lasand gandurile mele deoparte m-am uitat la profesoara si am salutat-o cu respect:
-Buna ziua,doamna profesoara! Apoi le-am observat pe Helena si pe Luna.Le-am salutat cu un calduros zambet pe fata,dupa care m-am asezat la locul meu asteptand cu nerabdare sa inceapa prima lectie. ![]() |
|||
09 Oct 2010, 11:05
|||
|
|||
Eram deja in clasa cand se sunase.
I-am facut cu mana lui Rose , care abia intrase in clasa. Apoi m-am uitat la domnisoara profesoara , care se vedea ca era nerabdatoare sa predea. La fel eram si eu. Era prima ora pentru mine de "Istoria Magiei". Abia asteptam. Mi-am scos pergamentul , pana si calimara cu cerneala si am asteptat inceperea orei. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
09 Oct 2010, 11:46
|||
|
|||
Ronnie intra ca o furtuna in calasa, o saluta pe profesoara, iar apoi se aseza langa Jessica.
"- Buna" o saluta viperina Fata raspunse dand din cap. "- Cred ca o sa fie o ora interesanta" ii explica Ronnie Edit by Yuuki : din moment ce orele se desfasoara in RP, ar trebui sa scrii minim cinci randuri; tu ai scris patru my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Oct 2010, 11:50
|||
|
|||
-Asa cred , spun eu zambindu-i.
M-am uitat in clasa. Inca mai erau cativa elevi de venit. -Hmm..cred ca o sa mai dureze putin, ii zic eu. Viperina ridica din umeri. Domnisoara Rawrko ne privea bland , avand pe catedra cartea din care urma sa ne predea prima lectie. Se vedea pe chipurile colegilor mei ca si ei erau nerabdatori sa inceapa ora. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
11 Oct 2010, 12:26
|||
|
|||
"Va rog, inchideti cartile." spuse Yuuki cu o voce blanda, calda, dar usor ragusita. Racise. Le zambi elevilor si lua creta, incepand sa scrie pe tabla:
"Acum, scrieti in caiete ce va voi dicta. Baghetele canalizeaza magia si o stabilizeaza. Initial se foloseau crengi din copaci, dar s-a descoperit ca prin noduri si ramificatii ale crengilor magia se elibereaza fara sens. Asa ca acestea au inceput sa fie slefuite, modelate, astfel incat sa fie mai bune pentru canalizarea vrajilor. Stie careva cine a fost primul care a folosit o creanga ca sa canalizeze magia ? Care a fost primul inventator al baghetei ? Si care sunt avantajele si dezavantajele folosirii unei baghete ?" Yuuki zambi, punand creta pe marginea tablei, asezandu-se la catedra. OOC: scuze de intarziere ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
11 Oct 2010, 19:51
|||
|
|||
Helena transcrise repede de pe tabla si isi indrepta toata atentia catre profesoara. Imediat ce auzi intrebarea isi ridica mana sus, iar domnisoara Yuuki ii dadu acordul sa vorbeasca.
"-Pentru inceput, se presupune ca primul vrajitor care a folosit o creanga pentru a utiliza magie dateaza din Era Preistorica. Au fost gasite crengi putrezite de lemn, in special de alun si tisa, care mai contineau doar foarte putina magie. Si se stie foarte bine ca familia Ollivander au fost producatori de baghete oficiali inca din anul 382. Inainte de Hristos." Fata se aseza nesigura (iar!) in banca din cauza cum ca ar fii spus prea putine si astepta parerea profesoarei... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
12 Oct 2010, 07:40
|||
|
|||
'Ah, un raspuns bun!:w..
![]() 'Dar daca as incerca si eu?' Am ridicat usor mana. Inima imi batea cu putere. 'Nu ca as stii mare lucru...Dar..Poate...' Mi-am auzit rostit numele de undeva de la catedra. Perfect. "Intradevar, primul care a folosit o creanga sa canalizeze magia dateaza din Preistoric. Dar identitatea sa nu este cunoscuta. Exista unele legende care implica si personajul cel mai cunoscut si cel mai vechi din lumea magiei, Merlin. Care pare sa fi fost..primul ..care a folosit o bagheta pentru a-si controla fluxul de energie magica. Primul inventator al baghetei se presupune a fi un membru al familiei Ollivander. Desi mai exista fauritori importanti in lume, cum ar fi fam. Gregorovici, nici una nu dateaza..vorba Helenei...de atat de mult timp. Avantajele folosirii unei baghete, dupa parerea mea ar fi posibilitatea de a efectua anumite vraji mai grele, care necesita o concentrare enorma in cazul in care se desfasoara fara acest obiect magic, ar mai fi micsorarea fluxului, pana la nivelul dorit initial. Dezavantajele...Unul din dezavantaje este acela ca nu ne putem arata calitatile la adevarata lor valoare. Deoarece, cum am mentionat mai sus, micsoreaza puterea magiei, pana la minim." Si m-am oprit. Profesoara dadu din cap sa iau loc. A inspirat mult aer, sa compensez lipsa acestuia de pe durata vorbirii. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III ~Istoria Egiptului Antic.~ | Ginny Anne Alden | 19 | 3,053 |
13 Sep 2011, 16:17 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Inscrieri pentru cursul "Istoria Magiei" | Ginny Anne Alden | 30 | 4,275 |
01 Sep 2011, 19:28 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Elevii cursului "Istoria Magiei" | Ginny Anne Alden | 0 | 1,059 |
15 Jul 2011, 21:00 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
~ Formular de Inscriere la ora de Istoria Magiei ~ | Katya Sokorov | 33 | 4,948 |
06 Jul 2011, 21:24 Last Post: David de Gea |
|
Capitolul I ~:~ Lectia II ~:~ Mezoliticul Magic. Mezoliticul Incuiat. ::~:: Istoria Magiei | Yuuki Rawkuro | 9 | 1,861 |
22 Apr 2011, 11:52 Last Post: Hermione Padma |
|
Scurt Rezumat al Istoriei Magiei din Toate Timpurile | Katya Sokorov | 5 | 1,570 |
24 Sep 2010, 21:33 Last Post: Yuuki Rawkuro |
|
~ Ora de Istoria Magiei ~ | Katya Sokorov | 0 | 1,096 |
21 Sep 2010, 21:57 Last Post: Katya Sokorov |