O voce in August...
30 Sep 2010, 14:57
Cap 2 "o ora ciudata"

Zilele au trecut foarte repede iar...prima intalnire a celor doi se apropia foarte repede....Kurt era un baiat simpati par auriu..destul de inalt..dar celor din jur totul la el li se parea ciudat...
Ora de chimie veni...Andreea nu avea idee.. ce urma sa se intample...
Andreea intra in clasa foarte vesela dupa lectile de pian pe care le avuse in aceea dimineata ...se aseza langa baiatul cu par auriu ...totul decurcea perfect...
In acea dimineata se facura echipele pentru proiect...
-Andrews...Evens...
-Liam...Jade...
-Lucas...McAllen..
-Sanders..Anderson...
Isi ocupara pozitile dupa care..Kurt..se adresa usor...
-Deci iti amintesti...
-Ce..raspunse Andreea mirata...
-Am stat in spatele tau ...in piesa din clasa a treia...
-Nu imi amintesc...spuse ea nepasatoare...
-Bine inteles ca nu
-Printesele nu isi tin minte supusi..spuse el ironic...
-De ce faci asta il intre ba..Andreea putin frustrata...
-De ce Heartfort...raspunse Kurt si mai frustrat...
-E visul meu...spuse Andreea fericita...
-Tu ce vei face...
-Nimic...spuse Kurt..zambind...
-Nu vrei sa mergi mai departe...spuse andreea mirata...
-Cerul e limita...deci fac ce vreau...
Atunci baiatul se ridica si iesi pe usa clasei...ajunsese deja in parcarea scoli..
-Kurt...Kurt...stai...striga Andreea disperata...
-De ce Cristopher...
-A da...inteligent ,frumos si popular...spuse el ironic...
-Ce legatura are el cu asta....spuse ea incercand sa evite un raspuns direct...
-Trebuie sa predam lucrarea la pana saptamana vitoare...
-Nu imi plac limitele...ti-am mai spus...
-Ne vedem la biblioteca...ora doua sa fi acolo...te voi astepta ii striga el..

Veni si ora doua...Kurt era langa fereastra din coltul camerei...savurand o mancare destul de ciudata...
-Hei ai sosit...spuse Kurt...
-Se pare ca da....
-De ce faci asta il intreba ea iar ....
-Sti ca urasc locul asta...datorita..tatei..a lucrat aici...
-Pai sa vedem ce este tatal tau...spuse putin ironic...
-Un pescar elvetian...Un asistent biblotecar...poate un mare scriitor...
-Nu prea te pricepi la citit gandurile...rosti Andreea mahnita dar si amuzzata catre kurt...
-E agent de telefonie......
-Pai sa vedem daca nu ma pricep...spuse Kurt...
Andreea Anderson...vedeta familie...o balerina si o muziciana foarte priceputa...cum ma descurc...spuse el...
-Foarte bine banuiesc...spuse fata putin speriata...
-Acum e randul meu...rosti ea vesela...
-Sa vedem singur la parinti..tatal brutar iar mama il ajuta...
-Nu prea te descurci...spuse kurt amuzat...
-Am 3 surori si 2 frati tata se ocupa cu imobiliare iar mama il ajuta...spuse kurt oprinduse din zambit...
Zilelel treceau greau dar cei doi se intalneau tot mai des...tot mai mult...acum Andreea nu mai era preocupata de bursa scolara sau de proprile ei vise se gandea la momentele cand va fi alaturi de Kurt iar si vor rade se vor distra si vor face lucruri foarte amuzante...
Veni vremea cand Andreea trebuia sa sa decida in fata parintilor ce vrea sa faca...dar cel mai important trebuia sa recunoasca in fata prietenilor ce simtea pentru Kurt...

(Am inperesia ca ceva nu a mers bine aici)....

Cap 3 "Furie...ura...si iubire"

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Oct 2010, 18:59
Cap 3 "Furie..ura...si iubire...

Era o seara rece de octombrie ...vantul batea puternic...dar acum se mai potolise...Era o vreme numai buna de plimbare cu cineva drag...Andreea se strecura usor din casa iar o data iesita din casa il observa....
Se apropie usor de masina sa...
-Kurt nu mai merge asa...
-Cristopher va inebuni...de ce faci asta....
-Mergem...spuse Kurt zambind....
Fata ofta si se gandi putin dupa ce se alatura baiatului in masina....se lasase o liniste destul de obositoare in masina iar acum Andreea privea suparata pe geam gsndinduse la ce se petrecea in viata ei era destul de greu dar incet incet incepea sa realizeze adevarull...Linistea se rupse intr-un final acum ca Andreea se hotara sa afle de ce Kurt sa apropiat atat de mult de ea...
-Stii Kurt nu poti sa faci asta ...
-Uite te plac...imi place sa iesim sa ne plimbam si sa vorbim...spuse Andreea cu o voce nedumerita...
-Deci am planuit totul....zise Kurt razand...
-Prosti stiu ca nu ai face asta...rasunse Andreea intorcanduse iar spre geam..
Acum atmosfera era foarte tenisonata ...cu toate ce se certau...totusi inca isi zambeau...masina se opri la o intersectie ...putin frustrata de ce auzise de la Kurt aceasta cobora trantind usa...masini...iar apoi se intoarse cu fata la el...
-De ce nu imi dai pace...ii striga ea...
-Daca planuiesti sa fi cu mine...fi tu ...
-Da asa este Cristopher ce ar zice...spuse Kurt ironic...
-Da frumoasa si desteeapta Andreea Anderson...cu tipul ciudat...o combinatie foarte frumoasa....fata ramase uimita la auzul acestor cuvinte...
Cu toate ca ei isi vorbeau acum nu isi mai aurncau priviri fiecare se uita in directia opus...cu toate ca Kurt incerca sa nu fie sentimental...acest lucru se intampla...Dar lucrurile auveau sa ia o intorsatura foarte ciudata cat de curand datorita faptului ca Matt...prietenul lui Kurt se apropia de locul celor doi.....
-Atunci de ce imi tot aduci cadouri...de ce ma privesti asa..ii striga ea furioasa....
Masina lui Matt aparu...iar cateva strigate a unui copil se auzeau din ce in ce mai tare...
-Kurt...Kurt...am fost la zoo astazi am vazut un tigru mare...ii striga baiatul alergand din masina lui Matt..
-Andy...Andy...nu acum...
-Sa mergem ...Sa mergem striga el parca nu ar fi auzit...cea ce ii spusese Kurt....
-Ea e Any...ii spuse Kurt lui Matt
-Andreea...raspunse ea putin nedumerita...
Andy era un baiat foarte hiperactiv...dar acum intelesese... ca trebuiau sa se opreasca din aventura si as isi continue drumul spre casa...alaturi de Matt..
-Te descurci de minune...Matt...zise Kurt
Matt zambi putin obosit probabil ca purta o durere mult mai mare pe umeri sai de cat credea Andreea privindul..Apoi dupa ce masina lui Matt se indeparta Andreea se urca in masina lui Kurt putin suparata dar nu dorea sa observe acest lucru...
-La debarcader...spuse ea cu o voce ragusita..
-Cum zici tu partenere....raspunse Kurt...zambind..
La debarcader ajunsi incercara tot felul de nebuni isi vorbira unu altuia lejer..privira stelele si vorbira despre vitor...
-Chiar nu ai in gand sa mergi mai departe...
-Nu...spuse Kurt prompt...
-Dupa cum am mai spus cerul imi e limita...
Iar fata trebui sa plece fara sa stie ca inca mai avea haina pe care Kurt o asezase pe ea pentru a proteja-o de frig ....
Trecura 2 saptamani fara ca accestia sa se poata vedea...
Intr-o joi de dimineata la ora de laborator...Kurt isi facu aparitia...era purin mai palid si parea mai obosit...Kurt arunca o privire in clasa in cautarea Andreei...o zari si se duse sa se aseze langa ea...
-Unde ai umblat atata timp...rapunse ea fruioasa...
-Aici acolo...spuse Kurt vesel..
Acum totul nu mai era o gluma Andreea aflase micul secret al lui Kurt...alegerea la cursul de Chimie ...nu ii adusese pur si simplu impreuna....Kurt o alesese...
-Chiar crezi ca e amuzant cea ce faci..il intreba Andreea...
-Chiar crezi ca imi place jocul pe care il joci...si mai ales minciunle pe care le spui..
-Sa sti ca stiu despre problema ta....puteai sa ai incredere in mine Kurt....
Marea problema era ca la mica lor discutie asista si Christopher...
-Hey ciudatule...ce problema ai cu Andreea..
-Nimic Marquez ...doar ce prietena ta imi inapoia jacheta....
-Hey lasal...Striga Aandreea tragandul de maneca pe Christopher
-Hey imi pare rau chris....striga Kurt amagit...

Cap 4 "in cautarea adevarului"

Alone in Dark

Versurile Mele
03 Oct 2010, 02:47
CLose...

Alone in Dark

Versurile Mele