Romantic Incurabil
|
30 Sep 2010, 15:32
|||
|
|||
"Ultima zi de Septembrie"
Vino ti se spune din apus Din cer, in inimi si parere Simti fara sunet...doar durere: Un asfintit de precadere... E inceput in doar lumina, Fatade de privire in palme, Cu pasari cu sunete calde.. Si-o emotie de busuioc Din cer privesc spre balcon O simpla privire nostalgica... Dorind sa o fere mai mult.. Decat simple privir Intrand in simpul joc.. Al neconditionatei iubirii.. Stop! ti se spune... Din cer si din inima... Din aer apa si urcus... Intr-un cutreier Intr-un simplu minut... Se sfarma iubirea intreaga A fost picatura de ploaie? Intr-un etern strigat din pamant... Iubirea din balcon e o rama Incalzind momente din trecut Tinand in palme chiar si regate.. Acum izvorasc doar amintiri... Nu simple intamplari,sau cuvinte.. Iubirea din soare nu are semn... Iubirea din soare nu are intrebare.. Tu nici macar nu vrei sa stii... Dar eu ma-ntreb daca nu stii.. De ce lipsesc cuvinte din amintiri? Dece sufletul Inca mai simte Ca tu nu vei venii... De ce sufletul inca mai simte De ce el inca respira.. De ce inca mai simte Nostalgia de altadata.... Nu stiu de ce ma mai gandesc La florile de tei... Ce se opreau mereu .. Din toc in toc Din geam in geam... Oprindu-se mereu langa tine! Tu sfasii chiar si-un inger Din salbe simple si pareri... Cu rea credinta te curtermuri.. De-a razelor amintiri Cu ele tu recladesti inimi frante... Cu simple lacrimi dulci s-amare... Nu vreau iluzi doar rasarit prin mare... Asezat singur pe nisipul cel gri... Astept un semn cu nerabdare... Doar eu te astept sa vi... Sa vi pe plaja cea mare... La sfarsit de septembrie.... |
|||
30 Sep 2010, 20:38
|||
|
|||
Poezia e pur si simplu geniala
Ma face sa ma gandesc la atat de multe lucruri . Ai cateva greseli de ortografie Probabil te'ai grabit > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Sep 2010, 23:51
|||
|
|||
[b][i]Vai, doamne..... Nu pot spune care postare este mai reusita deoarece in fiacare dintre ele reusesti sa surprinzi alte emotii si sentimente care par a fi reale...
Insa stii asta deja, asa ca vreau sa-ti spun ce imi place tare de tot ..... Quote:Dar eu ma-ntreb daca nu stii.. Imi place enorm partea asta, e atat de sincera, de imposibila si totusi atat de reala....... pur si simplu ii cuprinde pe cei care-ti citesc poeziile... Quote:Tu sfasii chiar si-un inger Asta e partea mea preferata O ador..... si cum am mai spus: ingerii exista printre noi, trebuie doar sa fi la locul potrivit, in momentul potrivit si magia ingerilor se va implinii... Quote:Cu ele tu recladesti inimi frante... Minunat Frumos, foarte frumos ceea ce scrii ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
01 Oct 2010, 15:26
|||
|
|||
...pentru o saptamana doua...o sa iau o pauza ...am umarul disclocat si scriu foarte greu ....!o sa mai postez dar mai rar...
Ms...pentru pareri...^^ Crys , Bella |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|