La multi ani, Ginny!
|
01 Oct 2010, 17:46
|||
|
|||
Iti doresc tot binele din lume, toata fericirea, toata sanatatea si sper ca o sa treci cu bine peste momentele grele pe care le ai si cel mai probabil le vei avea in viitor.
Inca imi esti o prietena foarte buna, chiar daca ne-am indepartat. Inca imi mai amintesc de lucrurile pe care le-am facut impreuna si imi aduc aminte cu drag de zilele in care vorbeam non-stop. Habar n-ai cat tin la tine si sper ca te vei bucura de aceasta zi cu toata inima. Nu o sa ma lungesc. Tot ce pot sa-ti spun, este sa accepti din partea scorpiei si a viperei un calduros si plin de afectiune: LA MULTI ANI CRISTIANA! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Oct 2010, 18:41
|||
|
|||
La multi ani , Ginny .
Stiu ca noi nu am fost chiar atat de aropiate , dar imi lipsesc zilele cand vorbeam cu tine , chiar daca erai atat de ocupata Si . sper sa ai parte de o zi frumoasa , chiar daca se apropie de sfarsit. Sa fi fericita si sa ai parte de ceea ce iti doresti - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Oct 2010, 18:41
|||
|
|||
La multi ani cu ficatei roz si frigidere cu stelute si petrecere nesfarsita cu Lordul Smoala, Lordul Usturoi si restul >
![]() Dar mai ales cu ficati roz, da ? Si frigidere cu stelute Sa ai unde sa pui ficatii roz Din partea mea : Asa e pe roz bombon : la multi ani CRISTIANA ! Asa e pe roz bombon cu negru : la multi ani CRISTIANA ! ! Asa e pe azuriu : la multi ani CRISTIANA ! Si asa pe negru : la multi ani CRISTIANA ! PS: cat am muncit aici ![]() ![]() |
|||
01 Oct 2010, 18:49
|||
|
|||
La multi ani Hahi
Sa fii fericita si sa ai o viata roz cu stelute Si sa ramai pe DM pana la adanci batraneti
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 Oct 2010, 18:57
|||
|
|||
La multi ani Cristiana !
Happy Birthday ! Desi s-au cam zis urarile , iti spun si eu sa fii fericita si ce mai vrei tu ! La multi ani ! ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
01 Oct 2010, 19:02
|||
|
|||
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII!
Desii am mai zis'o inca o data ![]() ![]() |
|||
01 Oct 2010, 21:32
|||
|
|||
Spusesem si in celalalt topic, dar spun si aici.
La multi, multi ani, Cristina. Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
01 Oct 2010, 21:35
|||
|
|||
LMA!!
![]() ![]() Sa cresti mare si voinica.^^=)))))))) ![]() |
|||
01 Oct 2010, 21:45
|||
|
|||
MERSIII mersiiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ahaha stiam eo ca nu o sa uitati.:> a fost dragut. ![]() ![]() |
|||
01 Oct 2010, 21:48
|||
|
|||
Normal ca nu aveam cum sa uitam
Mai ales Kennya . Ea a fost prima banuiesc Te iubesc , ocupatoo ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|