-- Camellot --
29 Sep 2010, 09:24
Iseult Cromwell Wrote:

"Uuuhh, eu eu!LoveLove Stiu sa o imit foarte bine pe Madonna!Love"
"U.U..Una mai buna?:-s"
"De ce nu?Omg3.."murmura Ella, dezumflat total. "Like a virrrrrrrgiinnn, like a viii..."
o.O

Faza asta e pur si simplu geniala
Quote:Azi zboara Gutza si Salam din Romania! Poate ii prinzi!"

Si asta

De fapt , stii ca tot ficul e genial .
Si nu ai idee cat ma bucur ca l'ati continuat .
Abia astept sa posteze si Shery
Si . felicitari din nou
M'ai binedispus Love

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Oct 2010, 22:05
Capitolul 7

Cum se deschise usa,cele doua zuzate sarira pe cotropitor,sau cotropitori....waaaaa...erau mai multi o.O
"Ingrid draga...data viitoare ia si tu ceva din plastiiiiiic! " se planse domnul Nicola dupa ce primii o tigaie in cap.
"Eh...tata...unde-i Oana?!!! o.O"
"Vin si eu din Romania pana aici...sa te vad...iar tu intrebi de cotoroanta de orghista?"
"Am auuuuzit!" se auzi o voce pitigaiata de pe undeva...dar de oriunde.
"Unde naiba esti?!" intreba Ella impiedecandu-se de pragul inexistent al usii.
"In aerisire!...
"Bine faci...oricum ti-ai dat cu prea mult parfum"

Tot alaiul,inclusiv ratonul din tavan intrara in camera.Defapt nu erau siguri ca animalul brunet era cu ei,pana se auzira cum se taraste si cum incepe a injura cand da cu capul.
"Urat Ingrid...urat " incepu Valentin inspectand camerele si oprindu-se in fata lui Marcus.
"Da tata...stiu ca a uitat sa se pieptene azi si ca mereu a avut fata asta de tont" interveni roscata de pe undeva din spate.
"Aaaaa..nu! Nu ma refeream la cum arata Marcus...ziceam de camera...ce dezordine! Si ce-s cu fustele astea roz si verzi?"
"Aia-s boxerii mei " interveni gay'ul
"Si parul asta de babuin de pe perie...de cate ori ti-am zis sa nu folosesti acelasi pieptene cu animalele?"
"Heei! vedeti ca tot va aud...inca bine...e vina mea ca imi cade parul?" Se auzi din nou vocea de soarece...de data asta de prin scurgerea de la chiuveta.
"Ce mai?...aveti sobolani?"
"Nuuuu...nu deschideti robinetuuuuuul!" tipa soarecele si se auzi cum incepe sa fuga si woaaaa...Oana intra pe usa,mirosind a canalizare si a detergent de vase.
"Mai bine lasai parfumul" se planse chitaristul in timp ce aducea parfumul din camera alaturata.
"Fraiere...e spray de muste!"

In scurt timp toti erau asezati pe canapea,cu exceptia lui Alex,Ingrid,Oana,Ella si Marcus...mda...toooooaaaata lumea.Barbatul se uita prin jur incercand sa gaseasca si a mia chestie stramba in ceea ce priveste comportamentul trupei,dar nu reusea.
"Tata...suntem de 999...trebuie sa mai lucram pana la 1000.Mai asteapta si tu sa crestem..."Interveni Ingrid facand fata aia de catelus.
"Alexandra...stii ca nu-ti merge chestia asta niciodata!"
"Mda...dar speranta moarte n-are"
"Pe pisica mea o chema Speranta si a murit la doua zile dupa ce am botezat-o" Se baga in vorba Alex...auzind femininul numelui sau.
"Flacau...te-as lua de sot...pardon...de ginere!"
Ingrid ramase ca si traznita la auzul acestor cuvinte.Daca intelese ea bine...ta'su incerca sa se dea la baiatul de care ii place.Pardon...pentru ea.
'Asa tata as vrea si eu' isi spuse Bumbuca in minte rotindu-si privirea si oprindu-se pe parul lui Ella care statea fix in fata sa.

"Si copii...am o mare,uimitoare si foarte tare veste!" continua tatal Gridei....

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
01 Oct 2010, 22:08
Shery
Ma bucur enorm ca ai scris si tu >Happywide<
Abia asteptam sa postati .
Chiar astazi ma gandeam la ficul vostru
Si bineinteles ca m'ai facut sa rad .
Deja pot sa dorm linistita
Bineinteles ca imi place cum ti'a iesit intregul capitol , dar unele faze au fost . prea culee Love

Quote:"Vin si eu din Romania pana aici...sa te vad...iar tu intrebi de cotoroanta de orghista?"

Prea tare

Quote:Tot alaiul,inclusiv ratonul din tavan intrara in camera.Defapt nu erau siguri ca animalul brunet era cu ei,pana se auzira cum se taraste si cum incepe a injura cand da cu capul.

Quote:"Si parul asta de babuin de pe perie...de cate ori ti-am zis sa nu folosesti acelasi pieptene cu animalele?"
"Heei! vedeti ca tot va aud...inca bine...e vina mea ca imi cade parul?" Se auzi din nou vocea de soarece...de data asta de prin scurgerea de la chiuveta.

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

10 Oct 2010, 22:33
Deci e ...prea tare.
Fetelor voi doua aveti de gand sa ma ucideti in ras. N-aveti deloc mila

Quote:"Vin si eu din Romania pana aici...sa te vad...iar tu intrebi de cotoroanta de orghista?"

Quote:"Unde naiba esti?!" intreba Ella impiedecandu-se de pragul inexistent al usii.
"In aerisire!...
"Bine faci...oricum ti-ai dat cu prea mult parfum"
Quote:"Urat Ingrid...urat " incepu Valentin inspectand camerele si oprindu-se in fata lui Marcus.
"Da tata...stiu ca a uitat sa se pieptene azi si ca mereu a avut fata asta de tont" interveni roscata de pe undeva din spate.
Quote:"Aaaaa..nu! Nu ma refeream la cum arata Marcus...ziceam de camera...ce dezordine! Si ce-s cu fustele astea roz si verzi?"

Quote:"Si parul asta de babuin de pe perie...de cate ori ti-am zis sa nu folosesti acelasi pieptene cu animalele?"
"Ce mai?...aveti sobolani?"

Quote:"Mai bine lasai parfumul" se planse chitaristul in timp ce aducea parfumul din camera alaturata.
"Fraiere...e spray de muste!"

Quote:In scurt timp toti erau asezati pe canapea,cu exceptia lui Alex,Ingrid,Oana,Ella si Marcus...mda...toooooaaaata lumea.Barbatul se uita prin jur incercand sa gaseasca si a mia chestie stramba in ceea ce priveste comportamentul trupei,dar nu reusea.

Cele mai amuzante faze!
Sper sa continuati! Come on, girls! NEXT! Love

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
11 Oct 2010, 08:22
Ha. Uite ca v'a mai dat cineva comm , deci trebuie sa continuati
Yvy & Shery rullz \m/

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

11 Oct 2010, 09:28
Tnx, girls.=)))) Si eu mor de ras de fiecare data cand citesc posturile Oanei.=))0
Ma gandeam sa scriu nextul diseara, dar...Pana atunci imi pierd toate ideile. Mai bine acum, nu-i asa?:->=)))

Continuare Capitol 7

Undeva, pe un nor...
"Do you see something?"intreba Tuomas, mangaindu-si o pleata.
"Nope.:|"
...Sa lamurim cititorul...Alea cinci castane din trupa Nightwish, afara, imbracate in costume de menajera.
Cine stie...Le-or fi luat pe drum.Thinking
O gaura amarata, si ochiul lui Marco pregatit sa primeasca vreo intepatura de viespe..Pardon, de la Camellgirls.
"SSsst...Quiet, ba. I mean, boys!Happywide"
In sfarsit liniste.
Dincolo de usa e zi...Pardon, Katrina. A.a...Camellot, Camellot.Happywide
"Tata, papanasii aia de afara cine-s?:|"
"Poftim?:|"
Anette se uita ingrozita la blondutz. Ala cu barba sura, ca a lui Merlin. Doar ca mai secsi.Love
"What she thinks we are? Animals?"
"Worse.."
Apoi...Apare ea. Marco se retrage speriat.
"What's that thing?"
"A bird."
"Nooo."
"A plane.."
"Noo.."
"A...Thing.":|se baga si Emppu in seama.
"And look at her flo*i...asta...hair!:|... It looks like my t-shirt when is washed by Holoboy.:|"
Apoi un urlet ii face pe toti sa tresara.
"NIGHTWISH!!!?LoveLoveLove Waaa..NIGHTWISH!!!"
"BE EI, BAA!\m/"

[Image: nf1dep.png]
11 Oct 2010, 09:44
Bineinteles ca m'ai facut sa rad din nou , dar as fi vrut un capitol mai lung
Eh . oricum ma multumesc si cu asta Love

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

11 Oct 2010, 10:17
E foarte interesant. Numai ca nu inteleg tot. Vine unu, pleaca altu, vorbeste de nori si avioane apoi de Nightwish.
In fine, astept NEXT-ul!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
12 Oct 2010, 21:17
Issie
next
a fost..penal
cel putin faza cu gutza si madonna Like a virgiin o.O

si shery
Quote:"Aaaaa..nu! Nu ma refeream la cum arata Marcus...ziceam de camera...ce dezordine! Si ce-s cu fustele astea roz si verzi?"
cea mai tare faza din tot capitolul
mi'era dor de fic'ul asta
si ma bucur mult ca v'ati apucat din nou de el
12 Oct 2010, 21:18
Haa. inca un fan
Deci Yvy , sa nu te mai aud ca vrei sa renunti la ficul asta .
Si vreau next Omg3
Please , Shery Love

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.