Happy Birthday, Matty! >:d<
01 Oct 2010, 23:59
[Image: 5dd6195564f6030057af1f1b0130b05d.gif]

La mulþi ani, Matty!

Din moment ce Matt Isildur este un membru activ, mi se pare foarte normal sã se facã un thread pentru urãrile de ziua lui de naºtere.
În primul rând, vreau sã îþi urez un cãlduros „La mulþi ani!” ºi sã fii fericit la cei 16 aniºori, puiule. Sã ai parte de tot ce e mai bun în viaþã, sã fii sãnãtos, sã iubeºti ºi sã fii iubit. Sã fii înconjurat mereu de prieteni adevãraþi [ sã-i spui lui bro cã nu mai am încredere sã te las cu el la baschet.. ] ºi sã nu suferi niciodatã.

ªi vreau sã ºtii cât de mult însemni pentru mine ºi cât te iubesc.. Pentru tot ce faci, pentru tot ce spui în fiecare zi. ªi pentru cã mi-ai intrat în viaþã. Pentru cã tu fãrã mine nu eºti tu.. iar eu fãrã tine nu pot fi. [ Iiiip, vine 6. octombrie. Whistle ]
Mãcar de ziua ta sã fii puþin mai nebun, sã te distrezi mai mult ca de obicei, sã uiþi de tot ºi toate. Niciodatã sã nu te dai bãtut, sã lupþi în continuare pentru ceea ce vrei [ cum m-ai învãþat ºi tu pe mine ].

Sã ai parte de cea mai frumoasã zi de naºtere ºi sã ne trãieºti 1000 [000.000.000. Whistle ] de ani [ ºi mãcar 100 cu mine.. Whistle ] Încã o datã.. sã fii fericit la cei 16 aniºori, iubitule.

OFF: Kennya.. ne întâlnim toþi trei la o apã mineralãããã. =))

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02 Oct 2010, 01:29
LA MULTI ANI !

Iti doresc cea mai bestiala aniversare, alaturi de cei dragi si de prieteni, si alaturi de noi desigur =)).
Sa traiesti in continuare la maxim cei mai frumosi ani de liceu din istoria mondiala educationala si sa nu ne parasesti niciodata. Prima pensie sa o bei cu noi, dupa o viata de multe realizari, profesional si personal.

SI FARA APA MINERALA! DOAR EU AM VOIE CA SUNT MAJORA! SI SUNT SI ADMINA! =))))))))))))))))

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
02 Oct 2010, 08:57
La multi ani , Matt >Happywide<

Stii cat de mult insemni pentru mine .
Mi'ai fost alaturi atunci cand am avut nevoie si mereu ai incercat sa ma faci sa ma simt mai bine .
M'ai sfatuit si te'ai pus mereu in locul meu .
TU esti cel mai bun prieten al meu si te ador
Si imi pare sincer rau pentru ce am spus acum cateva seri . Niciodata nu as vrea sa te ranesc , si daca vreodata as face asta , iti multumesc enorm pentru ca m'ai ierta .
Sper sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta , sa fi fericit si sa te bucuri astazi .
Sa bei pentru mine [ hai fie . pentru noi ] si sa uiti macar astazi de toate problemele .

P.S. : Nu uita ca abia astept sa vii si sa mergem impreuna la ... stii tu ce =]]
Nu va ganditi la prostii

Aa da . Si . cred ca mesajul ala de aseara ti l'am trimist la 11:59
Totusi sper sa fi fost 00:00 Love

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

02 Oct 2010, 09:31
La multi ani fratica !

Da si tu o berica, doua, trei, zece Pai ce-nseamana asta ? Ori suntem golani ori nu mai suntem !

02 Oct 2010, 09:40
Raizen Isildur Wrote:Pai ce-nseamana asta ? Ori suntem golani ori nu mai suntem !

Asa, Raiz.

Si Kennya.. daca nici apa minerala n-avem voie.. ne bagam la niste bere, vin, ceva? =))

You run. I con.
02 Oct 2010, 09:56
La multi ani Matt
Sincer, nu stiu daca as mai putea adauga ceva la toate urarile de mai sus. Iti doresc sa fii fericit mereu, si sa ti se implineasca toate dorintele, sa mai petreci pauzele razand cu mine si cu Andy, si sa ai parte de cea mai tare zi de nastere. Ca doar o data in viata face omul 16 ani Cuvintele cred ca sunt de prisos, ajunge un calduros La multi ani si o sper :-S

[Image: 2igkmd1.png]
02 Oct 2010, 11:25
@Kenn

Multumesc mult, Adriana Sper si eu sa beau prima pensie cu voi Si.. Macar.. putina apa.. Omg3 Finna))) Nu? Ei, asta e.. Bere pentru toata lumea Finna)

@Bells

Asta fac prietenii, Nico Oricand ai nevoie de mine, stii unde sa ma gasesti Si nu are de ce sa iti para rau, crede-ma Normal ca o sa beau si pentru voi Apaaaa Finna) Si.. altceva Whistle Si da, si eu abia astept =]] Si nup, mesajul a fost trimis la 00:00 Inca o data multumesc enorm de mult

@Raiz

Heheee, Prea-inteleptule Pentru tine, 100 de beri Pai nu? Merci mult Smile>-

@Alice

Merci, Alice Sper si eu sa fiu fericit mereu..

Si multumesc tuturor, inca o data, pentru ca sunteti cei mai tari, ce mai Va iubesc Pe tine nu, Raiz, pe tine te respect ca si mentor ^Smile^ Kiddin' Finna) Deci tre' neaparat sa ne vedem odata, mai multi Si nu uitati de planul nostru cu Las-Vegas-ul sau cu Londra, Iss, Raiz Multumesc tuturor

16 ani Dau de carnet in 2 ani Finna) Acum.. vreau bere si pop-corn Finna

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
02 Oct 2010, 12:01
LA MULTI AAAANI:>
daca tot esti imediat dupa ziua mea, macar sa fiu a 2a care iti ureaza lma=))

asa.compunerile dup'aia k mi'e somnFinna sa ai parte de tot ce e mai bun
02 Oct 2010, 12:03
Happy birthday Matt
Ti-as face cinste cu un Burn, dar nu cred ca ti-e de ajuns poza..Finna
La multi ani, sa ti se implineasca dorintele si sa fii fericit. Si optimist

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
02 Oct 2010, 12:21
Iubitule, normal ca nu uitaaam.
Raiz a zis ca plateste el. Fugim cu el si Sinzy.

Peste doi aniiiii.. Whistle [cine stie cunoaste ]

You run. I con.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Happy Halloween! Raphael Olivier 6 2,114 31 Oct 2012, 21:35
Last Post: Lexie Stryder
  Happy B-Day Robby! Fleur Delacour 11 3,571 17 Aug 2011, 12:39
Last Post: Ginny Anne Alden
  Happy b-day, Bell!!! >:d< Alice Morris 26 5,896 04 Mar 2011, 16:45