Happy Birthday, Matty! >:d<
|
02 Oct 2010, 12:27
|||
|
|||
@Iss
Esti.. incredibila.. Te iubesc, ingerasul meu Multumesc mult pentru tot.. Pentru acest topic.. si pentru aceste 5 luni.. Pentru ca tu esti totul pentru mine in acest moment Indiferent ce spun altii, indiferent daca unora li se pare ciudat.. Esti si vei ramane iubita mea.. Multumesc mult inca o data Si da, vreau sa raman cu tine 100 de ani Si da, stiu cat de mult insemn pentru tine, pentru ca si tu insemni la fel de mult pentru mine, iubito @Ginnuca Pai nu? Multumesc muult Vezi ca maine iti fac si eu o compunere @Helena Multumesc, Helena Si.. e ok si poza Sunt optimist, sunt Si.. sper si eu sa mi se indeplineasca macar o dorinta 8-> Deci.. 16 ani 16 ani Sunt tareeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Oct 2010, 12:30
|||
|
|||
Matt Isildur Wrote:Esti.. incredibila.. In ce sens? Ca tu imi spui asta si cand... ![]() ![]() Matt Isildur Wrote:Sunt optimist, sunt Si.. sper si eu sa mi se indeplineasca macar o dorinta 8-> Macar stiu care. Si.. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Oct 2010, 12:48
|||
|
|||
La multi ani, blahblahblah ... nu am idei ptr compuneri monumentale
Toate cele bune o viata lunga si asa mai departe ![]() Asa, deci, cum ne-am vorbit pe messenger, iti pun cadoul aici ![]() Sper ca am ales bine culorile, iar textul l-am facut special sa nu se vada foarte clar. ![]() |
|||
02 Oct 2010, 12:53
|||
|
|||
La multi ani Matt iti urez tot binele din lume sa fii iubit,sa ai noroc cu caru',banii sa ii intorci cu lopata,si ca in fiecare zi sa tipi de fericire.Mi-ar fi placut sa te cunosc mai bine,dar avem tot timpul din lume.Inca odata LA MULTI ani si sa ai fii inconjurat de 100000 de prieteni si toti sa fie adevarati.
![]() |
|||
02 Oct 2010, 13:18
|||
|
|||
Eu sunt adevarata , Matt
Si pe langa asta as vrea sa iti mai urez ceva : Sa petreci alaturi de Isa 99999 de ani Sa fiti fericiti si sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna , pentru ca asta conteaza . Si stiu ca inca nu poti fi fericit pe deplin , dar gandeste'te ca Isa vrea sa iti fie alaturi . Si in plus . nu mai ai prea mult de asteptat . > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Oct 2010, 13:26
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote: Bells a mea. Si da, as vrea sa fiu acolo, dar.. Asa e.. nu mai e mult de asteptat.. [Februerieee. ] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Oct 2010, 16:07
|||
|
|||
La multi ani, fratiorule
sper sa ti se implineasca toate dorintele si sa fi fericit alaturi de cei dragi si alaturi de surioara mea Iss inca o data, la multi ani |
|||
02 Oct 2010, 17:45
|||
|
|||
La multi ani Matt !
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
02 Oct 2010, 17:54
|||
|
|||
Ah , Dragos .
Sper sa ma ierti pentru lucrurile pe care le'am zis astazi dimineata . Nu eram treaza in totalitate Oricum , la multi ani P.S. : Mi'a spus Isa ca vorbim cand ajungi acasa Sper sa nu ma bati P.S. : Isa & Matt rullz ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Oct 2010, 22:44
|||
|
|||
Stiu ca am intarziat toata ziua,dar macar am venit
Matt,sa fii fericit si sa ti se indeplineasca toate dorintele Si sper ca ai avut o zi faina de nastere,cu o multime de cadouri primite A,si poate ne dai vin/sampanie/ceva cu alcool pe cale virtuala
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Happy Halloween! | Raphael Olivier | 6 | 2,114 |
31 Oct 2012, 21:35 Last Post: Lexie Stryder |
|
Happy B-Day Robby! | Fleur Delacour | 11 | 3,571 |
17 Aug 2011, 12:39 Last Post: Ginny Anne Alden |
|