Jessica is new here^^
|
03 Oct 2010, 20:10
|||
|
|||
Nume Jersey
Prenume Jessica (prietenii ii zic Jess) Varsta 15 ani Sex fata Ziua de nastere 18.01.1995 Orasul unde a copilarit Londra Mama Adriana Jersey 36, Vice-presedintele Ministerului de Magie, sange Pur Tatal Jim Jersey 37 ani, profesor de Aparare contra Magie Negtr Statutul Sangelui sange Pur Inaltime 1,75 m Greutate 50 kg Corp suplu Par brunet Ochi caprui Ii place sa se uite la drame. De asemenea ,ii place compania unor persoane amuzante. Ii displac Oamenii prea inganfati si nesuferiti. Puncte forte se pricepe la Aritmatie( da stiu, suna plictisitor dar e chiar interesant!) Puncte slabe punctualitatea.... Obiceiuri rade foarte mult si citeste pe intuneric. Amortentiaiarba proaspata, piersica Casa Astropufi Bagheta din lemn de stejar, cu cateva pene de Pheonix Rude o sora mai mica de 10 verisoare: Vanessa Jersey Persoane nimeni momentan!^^ Talente Clarvazatoare Abilitati vrajile non-verbale si cele fara bagehta ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
03 Oct 2010, 20:14
|||
|
|||
Hi there!
Have fun and happy posting! (~ti-am trimis o cerere de prietenie) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Oct 2010, 20:30
|||
|
|||
heyy
bun venit printre dark-martieni citeste regulile, fi activa si adu multe puncte casei tale ne vedem la un rpg |
|||
03 Oct 2010, 20:37
|||
|
|||
multumesc de urari>
![]() si eu sper sa adun cat mai multe puncte cu siguranta nu ma voi plictisi aici ^^ ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
03 Oct 2010, 20:47
|||
|
|||
Welcome
Interesanta descriere Sper sa iti faci multi prieteni aici
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
03 Oct 2010, 21:16
|||
|
|||
heyyy buna venit siii... imi place personajul tau
P.S. Ai o cerere de prietenie in asteptare ![]() Hayley Megan Alden |
|||
03 Oct 2010, 21:18
|||
|
|||
Bine ai venit
Have fun si fii activa! ~ ti-am dat cerere de prietenie my momma { raised } me a prophet
|
|||
04 Oct 2010, 14:07
|||
|
|||
Bun venit>
![]() Ai o cerere de prietenie ![]() ![]() |
|||
04 Oct 2010, 18:46
|||
|
|||
Si ca de obicei ajung si eu ultima
Off, de la o vreme am uitat sa ma uit la sala de primire, insa mi-am adus aminte ce bine era cand primeam un comentariu de bun venit...Asa ca bine ai venit Sper sa-ti placa viata asta ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
04 Oct 2010, 20:48
|||
|
|||
De fapt . eu sunt ultima
Vad ca deja esti activa ,asa ca nu prea stiu ce sa'ti mai urez. Poate ne vedem la un rpg ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|