Elevi activi. Va rog postati aici.
|
27 Sep 2010, 20:15
|||
|
|||
Slin Enchanting -Astropufi
|
|||
04 Oct 2010, 20:43
|||
|
|||
Ema Snow - Ochi-de-Soim
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
04 Oct 2010, 20:45
|||
|
|||
Jessica Jersey- Astropufi
~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
05 Oct 2010, 21:42
|||
|
|||
Roxanne Evans-Cercetasi
|
|||
06 Oct 2010, 16:44
|||
|
|||
Vladimir Nikolaev - Cercetasi
![]() |
|||
09 Oct 2010, 03:08
|||
|
|||
Crystal Shirley - Cercetasi
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
09 Oct 2010, 14:45
|||
|
|||
Harper Harald Hildegarde - VIPERINI
you killed a man for a roach. ![]() [ if you wanna make power play, ASK ME first! ] |
|||
09 Oct 2010, 17:40
|||
|
|||
Hei , Raiz .
Scuze ca ma bag , doar ca acum s'au inscris mai multi membrii care posteaza si totusi Cercetasi primesc la fel de putine puncte si nu prea mi se pare corect . Unii membri noi care sunt activi , inca nu s'au inscris aici . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
10 Oct 2010, 15:18
|||
|
|||
Sunt de acord cu Bella, Raiz..adica, nu mi se pare corect..intra o data pe forum, se inscriu aici repede, si nici macar nu sunt activi la rpg..cercetasii primesc foarte putine puncte, desi sunt activi!
|
|||
10 Oct 2010, 16:59
|||
|
|||
Si eu sunt de acord..
Cercetasii sunt cei mai activi. Si in plus, sunt cu patru (sau mai multi) mai putin, pentru ca eu, Matt, Bells si Shery suntem adulti. Astropufii, de exemplu, sunt destul de multi care sunt activi. Mai multi ca Cercetasii. Ar trebui sa avem acelasi nr. de punte.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|