Ema Snow
|
04 Oct 2010, 16:34
|||
|
|||
Bine ai venit!
Have fun si happy posting ~ Ti-am dat cerere de prietenie > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
04 Oct 2010, 17:09
|||
|
|||
Wow.
Aproape in fiecare zii cate un membru nou. Asta e super, ne inmultim ca iepurii =)))) Oricum, bine-ai venit.Sa te distrezi printre noi, si sa fii cat se poate de activa Am o intrebare : De unde-ai aflat de DarkMark? ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
04 Oct 2010, 20:36
|||
|
|||
Va multumesc mult! ^_^
Pai, de pe net. Tocmai am terminat al saselea joc si a "reinviat" nebunia in mine Asa ca am cautat RPG Harry Potter in Romania si voila! Uite-ma! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
04 Oct 2010, 20:51
|||
|
|||
Si aici am intarziat .
Sper sa ma ierti , Ema. Iti urez si eu un calduros " Bun venit " ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Oct 2010, 21:07
|||
|
|||
Hei, stai linistita! Eu inca ma consider noua, asa ca "Multumesc mult!" ^_^
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
05 Oct 2010, 16:20
|||
|
|||
scuze pentru intarziere dar nu am mai dat de mult timp pe la sala de primire
bun venit respecta regulile si fii activa Happy posting [ si restul poeziei ; ))] ![]() |
|||
05 Oct 2010, 23:48
|||
|
|||
Bine ai venit... Niciodata nu ma pot plictisi de situl asta cand vine mereu cineva nou
Bine ai venit Sper sa te distrezi si sa ai multi prieteni ( ai o cerere de prietenie... de la mine :>) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
06 Oct 2010, 09:03
|||
|
|||
Welcome!Sa fi activa si sa aduci cat mai multe casei tale!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ema Snow again | Ema Snow | 7 | 1,651 |
12 Feb 2011, 22:52 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
Dawn Snow | Dawn Snow | 4 | 1,432 |
27 Nov 2010, 17:43 Last Post: Ashlyn Meester |