Thread Closed 
Lectia I
05 Oct 2010, 18:54
Skynet privi in jur in timp ce toti elevii incercau sa se dezarmeze. Fiecare chip era concentrat la maximum, fiind atent la miscarea corecta a baghetei si la incantatie.
Avea acest ragaz de a se uita in jur pentru ca partenerul lui tocmai fusese dezarmat de el cu o vraja tintita in stomac.
Acum era randul partenerului sa-l dezarmeze pe Skynet. Isi pregati bagheta pe care o scapase acum cateva secunde si rosti:
"-Expelliarmus!"
Vraja fusese foarte bine facuta pentru ca Skynet se trezi Dezarmat, cu bagheta zburandu-i in cealalta parte a clasei.
Din nou, era randul astropufului. Il astepta pe partener sa se pregateasca, dupa care:
"-Expelliarmus!" Vraja il nimeri de data aceasta in piept, facandu-l sa se dezechilibreze putin atunci cand bagheta ii zbura din mana.

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
Find all posts by this user
05 Oct 2010, 18:57
Occ....nu...un sut in fund e un pas inainte...

-Hmm imi plac fetele hotarate...am rostit...repede...
Am facut o reverenta scurta pentru Helena...
-Esti foarte pregatita...i-am spus calduros...iar apoi am zambit...Dar acum e randul meu cred...
M-am gandit repede...o vraja de aparare combinata cu una de atac...
-Protego...invartind bagheta deasupra capului...Expelliarmus...am rostit hotarat catre Helena...vraja iesi din bagheta ca un fulger...Bagheta Helenei zbura in aer...
-Accio...iar bagheta ei ajunse la mine...Sa spunem remiza ...am rostit calduros catre ea...zambindui...Ori vrei sa imi demonstrezi ca gresesc ...am spus amuzat...

Occ..Fain cum ai continuat Helena >Happywide<

Alone in Dark

Versurile Mele
05 Oct 2010, 19:15
Doi dintre elevi luasera totul mult prea in serios. Alice facu o miscare scurta cu bagheta, din dreptul catedrei, si rosti "Accio!". Cele doua baghete din mana lui Slin ajunsera in mana lui Alice.
-Va multumesc pentru entuziasm, Helena, Slin, dar ce'ar fi sa ne rezumam azi doar la Expelliarmus, zise ea dandu'le baghetele inapoi si zambindu'le celor doi. Deocamdata, va descurcati foarte bine, cei care inca nu ati reusit sa faceti vraja, trebuie doar sa va concentrati, e o vraja simpla si dupa ce o exersati o veti putea face si cu ochii inchisi. Cate cinci puncte tuturor celor care ati reusit sa faceti vraja. Va mai las sa exersati 10 minute, pana reuseste toata lumea sa faca vraja apoi vom trece mai departe.

[Image: 2igkmd1.png]
05 Oct 2010, 19:21
Helena incuviinta la avertismentul profesoarei care era mai mult pentru Slin. Si ea tot credea ca nu ar fi trebuit sa se fii utilizat si alte vraji in ora. Dupa ce domnisoara Morris ii lasa, se duse spre baiat si ii zise ranjind:
"-Ba chiar asta vroiam sa-ti demonstrez."
Pleca de langa el, insa dupa cativa pasi se intoarse si murmura discret incantatia pe care o mai spuse in viata ei de aproape o suta de ori:
-"Expelliarmus!" iar bagheta lui Slin sari peste banca lui Rosalie.
Fata ii zambi in semn ca asa-zisul duel s-a terminat oficial si se indrepta spre colegii ei, care discutau incantati in soapta...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
05 Oct 2010, 19:25
Eram putin curioasa si incurcata...Desi stiam bine vraja imi era frica sa nu ma incurc din prima zi din cauza emotiilor...
M-am dus la Ema ,am luat bagheta si i-am spus:
-Exersam?...
Ea a dat din cap ,semnificand ca da.
Imi placea foarte mult cum explica profesoara noastra,asa ca intelesesem perfect!
M-am uitat la Ema pana cand a fost pregatita si ea cu bagheta apoi am rostit:
-Expelliarmus!,iar bagheta i-a cazut din mana cu o viteza de neimaginat.
Si-a luat bagheta de jos apoi a indreptat-o catre mine si a repetat vraja..Bagheta mi-a cazut...
Se pare ca ne-a reusit ,dar acum asteptam parerile doamnei profesoare!

[Image: giphy.gif]
05 Oct 2010, 20:05
Prima oara am rasuflat usurata. Reusisem! Apoi i-am zambit lui Rosalie.
- Multumesc si felicitari!
M-am uitat inapoi spre doamna profesoara.
- Hm... Ce-ar fi sa mai exersam o data? am intrebat-o pe Rosalie, cuprinsa de un sentiment ciudat de nesiguranta.
Imi zambi in semn de raspuns.
- Expelliarmus! am rostit indreptandu-mi bagheta spre Rose si schifuind aerul scurt.
Ea isi lua bagheta si o atinti spre mine.
- Expelliarmus! spuse clar si calm, iar in urmatoarea secunda, bagheta mi-a zbura din mana.
Am zambit larg si am asteptat cuminte ce avea de spus doamna profesoara.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
06 Oct 2010, 14:46
OOC: Scuze de intarziere, sis

Bell asculta atenta instructiunile profesoarei. Era usor. Vraja -Expelliarmus!- trebuia sa fie una de baza in antrenarea vrajitorilor contra magiei negre.
"-Hey, Nick, vrei sa exersam impreuna?" intreba cercetasa.
"-Kay" raspunse astropuful, entuziasmat.
Se apropie de ea, pana ajunsera fata in fata.
"-Expelliarmus!" sopti Nick, cu un ranjet.
"-Protego Si Expelliarmus" chicoti Bell, dezarmandu'l.
Domnisoara Morris se apropie de ei..
06 Oct 2010, 18:08
Dupa ce privise ceea ce facusera colegii ei , Luna se duse spre un coleg si il intreba :
-Vrei sa exersezi ?
Acesta aproba .
Cei doi lasara o distanta intre ei si , dupa ce colegul ei spusese ca e gata , Luna gandi cuvintele , si apoi , efectele vrajii se facura vizibile . Colegului ei ii zbura bagheta si , odata cu asta , se impiedica si aproape cazu inainte sa se sprijine de o banca .
-Trebuia sa spui incantatia ! striga acesta .
-A zis cumva profesoara asta ? rase Luna si se duse spre el , gata sa se apere .
Si acesta facu o vraja nonverbala , insa Luna reusise sa se fereasca .
Iar apoi cei doi o asteptara pe profesoara .
Apoi , cand aceasta veni cei doi ascultara atenti ceea ce profesoara spunea .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
06 Oct 2010, 18:28
Ronnie se indrepta cu pasi marunti dar siguri catre astropufa blonda.
"- Buna! Ma numesc Anna" zise astropufa
Ronnie nu-i raspunse, dar acnd vazu ca astropufa nu este atenta Ronnie striga "Expelliarmus". Bagheta fetei ateriza in mana viperinei. Pentru ea era usor, avand in vedere ca tatal ei o invatase aceste vraji de mica.
"- Acum este randul tau" ii zise Ronnie astropufei restituindu-i bagheta

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
06 Oct 2010, 18:31
Stateam de-oparte, privind toti elevii care exersau fericiti primele metode de dezarmare a inamicului.
Ascultasem atenta instructiunile profesoarei.
Am observat cum repede elevii s-au grupat cate doi,. si-au inceput exercitiul.
Am zambit satisfacuta, cand am privit-o pe Rose.Avea deja o partenera, deci nu puteam sa exersez cu ea.
M-am apropiat de Luna, care parea sa fie foarte prinsa in lectie.
''Hei, buna'',am soptit, atingand-o pe umar.
''Hey, Ash ..''soptii ea.
''Te descurci ?'',am spus, amuzata, privindu-l pe elevul care tocmai se impiedicase.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lecţia III Alice Morris 50 7,637 12 Sep 2011, 18:32
Last Post: Alice Morris
  Lectia II Alice Morris 41 6,558 01 Feb 2011, 15:01
Last Post: Alice Morris