Poze cu noi
|
06 Oct 2010, 17:28
|||
|
|||
E una (singura pe care am vazut-o) la Trofeul Dark Mark...Capioana Ashlyn
|
|||
06 Oct 2010, 17:29
|||
|
|||
=)))))))) Sunt mai multe, in topicul acesta.. la primele pagini
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
06 Oct 2010, 18:48
|||
|
|||
vladimir
![]() jurr credeam ca poza e facuta in severin ![]() ![]() arati foarte tare:> alice si jessica sunteti superbe ![]() ![]() edit: veronica ESTI ROSCATA? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [modifici contrastul inPS sau ai aparat performant de ies pozele asa?; ))] |
|||
06 Oct 2010, 18:51
|||
|
|||
Quote:ashlyn ti'am zis deja ca esti buna=]]]] Ginny =]]]]] Esti nebuna rauu ! ![]() De aia imi place mie de tine =]]]] Apropo, eu stiam ca veronica e vopsita sau ? ![]() LAMURITZI-MA :-W =]]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
06 Oct 2010, 19:06
|||
|
|||
Thx Ginny
In pozele de la primele pagini sunt in Scandinavia. In celelate sunt acasa sau la scoala Unele au iesit asa, pe altele le-am modificat Oricum, tu esti bunaciune adevarata Imi place mult fusta ta MOV =)) Edit: Sunt vopsita, dar culoarea mea naturala este foarte apropiata de asta Vladimir, acum am vazut poza cu tine. Arati foarte bine [ce mare esti ] Ashlyn, am vazut poze cu tine si esti super duper cute. Love you all > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Oct 2010, 19:50
|||
|
|||
Quote:alice si jessica sunteti superbe pai da ce sa zic =))) mersi dar nu mi se pare x_x. oricum. tu esti genialaaaaaa am gasit nsite poze cu tine pe-acolo =p~. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
06 Oct 2010, 19:50
|||
|
|||
Gata mai . Nu se mai poate asa .
Maine sau vineri imi fac si eu poze . X_X - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Oct 2010, 19:56
|||
|
|||
O da. Sa stii ca ai dreptate
pe tine nu te-am vazut deloccc ![]() asteptam pozele bell. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
06 Oct 2010, 20:44
|||
|
|||
Bella abia astept sa vad o poza cu tine, te stiu si esti foarte frumoasa
si eu inca astept poze de la Helena Vladimir, si mie imi place parul tau ![]() |
|||
06 Oct 2010, 20:47
|||
|
|||
Alice . taci
Nu minti oamenii de aici . I'm not a beautiful girl ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,896 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,678 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,632 |