At the moment
|
03 Oct 2010, 20:52
|||
|
|||
Mood: God, I'm so in love.. ![]() Status: "Oceans apart, day after day.. And I slowly go insane.. I hear your voice, on the line.. But it doesn't stop the pain.." "I want it all but I take just a little.. I feel his touch then I need some more.. We get high just to try and relieve the pain." Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: colanti si tricou alb. Ascult: "I will be right here waiting for you." Privesc: Un motanel. Status mess: Stapanul lui Charlie: Bai, deci am citit undeva ca un labrador poate executa 170 de comenzi. Bun. Al meu stie 3. Mai am sa-l invat 167. Vorbesc pe mess cu: Dragos si Bells. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nothing. Mã gândesc la: ..La tine. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Something. Îmi lipseºte: Ea. Abia aºtept sã: Fiu in bratele lui. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
05 Oct 2010, 07:59
|||
|
|||
Mood: Sleepy.
Status: Sleeping on the keyboard. Locaþie: pe acoperisul casei Mãnânc: - Beau: Apa Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: Evanescence-Going Under. Privesc : praful de pe ecran Status mess: Busy. Vb pe mess cu: Nobody. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Tocmai am terminat Noua si scurta viata a lui Bree Tanner Mã gândesc la: nimic.Prea somnoroasa ca sa gandesc ceva. Dating: - Doresc: sa fie vara Iubesc pe: ... Nervos pe: arabul care vrea sa se bage in lista mea de mess Urãsc pe: idem mai sus. Îmi lipseºte: Vacanta Abia aºtept sã: taxez cativa colegi :>
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Oct 2010, 08:33
|||
|
|||
Mood: E frig in casa. Si trebuie sa ma apuc la mate T_T
Status: Abia astept sa incep orele xD Locaþie: pe undeva prin Univers. Inca nu am identificat locatia xD Mãnânc: cereale cu lapte Beau: lapte Sunt îmbracat în: pijamale si un hanorac pe deasupra Ascult: The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid Privesc : ecranul meu curat Status mess: // lucrez la mate // Vb pe mess cu: o colega ... cred . Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: - Citesc: Dune ! Mã gândesc la: faptu' ca vreausa inceapa mai repede orele . cum pot sa spionez eu daca nu incep orele ? Dating: nobody . Doresc: sa inceapa orele ! Iubesc pe: ... Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: colegele ! Abia aºtept sã: il spionez ![]() |
|||
07 Oct 2010, 21:50
|||
|
|||
Mood: Happy
![]() Status: "Be cute and nice and...sometimes an evil bitch!=))" Locaþie: acasa:-> ![]() Mãnânc: nimic Beau: apa ![]() Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si tricou alb cu maneca scurta Ascult: Paula Selling and Ovi- "Playing with fire!" >.<=))) Privesc: ecranul Status mess: Busy Vb p mess cu: Sheryyy ![]() Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: lectia la Geografie>.< Mã gândesc la: ziua de maine.. Dating: - Doresc: inca o cana cu apa Iubesc pe: ![]() Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vacanta de vara:-< Abia aºtept sã: vina weekendul ![]() |
|||
08 Oct 2010, 08:45
|||
|
|||
Mood: Confuza.
Status: Broken . Locaþie: pe scaun Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: - Privesc : ceea ce scriu Status mess: - Vb pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Pisica printre porumbei " Mã gândesc la: el . Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte Iubesc pe: el Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: Vara Abia aºtept sã: vorbesc cu el . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Oct 2010, 09:24
|||
|
|||
Mood: Confuz..
Status: Shit happens.. all the time.. Locaþie: Scoala - Info.. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: Camasa alba, blugi negri, cravata cu un pix in ea.. Ascult: Sick puppies - All the same.. Privesc : C++.. Status mess: - Vb pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Nimic. Mã gândesc la: Seara trecuta.. Dating: - Doresc: Sa stiu ce s-a intamplat.. Iubesc pe: Cosmina.. Nervos pe: - Urãsc pe: Hai jet.. Îmi lipseºte: Vara Abia aºtept sã: Vad ce o sa se intample.. ![]() ![]() |
|||
08 Oct 2010, 09:56
|||
|
|||
Mood: I'm so.. God, I'm sorry.. Status: It's all I know. Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. [ da' ar fi culmea sa mai pot manca =]] ] Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Blugi si pulover alb. Ascult: "You" & "I will be right here waiting for you" Privesc: Poze. Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Bells, Dragos. [] Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nothing. Mã gândesc la: Ce am facut.. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Something. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: Fie totul ca inainte.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Oct 2010, 11:29
|||
|
|||
Mood: normal
Status : - Locaþie: pe scaun , in fata monitorului Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: bluza , pantaloni , sosete si mai multe ... Ascult: Jonas Brothers - Fly with me Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: in acest moment nimic Mã gândesc la: intrebarile de aici Dating: - Doresc: - Iubesc pe: - Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: - Abia aºtept sã: vina vacanta ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
08 Oct 2010, 12:31
|||
|
|||
Mood: what the...
Status : Be the change you wish to see in theworld Locaþie : La info Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi, camasa si sacou Ascult: Ce zice profa Privesc: monitorul Status mess: N'am Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Vacanta lui Rachel Mã gândesc la: weekend Dating: nobody Doresc: sa ajung acasa Iubesc pe: toata lumea Nervos pe: ![]() Urãsc pe: nimeni -? Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã:nici eu nu stiu ![]() ![]() |
|||
08 Oct 2010, 13:57
|||
|
|||
Mood: happy ^^
Status : Uneori chiar si sa traiesti e un act de curaj. Locaþie : acasa =))) Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în ![]() Ascult: sunetul tastelor T_T Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Stracross Mã gândesc la: petrecerea lui Rares ![]() Dating: nobody Doresc: sa fie ora 6 Iubesc pe: nimeni Nervos pe: tata >.< Urãsc pe: nimeni -? Îmi lipseºte: varaaaaaa Abia aºtept sã:merg la petrecere -.-' ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,311 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |