O iarna ca in povesti...
08 Oct 2010, 23:03
Iarna se apropia cu pasi repezi dar zapada deja se asternea asupra Hogwarts'ului. Era ultima saptamana inainte de vacanta si multi elevi isi faceau bagajele. Alice era nehotarata. Nu stia daca sa se intoarca acasa sau sa petreaca mai mult timp la Hogwarts in ultimul ei an. Statea pe o buturuga aproape de Padurea Interzisa, imbracata in roba cea groasa si calduroasa pentru iarna.
Fulgii se asterneau usor asupra domeniului, imbracand totul intr'o plapuma imaculata si groasa. Privea cei cativa fulgi ce se asezasera pe buclele ei negre, cand auzi o voce...

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08 Oct 2010, 23:12
Isabella coborî scãrile de marmurã ale Castelului. Iubea zãpada. Dar ura frigul. Un contrast destul de mare. κi lãsã pãrul lung ºi brunet de o parte ºi de alta a feþei.
Ieºi afarã ºi fu întâmpinatã de cel mai frumos tablou. Unul alb. Zâmbi aproape imperceptibil ºi alergã puþin prin zãpada proaspãtã lãsând urme de paºi în urma ei.
κi simþi cum încet, încet mâinile i se rãcesc. Îi pãrea rãu cã Matt nu era lângã ea sã o încãlzeascã, dar fericirea unui nou început de iarnã o liniºti.

κi dãdu jos gluga neagrã a pelerinei lungi ºi privi în sus, la fulgii ce zburau peste tot, cãzând din neant pentru a primi sãrutul rece al nopþii.
La câþiva metri distanþã observã o situetã întunecatã. Încercã sã îþi dea seama cine era ºi se apropie.

"- Hei, Alice!"

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
08 Oct 2010, 23:25
Orele de curs din ultima saptamana nu erau la fel de serioase ca in restul anului scolar. La Hogwarts se instalase o atmosfera de vacanta si elevii erau nerabdatori ca aceasta sa inceapa. Chiar si profesorii incepeau sa intre in aceasta atmosfera atat de frumoasa.
Skynet, la fel ca toti elevii era destul de euforic la gandul ca mai era doar o saptamana de scoala pana la vacanta. Se decise sa ramana ca intotdeauna la Hogwarts.
Acea zi se anunta a fi una perfecta. Incepuse sa ninga cu fulgi mari, proaspeti. Desi era frig, caderea zapezii parca te incalzea. In timp ce iesea afara din scoala, Skynet observa pe cineva apropiindu-se de colega lui de la astropufi, Alice.
Se indrepta si el catre acel loc.

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
08 Oct 2010, 23:27
Alice ridica capul si o vazu pe Isa. Zambi, uimita fiindca sa o vada afara si spuse:
-Buna Isa! Ce te aduce aici pe o vreme ca asta?
-Buna intrebare, raspunse ea binevoitoare, asezandu'se pe bustean. Pacat ca nu stiu raspunsul, ridica ea din umeri. Asta as putea sa te intreb si eu pe tine.
-Eu, spre deosebire de tine stiu ce fac aici...
-Serios? Spune'mi te rog.
-Stau si ma uit cum ninge. Nu ca e frumos? intreba Astropufa absorbita de frumusetea iernii. Micii fluturi se asezau peste stratul gros de zapada furandu'ti privirea pentru cateva secunde
-Intr'adevar...se auzi raspunsul dat de o alta voce...

OOC:Continua tu Sky >Happywide<

09 Oct 2010, 10:16
O zi ca ceea care tocmai incepuse nu se anunte mult prea incarcata de evenimente , insa Luna se hotara sa iasa pe domeniile castelului si , probabil sa piarda vremea dupa un semestru plin . Privi in jur , vazand cum zapada cadea inca din primele ore ale diminetii . Apoi observa mai in departare cativa colegi de la Astropufi , si se grabi sa ii ajunga .
-Buna Alice ! Buna Skynet !
Apoi o observa pe profesoara de farmece si spuse :
-Buna ziua , doamna profesoara .
Apoi astepta sa vada ce vor zice ceilalti .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
09 Oct 2010, 10:17
M-am apropiat de colegii mei astropufi.
-Buna , Sky , Alice!
Ambii s-au intors cu fata la mine , zambind.
-Buna ,Jess! ma salutara ei.
-Oh, si buna..am spus eu privind-o pe fata cea noua, care parea sa fie tot de la Astropufi , dupa roba sa. Eu sunt Jessica , si sunt abia in anul III. Tu?
Mi-am ridicat capul spre cer. Era atat de senin...fulgii albi parca dansau , si oboseau asezandu-se pe roba mea , pictand-o cu o culoare pura. Imaculata .
Era un peisaj minunat , ca in povesti.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
09 Oct 2010, 10:23
-Buna , raspunse Luna celeilalte fete . Eu sunt Luna , anul 4 , se prezenta ea .
O mai vazuse pe Jessica prin scoala , insa niciodata nu vorbise cu ea .
Mai privi o data in jur , spunandu-si ca facea bine ca ramanea in vacanta de iarna la scoala - fie si numai pentru zapada .
Nu observase inainte dar Skynet pusese o intrebare , asa ca spuse :
-Scuze , nu eram atenta . Ce ai zis ?

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
09 Oct 2010, 10:26
-Incantata, spun eu zambind.
-De asemenea!
Am privit baiatul care era langa Alice. Nici pe el nu il cunosteam. Probabil ne intalnisem la ore , dar nu vorbisem cu el , la fel ca Luna.
Am vrut sa ma prezint si lui , dar mi-am dat seama ca Luna ii pusese deja o intrebare la care sigur va raspunde.
M-am scuturat de zapada de pe roba si m-am dus langa Alice , pe buturuga.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
09 Oct 2010, 10:33
OFF: Vã rog, nu-mi spuneþi "doamna profesoarã" O.o Îmi spuneþi aºa numai la orele de Ierbologie.

ON: Isa îºi strânse roba în jurul ei simþind cum mâinile i se rãcesc din ce în ce mai mult.
"- Acum ar merge un ceai.." spuse fata privind-o pe Alice cu subînþeles.
Aceasta îi rãspunse la privire ºi râse.
"- N-ai mai venit la ceaiul ãla." chicoti Astropufa.
"- Heei, m-am strãduit." se plânse Isa râzând ºi ea.

Fosta Cercetaºã îi studie pe toþi în parte. Niciunul nu pãrea sã fie încântat de frigul de afarã, ci doar de peisaj.
Ninsoarea nu dãdea semne cã ar vrea sã se opreascã. "Vom avea o iarnã albã.." îºi spuse Isabella în gând privind absentã suprafaþa sticloasã a lacului din depãrtare.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
09 Oct 2010, 11:09
Alica inca avea un zambet pe buze cand il auzi pe Skynet spunand:
-Ma intrebam daca ati vrea sa mergem pe malul lacului. Iarna e inghetat si e foarte frumos.
Fetele aprobara, iar Alice se ridica si o intreba pe Isa:
-Nu vii si tu? Macar ne mai incalzim putin.
-Ba da, o sa vin si eu, aproba Isa ridicandu'se.
Mergeau greu, facandu'si cale prin zapada, iar Skynet era in fata, conducandu'le pe fete. In jurul lacului zapada era batatorita asa ca Alice nu ezita o clipa, si se aseza langa mal. Gheata de la suprafata reflecat putinele raze ale soarelui, dar inca se putea vedea umbra calamarului urias inotand dedesupt.
Vantul nu isi facea simtita prezenta, ceea ce era bine. Alice abia daca suporta frigul, si nu ar fi vrut ca vantul sa strice o zi senina cum era aceasta. Privi in jur sa vada ce fac prietenii ei...

OOC:Isa, puteam sa pun pariu ca o sa mentionezi ceaiul Finna