Poze cu noi
|
07 Oct 2010, 17:31
|||
|
|||
Quote:PS: Jess, esti frumoasa mersi Crystal > ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Oct 2010, 17:32
|||
|
|||
N-ai pentru ce
![]() Ti-am mai zis ca esti frumoasa ? Chiar imi place Serios acum..... toata lumea e de acesi parere.... sunt sigura Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
07 Oct 2010, 17:41
|||
|
|||
Da,sunt foarte frumoase pozele>
![]() Bella,Bella vrem poze ![]() ![]() |
|||
07 Oct 2010, 20:41
|||
|
|||
Jessica e cea mai frumoasa fata din clasa, ce doamne iarta? E bunatatea noastra Cu ea ne putem mandri si Jess, nu mai fi asa modesta ca stii ca esti superba la mine... eu nu sunt fotogenica si nici n-am timp sa-mi fac poze :-S
![]() Hayley Megan Alden |
|||
07 Oct 2010, 20:45
|||
|
|||
hai hayley =)))))
exagerezi T_T si tu esti foartefoarte frumoasaa =p~. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Oct 2010, 22:36
|||
|
|||
Mama...da dc voi fetele trebuie sa fiti asa cel mai mare critic al vostru mereu...
???....fiti mai sigure pe voi...si acum citez replici celebre ale fetelor... "fata am luat 2 kilograme" "fata imi sta bine asa" Sorry daca ma credeti misogin (nu sunt)...dar nu imi plac persoanele care se critica exagerat de mult...pe sine...prezinta nesiguranta... |
|||
09 Oct 2010, 12:52
|||
|
|||
Hmmmm e adevarat Dar pana la urma sunt defecte feminine... pana la urma pentru voi, baietzii, vrem sa aratam bine, nu-i asa?
Deci Slin, eu inteleg ca nu-ti plac remarcile astea, dar fara fete ai putea trai? Cred ca orice fata isi pune de cateva ori intrebarea "Imi sta bine ?"... iar apoi noi avem nevoie de intarire ... De obicei daca cineva zice ca arata rau si celalalt zice ca nu-i adevarat atunci normal ca ambele persoane se simt bine Happy end ![]() PS : Stiu ca sunt putin nebunatica, dar va obisnuiti voi Now, it's my turn
|||
09 Oct 2010, 13:43
|||
|
|||
![]() ![]() Dar...ca in orice situatie e un dar... Daca va faceti frumoase pentru noi...dc nu asteptati sa ne dam noi cu parerea ![]() OCC ![]() |
|||
09 Oct 2010, 13:55
|||
|
|||
Pai pentru ca de atat de putine ori ii zice un barbat in fata unei femei, vai de frumoasa esti
Si de altfel, voi barbatii sunteti asa de neatenti Nu observati nimic Mereu noi trebuie sa va zicem : "Dragule, iti plac noii mei pantofi ?" La care tipul : "Mi se pare ca i-am mai vazut undeva..." sau "Sunt noi ? " Deci...... in concluzie eu zic ca nu ati putea trai fara noi... dar nici noi fara voi Now, it's my turn
|||
09 Oct 2010, 14:15
|||
|
|||
Hei...Hei...nu generaliza ....sunt foarte perspicace si atent...
Cat despre pantofi...cum vreis a observe baiatu ca ai pantofi noi cand porti rochie ??? Purtati si voi o futsta atunci va observa...(se va uita la picioare..si apoi sigur va observa si pantofi) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,910 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,858 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,637 |