Memories .
|
09 Oct 2010, 12:34
|||
|
|||
M-am asezat pe iarba umeda, care inca mai dezvelea roua diminetii, incepand sa citesc in gand primele randuri pe care le scrisesem.
Era un vis, transpuns in realitate. Primul meu fic. Prolog ''Cerul aproape ca se revarsa asupra noastra, asupra tuturor.Si cum am ramas singuri, infometati, si fara nicio problema. Cum ne-am despartiti, de parca nu eram deloc uniti, de parca ...nu eram frati.Eu, eu trebuia sa rezolv totul.Dar de ce? De ce nu puteam o singura data sa fiu eu cel care lasa totul de izbeliste.. Asa probabil ca se va rezolva totul.Nu eram eu stalpul lor de sustinere.Probabil ca nu eram suficienti de puternici ca si grup. Sper ca ei sa reuseasca in .. viata .., in continuare. Am incercat, m-am controlat, dar n-am reusit. M-am hranit...Dar a fost bine, a fost excelent. Acest lucru imi spuneam tot timpul dupa ce ma hraneam.Era mirific.Era .. extraordinar.Dar trebuia sa inceteze, chiar daca se intampla doar de 2 ori pe luna, trebuia sa inceteze. Trebuia sa inceteze chiar daca eu eram cel care controla totul, cel care ii controla pe ceilalti, cel cu capul limpede, cu gandirea limpede, cel mai milos, si cel mai intelept. Pentru ce sa stalpul lor de sustinere? Macar o data in viata trebuie totul sa se sparga. Dar nu in capul meu, nimic nu se va mai sparge in capul meu. Apusul violet se vedea in zare.Marea stralucea in adancimea ei, toate ascunzisurile, toate colturile .. Tot. Un pescarus tocmai zburase deasupra malului.Era prima zii, dupa cateva luni in care iesisem la iveala, aici, in micutul orasel Castle Rock. Probabil ca-mi era teama, sau poate nu .. Poate incercam sa ma acomodez cu totul. Incercam sa tariesc cat mai normal, incercam sa fiu ceea ce nu sunt.Dar era greu. De acum, nimic nu avea sa fie usor. Era greu, da, dar daca eram eu, insemna ca totul putea sa devina mai usor. De acum incolo, nu voi pretinde sa fiu normal, daca pot sa fiu extraordinar.'' Lacul stralucea in splendoarea diminetii. Stiam ca nu era prea bine sa lipsesc la primul curs, dar nu-mi pasa. Puteam sa lipsesc cateodata de la cursuri, ma linistea, ma relaxa. ''Cred ca e bun inceputul de poveste ..'', am soptit linistita. Cateva pasarele cipireau de-asupra mea, zburand fericite de colo colo. Vremea se anunta minunata prin intregul domeniu Hogwarts. M-am cufundat in lectura. Nu era cine stie ce el, dar asa ma relaxam si ma transpuneam in lumea mea favorita, Lumea de Basm. Cativa pasi timizi se apropiau in spatele meu. Stiam deja cine era .. ''Te asteptam de mult, Bells'',am soptit zambind. OOC: Continua tu Bella > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Oct 2010, 15:33
|||
|
|||
" - Buna , Ashlyn . " am zis eu soptit . " Imi pare rau ca te'am facut sa astepti . "
" - Nu face nimic . " zise Cercetasa zambind senin. Suvitele ei de par incercau sa'i umbreasca fata , din cauza adierilor blande de vant . " - Ce ai acolo ? " am intrebat eu curioasa , asezandu'ma langa ea . La inceput se trase putin deoparte , dar apoi imi intinse o foaie . Scrisul ei era foarte frumos , iar continutul era pur si simplu mirific . " - Tu ai scris asta ? " Ea rosi putin , apoi spuse : - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Oct 2010, 15:46
|||
|
|||
Am privit-o zambind pe Bella, simtind cum obrajii mei , odata albii, acum incepeau sa capete probabil o culoare rosiatica, simtind focul care ardea inauntrul meu.
Acesta isi puse o mana pe umarul meu, zambind usor. Nu stiam cum aveam sa-i zic Bellei ca de fapt, de asta vroiam sa vina aici, sa-i arat inceputul, si sa-si spuna parerea. ''Mda, eu am scris-o'',am soptit, timida. ''Este scrisa ..'',incepu ea. ''Din perspectiva unui baiat, adica din perspectiva gay-ului din mine'',am inceput eu. Pret de cateva secunde ne-am privit una pe alta, apoi am izbucnit amandoua in ras. ''Deci, ce parere ai ?'',am intrebat, parand mai increzatoare. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Oct 2010, 15:50
|||
|
|||
" - Ah , Ashlyn . Asta era o intrebare retorica ? "
Fata ma privi curioasa , apoi se stramba la mine si spuse : " - Nu , nu era o intrebare retorica . Vreau sa stiu care este parerea ta . " " - Este pur si simplu genial . Poate ar trebui sa scrii mai multe ficuri . Ai deveni o autoare bogata , iar eu nu as fi nevoita sa'ti cumpar cartile pentru ca tu mi le'ai da pe gratis , nu'i asa ? Sau ma insel ? " " - Ah . Bineinteles ca ti'as da carti pe gratis . Cu tot cu autograf . " zise Cercetasa razand o data cu mine . Glasul ei cristalin suna precum un cantec melodios. " - Dar totusi . De unde ti'a venit ideea asta ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Oct 2010, 15:55
|||
|
|||
''Cred ca sunt prea atrasa de lumi inexistente'',am soptit, trista.
Bells ma privii ciudat, apoi ofta, privind imensa Salcie Batausa, care-si tara voinica crengiile prin aer. Aceasta chicotii un pic, probabil amintindu-si de vre-o intamplare amuzanta. ''Si eu sunt asa, uneori '',soptii Bells, zambind. ''Asa, ca si mine?'',am intrebat, indraznet.''Adica, iti doresti si tu sa schimbi ceva, sa traiesti intr-o cu totul alta dimensiune?'' Probabil ca parea aiurea ce spun, de fapt, chiar parea.Dar Bells nu radea, ci statea cu fata-n jos, visatoare. Probabil ca-si amintise ceva, ceva ce o intrista. ''In fine ..'', am continuat inveselindu-ma deodata.''Nu ma vei spune ca chiulesc de la ore , nu?'',am chicotit. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Oct 2010, 15:59
|||
|
|||
" - Cum as putea sa fac asa ceva , Ashlyn ? "
Fata chicoti apoi ma lasa sa continui propozitia . " - ... Stii ca si eu am fost eleva si trebuie sa recunosc ca nu eram prea cuminte . " Ashlyn ma cerceta cu privirea , apoi dadu din cap dezaprobator . " - Ah , Ash. Chiar nu eram cuminte . Nu'ti amintesti ultima noastra plimbare prin Padurea Interzisa ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Oct 2010, 16:09
|||
|
|||
Am zambit amuzata, apoi amandoua am inceput sa radem cu pofta.
Da, fusese o aventura pe cinste plimbarea in Padurea Interzisa. Chiar fusese amuzant, mai ales faptul ca niciun profesor nu aflase. Dar fusese desigur, si o problema groaznica, faptul ca Bella ce accidentase. Imi aminteam cu teama acele momente, facandu-mi-se pielea de gaina. ''Te simti bine?''intreba Bells, observand fata mea, crispata. ''Da, doar ca mi-am amintit cum te-ai ranit'', am raspuns, inghitind in sec. ''Ohh, doamne'', spuse Bells amuzata.''Nu a fost asa de rau'' ''Da, dar ne-ai speriat pe mine si Bell.'',am raspuns, zambind.''Ar trebuii sa mai face o asemennea peripetie !'',am soptit. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Oct 2010, 16:34
|||
|
|||
" - Sa stii ca ar fi o idee destul de buna , dar data asta ma voi uita cu atentie pe unde merg . Nu mai vreau sa risc sa am de a face cu grijile tale . Sa stii ca poti sa fi mai rau decat un terorist atunci cand esti ingrijorata . "
Ashlyn ma privi cu subinteles ,apoi izbucni si ea in ras . "- Ai vrea sa ne mai plimbam putin ? Privelistea este destul de placuta dimineata . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Oct 2010, 16:43
|||
|
|||
M-am ridicat vioaie de pe pamantul umed, raspunzand la intrebarea Bellei cu un zambet ciudat.
De mult nu mai avusesem timp de plimbari lungi si relaxante. Probabil ca profesoara de Ierbologie avea sa fie suparata pe mine ca lipseam de la ora ei, dar speram ca nu imi va scadea din punctele pentru Casa. Am zambit amuzata, apoi Bells ma privii nedumerita. ''Lipsesc de la ora domnisoarei Isildur ..'',am soptit, incet. ''Ooo..'',spuse Bells, pe un ton ingrijorat. ''Dar imi prinde bine niste momente de relaxare'', am soptit. ''Ai dreptate ..''raspunse ea. Brusc mi-am amintit de inceputul fic-ului mei, cu povestea in care ma transpuneam intr-un baiat. Bella ma privii zambind, apoi adauga : '' ...'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Oct 2010, 16:47
|||
|
|||
" - Sa stii ca Isa nu se va supara . Si in caz ca o va face , desi ma indoiesc , o sa vorbesc eu cu ea . Ii spun ca aveam nevoie de putin ajutor la cursurile de Farmece . "
" - E o scuza destul de buna . " zise Ashlyn . Am privit'o cu atentie. Parea pierduta in gandurile sale . Am asteptat cateva minute , iar tacerea se lasa brusc peste domeniu . " - Hei , Ash. S'a intamplat ceva ? " " - Nu.." " - Atunci .. la ce te gandesti ? " Fata privi lacul , care se vedea de la distanta , apoi isi drese vocea si spuse : - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|