|
09 Oct 2010, 17:30
|
|
Harper Hildegarde
|
RP Posts: 65
Casa: Viperini
Galeoni: 75
|
|
- Oh, o soimita. Interesant. Faptul ca nu era nici o fata respingatoare ca aspect ii dadea un plus cu atat mai mare. Bine, putea face un oarecare efort sa nu fie deosebit de rautacios, avand in vedere ca aproape ii citise gandurile, rostind exact casa pe care o suporta cel mai bine dintre cele diferite de viperini. Inteligenta nu e deloc o calitate de aruncat la gunoi, iar Harper stia asta prea bine. Intr-un fel considera ca diferenta fundamentala dintre Soimi si Viperini era faptul ca aveau tipuri diferite de inteligenta. Si totusi, erau destul de apropiati la acest capitol.
O auzi intrebandu-l despre numele sau, astfel incat se forta sa isi aminteasca numele ei, desi il auzise de doar cateva secunde.Asa, Rosalie. Un nume destul de comun, desi destul de placut. Cam prea intalnit, totusi, impreuna cu cele asemanatoare, ca Rose, Rossie, Rosamund sau atatea altele. Si nu ti se pare ca nu te scoate in evidenta in nici un fel? intreba usor intepator, insa deja probabil ea isi daduse seama ca era foarte putin probabil sa auda o replica de-a lui care sa nu fie macar putin intepatoare.
Eu sunt Harper. Evident, de la viperini. Se prezenta dand de inteles din start faptul ca era mandru de casa lui, prin toate calitatile caracteristice acesteia. Ridica din sprancene cand o vazu scapandu-si mendalionul, ridicand instinctiv mana in directia in care acesta aterizase, insa si-o lasa inapoi pe genunchi cand isi dadu seama ca deja era prea tarziu.
you killed a man for a roach.
[ if you wanna make power play, ASK ME first! ]
|
|
09 Oct 2010, 17:59
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
RP Posts: 3261
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 13573
Animal: Bufnita alba-Sabri
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
-Nu,chiar deloc!
Apoi i-am mai zis ceva:
-Mi-am dat seama ca esti de la Viperini...Am cativa prieteni acolo. Interesanta casa, am spus eu incercand sa ascund faptul ca ma deranjase ceea ce aspus despre numele meu. Dar apoi am ignorat acest gand uitandu-ma la el ,asteptand sa mai spuna inca ceva.
,,Viperin!,, , am gandit eu putin confuza...
Incercand din nou sa ma ridic,bineinteles ca nu am reusit,dar totusi parca isi mai revenisera putin,eram sigura ca peste cateva minute voi reusi sa ma ridic pe picioarele mele!
|
|
09 Oct 2010, 18:05
|
|
Harper Hildegarde
|
|
|
- Prieteni la viperini, deci. Asta insemna ca avea sa o mai vada, probabil, desi cum el umbla mai mult singur nici asta nu era ceva ceva pe care sa se poata baza in totalitate. Ridica dintr-o spranceana, sesizand rapid faptul ca fusese - era si de asteptat - deranjata de remarca lui fata de numele ei. Nu imi plac numele comune, iar tu nu pari atat de comuna. Cum ti-ar suna bine sa ti se spuna, altfel decat Rosalie? Aparent deja se lansase in a isi arata opinia fata de ea, destul de direct.
Scotandu-si din nou pachetul de tigari, isi aprinse alta, mai mult pentru a isi acapara cumva atentia. Zambi usor condescendent cand o vazu incercand sa se ridice. Ai bagheta, in caz ca ai uitat. Daca vrei sa pleci, s-au inventat vraji si pentru asta. Zise tinand in piept fumul pana cand termina de vorbit, lasandu-si usor capul pe spate pentru a il expira inspre tavan, urmarind traiectoria acestuia in timp ce se dispersa in aerul din jurul sau, revenind usor la acelasi nivel cu respiratia lui.
Isi indrepta din nou privirea asupra soimitei, studiind-o ceva mai atent, urmarindu-i cu grija reactiile la cuvintele lui. Pana la urma, daca tot se apucase sa interactioneze cu ea, cel putin o putea scana suficient de bine cat sa stie ce si cum sa spuna in alta dati, cand va avea nevoie.
|
|
09 Oct 2010, 18:19
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
-Nu,stai linistit! Eu doar incerc sa vad daca nu-si revin picioarele mele odata,urasc sa nu ma pot misca!!!! Si da ,probabil ca tie ti se pare un nume comun,dar asa e numele meu! Si mi se spune Rose,adica toti prietenii apropiati imi zic astfel !
Si da,stiu ca sunt diferite vraj pentru acest lucru,dar in primul rand nu aveam de gand sa plec,iar in al doilea rand nu am o dispozitie necesara pentru a face vraji!
Acestea au fost raspunsurile mele. Asteptam reactia lui. Nu stiam cum interpretase raspunsurile mele...
Speram ca de bine,dar totusi fiecare are parerea lui,daca el nu-mi suporta numele ..
|
|
09 Oct 2010, 19:45
|
|
Harper Hildegarde
|
|
|
- Relativ hotarat tonul fetei, din ce isi putea da seama. Nu foarte placut pentru urechile lui, totusi, fapt pe care il si exterioriza stramband din buze in timp ce tragea un fum. Nu avea dispozitia necesara pentru a repezi pe nimeni, avand in vedere ca isi rezeva manifestarile prea drastice pentru momentul in care era in public, in special atat cat sa isi construiasca si sa isi pastreze reputatia.
Din pacate, avand in vedere ca era nou-venit in Hogwarts, ceilalti nu aveau cum sa stie inca cu cine aveau de-aface, astfel incat intr-o anume masura nu isi putea permite sa fie dragut sau amabil. Dar totusi, avand in vedere ca avea de-aface cu o fata, existau circumstante atenuante. Intodeauna tragea o linie de diferentiere in functie de sexul persoanelor cu care intra in contact, comportandu-se diferit cu fiecare dintre ele.
Inca avand bagheta in mana dupa ce isi aprinsese tigara, indrepta varful acesteia inspre picioarele fetei, murmurand simplu o vraja care sa ii diminueze durerea. Ridica dintr-o spranceana in timp ce baga bagheta inapoi in buzunarul jeansilor, ferita de orice conditii care i-ar fi putut fi mai putin prielnice, cum s-ar fi intamplat daca din greseala ar fi scrumat pe ea cu tigara.
Prietenii apropiati ii spuneau Rose. Mai scurt, mai usor de tinut minte, desi era cel mai probabil ca avea sa uite aceste patru litere si ordinea lor din primele minute in care ea avea sa nu mai fie langa el. Sau nu; depinde de circumstante. Rose, deci. Trandafir. observa mai mult pentru sine.
|
|
09 Oct 2010, 20:07
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
Imediat am simtit parca picioarele mele isi mai revenisera. Desi fusese foarte prudent,rostind vraja ,totusi l-am auzit cand a rostit vraja. Apoi i-am spus putin nedumerita:
-Hei,multumesc frumos! ,apoi am zambit . Nu stiam din nou cum interpretase avand in vedere ca este un Viperin. Totusi incepeam sa il cunosc mai bine. Mie nu mi se parea atat de rau pe cat dorea sa para a fi.
A mai mormait ceva,dar nu am inteles ce,doar ca a inceput cu ,,Rose,, ... Speram ca nu ma insultase...
|
|
09 Oct 2010, 20:27
|
|
Harper Hildegarde
|
|
|
- Zambi subtire, destul de retinut. Renunta pentru moment la atitudinea incordata, avand in vedere ca felul in care fata il trata, cu prudenta, il facea sa nu se simta in nici un fel amenintat de ea, din nici un punct de vedere, inclusiv in ce priveste dominatia. Oricum, nu avea nici un interes in a scapa acum de ea, astfel incat pur si simplu se lasa din nou pe spate, inchizand ochii pentru a savura mai profund gustul si felul in care simtea fumul.
E usor sa te preznti cu numele, dar daca te-ar intreba cineva cine esti cu adevarat, ai fi in stare sa-i raspunzi? intreba pe un ton usor diafan, intrandu-si acum in starea in care vorbea destul de mult, impunandu-si relativ strict punctele de vedere. O data ce era contrazis se putea schimba la 180 de grade in cateva fractiuni de secunda, avand in vedere ca asta era unul din lucrurile care il scoteau din sarite cel mai repete si puternic.
Deschise ochii, ramanand insa in aceeasi pozitie, indreptandu-si privirea catre ea. Si da, asta inseamna ca te intreb eu si astept si un raspuns. Din ton se subantelegea faptul ca reactiona nu foarte placut la un refuz, din moment ce vroia sa auda raspunsul ei. Pentru moment o catalogase ca fiind in regula, deci se lansa in obisnuitele lui conversatii de interogatoriu.
|
|
09 Oct 2010, 20:34
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
Nu-mi placea cum a zis a doua chestie,dar totusi mi se parea a fi de treaba.
-Pai da ,as putea sa raspund.. De ce ? Vrei sa stii cum sunt eu de fapt?
DAca iti voi spune,imi vei spune si tu?
Asteptam sa imi raspunda cu da sau nu la a doua intrebare,iar la prima voiam sa imi raspunda sincer.
Asteptam raspunsul sau ,speram ca va raspunde cat mai repede.
Apoi m-am lasat si eu usor pe spate. Dar fumul de tigara tot nu puteam sa il suport.
|
|
10 Oct 2010, 10:26
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
-Sincer , am multe de spus despre mine dar principalele chestii pe care le pot spune despre mine sunt faptul ca am incredere in prietenii adevarati,sunt o fire romantica,dar in acelasi timp si curioasa! Sunt si razbunatoare,doar daca este cazul. Si pot fi si foarte trista,dar in acelasi timp si puternica! Nu stiu daca ar trebui sa iti spun asa ceva,dar astazi am aflat un lucru ingrozitor!A murit o persoana foarte draga mie! Si vezi,totusi sunt aici,imi vine sa plang,dar azi am plans destul,acum stiu sa ma si abtin!Dar destul despre mine...Spune-mi ceva despre tine..Orice,acum am si eu pretentia sa aflu ceva despre tine in afara de numele tau!
Asteptam raspunsul lui in timp ce ma jucam cu medalionul.
|
|
10 Oct 2010, 12:17
|
|
Harper Hildegarde
|
|
|
- Ii asculta cuvintele cu ceva mai multa atentie decat pana atunci, vana din vedere ca acum nu mai puytea sa se piarda in lumea lui ca abia apoi sa isi aminteasca ca ea vorbea, astfel incat sa piarda o parte din ce spunea pana sa o urmareasca. Se incrunta usor pentru a sublinia asta fata de propria persoana. Incredere in prietenii adevarati; asta era interesant. Ar fi putut fi folositor.
Vroia sa afle ceva despre el? Zambi ingust. Stii deja ca sunt si viperin, pe langa faptul ca imi stii numele. preciza, ca fapt divers, fara sa arate faptul ca asta ar fi putut fi luata de unii oameni ca un avertisment asupra persoanei cu care aveau de-aface. Daca ar fi vorbit cu o Incuiata, i-ar fi putut atrage atentia cu la fel de multa indiferenta asupra faptului ca era scorpion.
Ridicandu-se in capul oaselor, invarti usor pe degete capatul fularului dungat ce reprezenta culorile casei sale, cu un aer usor ganditor. Daca m-ar intreba cineva cine sunt cu adevarat, ar fi putin probabil sa am un raspuns sa ii ofer. Raspunsul lui de acum putea fi interpretat in multe feluri, de unde sa scoata lucruri adfevarate sau false despre el. Acum depindea cat de mult vroia si companioana sa sa afl ceva interesant.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|