Thread Closed 
Prieteni
10 Oct 2010, 17:38
Duminica dupa-amiaza..
Castelul Hogwarts era acoperit de o mantie rece de ploaie. Cerul parea otelit de multitudinea de nori, ce pareau sa il incarce pana la refuz. Iar coridoarele erau tacute..
Bell cobori in camera de zi, dar nu gasi decat cativa boboci. Restul elevilor erau probabil prin dormitoare, sau la biblioteca.
Avea chef sa faca o vizita in -Sala Armurilor-. Nu mai fusese acolo de multa vreme. Ii era dor de stralucirea perlata a metalului si de vuietul bland al curentului prin mastile otelite.
Iesi pe coridor si cobori la parter. Pe scari nu intalni nici macar o fata cunoscuta. Era aiurea, un weekend minunat..Ajunsa in fata usii, ofta incetisor si o deschise cu un mic scartait.
In fata ei se derula o priveliste rapida formata dintr'un alai de coifuri, dar o voce o facu sa tresara..

OOC: Continua tu, Slin
Find all posts by this user
10 Oct 2010, 17:48
Ziua era ploioasa asa ca nu puteam sa ma plimb in voie prin imprejurimile Hogwarts-ului fara a risca sa racesc...asa ca am gasit de cuviina sa ma plimb prin castel...
Am coborat catre sala Armurilor sperand sa ma inveseleasca stralucirea armurilor bine lustruite..
Cand am observat o fata care incerca sa intre si ea in sala...am recunoscut-o repede de pe peronul 9 3/4 cand o vazusem prima oara iar apoi la orele de curs..

-Hey...Bell....

-Ce faci aici...

Eram eu imbracat intr-o roba neagra cu cateva dungi aurite si argintii in jurlul gantului...umblam prin sala armurilor pentru prima data doream sa vad maretele trofee ale Hogwarts-ului

Eram destul de nelinisti pana cand am vazut cum fata a tresarit la sunetul voci mele....

-Te-am speriat...am spus putin agitat...

Fata ma privi atent putin incruntata...si nedumerita de intrebarea mea...

Alone in Dark

Versurile Mele
10 Oct 2010, 17:55
Bell ramase tacuta pret de cateva secunde.
"-M'ai speriat, dar nu e nicio problema. Mi'a luat putin timp pana sa'mi aduc aminte daca ne'am mai intalnit. Din cate vad, tu ma cunosti" spuse cercetasa, cu o urma de zambet in glas.
"-Da, dar hai sa facem si prezentarile" chicoti Slin.
"-Bell Evans, Cercetasi!" spuse fata, intinzand mana.
"-Slin Enchanting, Astropufi" chicoti Slin. Era totul prea formal.
"-Am fost la -Previziuni despre Viitor- impreuna, nu?!" isi aminti Bell brusc.
"-Da..chiar in ora cand eu si domnisoara profesoara ne'am contrazis" replica baiatul, cu o voce de nepatruns.
"-Anyway..credeam ca sunt singura care are chef de o plimbare printre armuri" spuse cercetasa, zambind.
"-Din cate se vede, nu" replica Slin, raspunzandu'i la zambet..

10 Oct 2010, 18:04
-Cred ca ziua nu ne permite mai mult...am spus razand...
-Frumoasa tinuta ai Bell...cred ca cercetasi sunt mangri sa te numeasca colega...am spus razand...
-Eu prefer stilul mai classic ...am spus razand...
-Cred ca am mostenit asta de la tata...
-Daca ai dori poate imi faci un tur al sali...eu nu am mai intrat aici...am ajuns fara sa vreau...
-Mai pe scurt m-am ratacit...am spus razand...

Alone in Dark

Versurile Mele
10 Oct 2010, 18:07
Cercetasa zambi.
"-Nici eu nu am mai fost de mult aici..de anul trecut mai bine spus" sopti ea, cu gandurile imprastiate.
"-De anul trecut? Inseamna ca nu prea vizitati locul asta.." remarca Slin.
"-Este considerat un fel de muzeu..si oamenii nu sunt prea tentati de antichitati, mai ales elevii" sopti fata, cu privirile atintite spre o armura mai noua.
"-Dap..aici ai dreptate..deci, merit un tur?!" chicoti astropuful.
"-Din moment ce esti interesat, de ce nu?" raspunse cercetasa, zambind.
Incepura sa se plimbe printre mormanele de metal, vorbind in soapta. Sclipiri rapide fulgerau suprafetele netede, aducandu'i inapoi la discutiile despre armuri..

10 Oct 2010, 18:15
Am inceput sa imi spun parerile despre muzeu...

-Frumos loc...pacat ca lumea este interesata doar de a face vraji...si de a juca jocuri magice...fara aceasta parta a istoriei nu cred ca ar mai fi jocuri sau ceva de genul acesta...
-Acum chiar este interesant ca toti avem alte pasiuni mai putin legate de trecut...
Era foarte luminat acel loc...
-Crezi ca este chiar asa de frumos sa uiti cine ai fost...
Radeam amuzat admirand armurile castelului....
-Si cu ce te ocupi acum...

Alone in Dark

Versurile Mele
10 Oct 2010, 18:27
"-Mai mult cu scoala..ultimul an, urmeaza examenele alea de sfarsit.." raspunse Bell, oftand.
"-Nu vrei sa se termine, nu?" intreba Slin, zambind.
"-Sincer, as vrea ca anul asta sa dureze o eternintate" sopti cercetasa, ganditoare.
"-Cred ca e greu sa parasesti un loc unde ai stat 7 ani" remarca astropuful.
"-Cam asa..e greu, mie una mi se pare imposibil in momentul asta" chicoti Bell.
"-Deci, domnisoara cercetasa. Ce imi poti zice despre armurile astea?!" intreba Slin, interesat..

10 Oct 2010, 21:22
Ma intrebam daca aceste armuri au fost folosite ...sau au stat aici de cand Hogwarts a fost format....chiar nu intelegeam care era scopul lor in acest muzeu...
-Hey Bell care este rolul acestor armuri...
Bell se uita atenta prin camera....probabil ca nu auzise cand ii aderesasem intrebarea....
Un sunet destul de incantator de pian se auze in aceea camera...era foarte placut...
-Bell crezi ca armurile au fost folosite sau doar au fost facute ca simple expnate ale muzeului...

Alone in Dark

Versurile Mele
11 Oct 2010, 20:39
Cercetasa asculta tacuta intrebarea.
"-Pai, nu prea am fost atenta la orele de -Istoria Magiei-" chicoti ea.
"-Deci nu stii?" murmura Slin, aparent amuzat.
"-Cred ca au fost de mult aici..probabil doar cand castelul e atacat sunt transfigurate ca sa se miste si sa apere" medita Bell.
"-Wow?! Chiar pot?" intreba astropuful, brusc interesat.
"-Dap..nu ai invatat la -Transfigurare-?!" raspunse cercetasa, confuza.
"-Inca nu" chicoti Slin.

11 Oct 2010, 20:44
Eram amuzat de faptul ca aceste armuri puteau sa se miste...
-Probabil ca sunt ca statuile din curte...le-am vazut miscanduse de cateva ori anul trecut...
Cercetasa ma privi amuzata...
-Nu mai rade ...am spus amuzat...
-Sunt inca un invatacel...
-Cuiozitatea ma omoara sa invat lucruri noi...
Cercetasa iar ma privi amuzata...
-Sa sti ca o parte din noi va ramane mereu in Hogwarts asta o stiu sigur ...am spus in timp ce atingeam o armura cu semnul Hogwarts-ului pe ea...
-Nu crezi...

Alone in Dark

Versurile Mele
Thread Closed