Thread Closed 
Rain ...
10 Oct 2010, 14:37
'Usurel. Daca vroiam sa vad un meci de kick boxing sau sa particip la unul cu siguranta nu as fi iesit pe ploaie pentru asta. '
"Kick boxing ? Nimic nu se compara cu o tranta buna, da ?" comenta ea, abtinandu-se sa nu scoata limba la el. Vocea ii fusese taioasa. Da, Sophie era... batausa #1 impreuna cu verisoara ei. Rase ironic, dezvelindu-si toti dintii, zambind cu toata gura. Il plesni iar, cat de puternic reusi, apucandu-l apoi de gulerul camasii, incercand sa il tranteasca pe jos.

'Esti cam bataioasa. Nu iti place ploaia?'
Bataia avea cumva legatura cu ploaia ? Ridica o spranceana, pastrandu-si mana stanga pe bagheta imperceptibil. Obisnuia sa loveasca cu mana dreapta desi avea mai multa putere in stanga - doar era stangace ! Stranse din dinti, lasand cuvintele sa iasa sterse din gura ei : "Ploaia nu are nicio legatura cu bataia."

Se sprijini de copac, privindu-l dezaprobator. "Inca o dovada ca toti viperinii sunt niste idioti." comenta Cercetasa, dezvelindu-si in totalitate caninii. "Nu-ti dori sa ai de-a face cu mine daca nu vrei sa cred ca esti un tampit monumental." adauga ea, lasandu-si capul in carte.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
10 Oct 2010, 16:22
  • Nu reactiona cand fata il apuca de guler, lasandu-se tras usor de ea, desi nu avea sanse sa fie trantit la pamant. Nu era o fata, deci cel putin cu atata lucru se putea descurca. O privi ciudat; nu mai daduse peste specimene feminine atat de batause si agresive, astfel incat aceasta blondina avea ceva suficient de interesant cat sa ii starneasca interesul, cel putin pentru moment. Cercetasa, clar. Prea multa antipatie fata de viperini pentru a fi de la orice alta casa. Totusi, nu avea asta importanta chiar in momentul asta.

Tampiti si idioti, deci. Ma simt flatat. Zise pe un ton neutru, de observatie, fara sa se mai straduiasca sa scoata o replica ironica, frecandu-si obrazul inrosit de a doua palma cu degetele mainii stangi. Presupun ca esti de la Cercetasi. adauga, ca fapt divers, asezandu-se in sezut in iarba, la o oarecare distanta de ea. Scuturand usor bagheta pentru a se proteja de ploaie, in timp ce scotea un pachet de tigari din buzunarul pantalonilor, aprinxandu-si una cu varful betisorului magic.

you killed a man for a roach.

[Image: SlytherinPrideBanner.jpg]

[ if you wanna make power play, ASK ME first! ]
10 Oct 2010, 16:55
'Tampiti si idioti, deci. Ma simt flatat.'
"Du-te naibii." comenta ea. Oricum ii placea sa se bata. I-ar fi trantit alt set de palme, dar daca nu se enerva, nu avea sanse de nicio tranta buna. Stramba din nas, continuand sa citeasca. Replica ei parea ca fusese aruncata la intamplare, dar ea o spusese in timp ce citea fiind atenta la ambele actiuni...

'Presupun ca esti de la Cercetasi.'
Il urmari cu atentie in timp ce baiatul isi scotea un pachet de tigari. "Te avertizez ca daca fumezi pe langa elevele din Hogwarts te poti alege cu cateva lovituri zdravene." Majoritatea fetelor pe care le stia urau sa fumeze cineva in preajma lor, iar si ei ii displacea.

OOC: imi place sa o fac enervanta

10 Oct 2010, 17:01
  • Rase scurt auzindu-i cuvintele. Iti satisface orgoliul sa te bati cu oameni care nu riposteaza? Nu stiu peste ce retardati ai dat tu pana acum, dar eu cel putin nu am vreo placere deosebita in a ma bate cu o fata, astfel incat nu prea ai sorti de izbanda. Ridica din umeri, tragand un alt fum din tigara, ignorand a doua ei precizare. Nu era o tragedie pentru el sa renunte la tigara, insa aceasta domnisoara blondina nu parea tocmai metodica in a il convinge sa o faca.

Stia ca avand in vedere faptul ca era roscat pielea i se inrosea destul de rapid, astfel incat probabil cele doua palme apasate aplicate de ea pe obrazul lui drept se vedeau de la o distanta destul de mare. Nu parea insa prea deranjat momentan de acest detaliu, din moment ce vroia sa vada pana unde avea sa mearga aceasta cercetasa. Trebuia sa gaseasca un nume pentru ea, la care sa se refere in proprile ganduri pana cand avea sa i se prezinte. Bataioasa. Da, merge.

10 Oct 2010, 17:13
"Nu ma bat cu cei nu riposteaza. Cel putin nu ai fost destul de tampit incat sa ripostezi. Stii, te-ai fi putut alege cu o pedeapsa buna de la sefa."
Prin sefa se referea la sefa casei ei. Stranse din dintii, inabusindu-si un cascat. Se tranti pe jos, apoi inchise cartea. "Stii care e cel mai mare defect al unei carti ? Faptul ca are sfarsit." comenta, ignorand pentru o secunda faptul ca baiatul era viperin. Nu arata chiar ca un prost, plus ca (,) cartea lui de IM parea destul de ingrijita, ceea ce o dusese la concluzia ca s-ar fi putut sa ii placa cartile.

10 Oct 2010, 17:19
  • Intr-un final Bataioasa ajunsese la o treapta de calm la care sa poata purta o conversatie. Cel ptuin pentru moment. Zambi cu jumatate de gura atunci cand ii auzi cuvintele. Asta e partea proasta a realitatii in general, as putea spune. Orice relatie se termina, orice moment placut se termina, la fel ca si viata. zise pe un ton neutru, expirand fumul des printre cuvinte.

Se uita inspre cartea din mana fetei, incercand sa isi dea seama ce anume citeste. Ce citesti acum? Sau, mai bine zis, ce citeai? O intrebare destul de simpla si tipica pentru o convrsatie de forma, insa parea destul de interesat de acest detaliu din moment ce statea trantit in iarba, in ploaie, pentru a afla un detaliu de acest gen, care nu avea sa ii foloseasca vreodata in vreun fel.

10 Oct 2010, 17:43
'Asta e partea proasta a realitatii in general, as putea spune. Orice relatie se termina, orice moment placut se termina, la fel ca si viata.'
Sophie incuviinta din cap. Nu parea asa de prost, totusi. Zambi scurt, fara sa isi dezveleasca iar dintii.

'Ce citesti acum? Sau, mai bine zis, ce citeai?'
"Aaa ... Maigret la ministru. O carte incuiata din seria Maigret, dar imi place. Aaa ... e un secol bun cel in care am nimerit acum." Isi scoase hanoracul de pe ea, aratand ca pe dedesupt aveam o bluza neagra. La fel ca pantalonii. Fata se uita in hanorac. "Pff ... cred ca am indesat sub hanorac toate cartile din seria Maigret ... si le-am citit pe toate." Fata se incrunta. Asa se explica, insa, de ce parea hanoracul asa de mare. Avea multe carti bagate pe acolo, de te mirai si cum se poate misca.

10 Oct 2010, 17:49
  • Zambi ciudat cand vazu toate acele carti indesate in hanoracul ei. Nu ti-ar fi mai simplu daca le-ai face o vraja de reducere, ca sa le poti baga pe toate in buzunar? intreba oarecum retoric, din moment ce cunostea senzatia aceea. Pentru el, cel putin, era placut sa simta cartile aproape, chiar si din punct de vedere fizic, atunci cand le tinea pe genunchi in timp ce citea sau cand le ascundea pe sub tricou, atunci cand nu vroia sa fie observat luandu-le.

Nu iti place fumul de tigara? intreba dupa cateva clipe, amintindu-si amenintarea ei de mai devreme din care putea deduce ca nu ii placea sa se fumeze in preajma ei. Acum vroia sa verifice daca ea il putea face sa stinga tigara din propria initiativa, testand astfel felul in care s-ar fi putut purta el in raport cu ea sau ea in raport cu el. Momentan parea dispusa sa accepte companie, astfel incat era un moment bun sa lanseze acea intrebare.

10 Oct 2010, 17:53
'Nu ti-ar fi mai simplu daca le-ai face o vraja de reducere, ca sa le poti baga pe toate in buzunar?'
"Au o vraja automata de reducere. Adica, cand am hanoracul pe mine se micsoreaza astfel incat nu imi rup hanoracul." Fata rase.

'Nu iti place fumul de tigara?'
Fata se gandi catea secunde. "Nu pot spune ca ma deranjeaza, dar da, imi displace." raspunse ea, ghemotocind hanoracul, apoi folosi o vraja de trimitere ca sa il faca sa pluteasca pana in camera cercetasilor. Isi indesa bagheta iar in buzunar, suflandu-si aer cald in palme.

"Ah, deci nu e josnic pentru tine sa vorbesti cu Cercetase." comenta ea, revenind pentru cateva secunde la atitudinea ei de dinainte. "Tu ce citesti acum ?"

10 Oct 2010, 17:59
  • Urmari cu privirea hanoracul ei in timp ce plutea prin aer, concentrandu-se apoi din nou asupra ei. Lua un ultimul fum din tigara, privind-o cateva secunde fix. Era aproape terminata, astfel incat o stinse, ca reactie la cuvintele ei si in acelasi timp la faptul ca se plictisise de fum, cel putin pentru moment. Lasa chistorcul stins in iarba, privind darele de fum care se ridicau usor in aer pana cand disparura complet.

E josnic pentru mine sa vorbesc cu orice persoana proasta. o corecta, indicand faptul ca nu considera ca i-ar fi stricat prin ceva imaginea sau orgoliul faptul ca vorbea cu ea. Nu simpatiza deloc Cercetasii, insa asta nu il oprea sa aiba conversatii placute cu unii dintre ei atunci cand erau in privat. In public, totusi, lucrurile se schimbat radical. Avea o imagine de pastrat.

Eu acum citesc "Ultimul ritual". Ar fi mai corect sa spun ca il recitesc. Este un roman Incuiat, daca nu il stii. De Yrsa Sigurdardottir. raspunse, evitand sa precizeze faptul ca in paralel se delecta cu un volum despre torturile care erau aplicate de Incuiati vrajitorilor in timpul Epocii Feudale.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Walk in the rain Georgia Harris 7 1,441 22 Dec 2011, 12:18
Last Post: Jennifer L. Campbell