Thread Closed 
Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
10 Oct 2010, 21:07
Sau oricand !
Completam eu gandurile lui Rose, sperand ca nu era un egoism ceea ce spusesem, insa vrand sa fie intr-adevar asa.
O credeam pentru ca stiam ca la randul ei ma va ajuta, numai ca primul pas fusese mai greu de facut, insa acum trecusem deja la etapa a 2-a, ce poate avea sa fie mai simpla caci ne cunosteam, dar avea sa aduca alte probleme mai grele pe capul nostru.
Totusi eram fericita...
"Ador faptul ca am reusit sa dam toate barierele deoparte si ca ne-am cunoscut ! Sa vedem, ce mai este de spus despre mine...
Nu sunt o persoana practica, insa totusi voi lua aceste lucruri pe puncte :
"~1~ Animalul in care ma regasesc este lupul. Moare in singuratate, insa uneori ii prieste caci numai iarna convietuieste cu haita sa. Este atat de dur, sub acest strat ascunzandu-se o vulnerabilitate si profunzime fara margini.
Principiul sau fiind "Ucizi sau esti ucis ?!?".... Un lucru trist, dar asta este legea naturii..
~2~ Cat despre culoare.... prefer rosul, precum sangele... Culoare de sange si roua, ce aduce tarie de caracter si romantism, doua lucruri opuse ce in mine nu pot convietui una fara cealalta."
Aici m-am oprit, lasandu-i timp fetei sa reactioneze, sa-mi spuna ceva, pana la urma era una dintre prietenele mele cele mai bune, o pretuiam mult, iar acum asteptam sa-mi raspunda.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
10 Oct 2010, 21:18
-Deci ma bucur foarte mult ca ai dorit sa imi spui aceste lucruri.
In primul rand vreau sa iti spun ca in mare parte ne asemanam ,consider cele doua lucruri pe care mi le-ai spus ca asa ceva as zice si eu,dar totusi as vrea sa mai completez si eu ceva.
1~Eu ma regasesc oarecum in puma, Am suferit destul de mult cand a murit puma mea si apoi mi-am dat seama ca as fi vrut sa fiu ca ea,curajoasa pana la moarte. Mereu ma apara.
2~Am multe culori care imi plac,dar cel mai mult,in afara de rosu,ador turcoazul. Imi da o senzatie de siguranta.de liniste sufleteasca.
Am asteptat parerile ei si asteptam sa ma intrebe altceva despre mine sau sa imi spuna despre ea...

[Image: giphy.gif]
10 Oct 2010, 21:48
"Te apara zici ?Vreau sa iti spun si eu ceva in legatura cu asta... Nu e un lucru rau, insa gandeste-te, daca mereu ea a fost cea care te-a aparat, atunci cum te-ai descurcat in primele luni dupa ce a murit.. Nu te-ai simtit putin abandonata ?Iar acum nu te simti mult prea expusa la pericol ?"
Oricum, inainte de a-mi raspunde si de a interveni alte si alte intrebari intre noi, as vrea sa-mi continui autodescrierea :
"~3~ Cu toate ca nu-mi plac pasarile, le ador numai asa vazandu-le pe cer, caci pentru mine sunt simbolul libertatii si al puritatii, fiind cel mai aproape de Inaltul Cer...
~4~ Oricat ar incerca lumea sa ma convinga ca Speranta nu este o altrnativa, eu nu voi crede, caci speranta face parte din mine, este unul dintre lucrurile care ne tine in viata.Cum ai putea sa-i spui unei mame cu un copil pierdut ca nu-l va mai gasi niciodata, cum mai putea ? Ai avea inima sa-mi spui ca niciodata nu voi ajunge destul de buna ?
Eu nu cred si astfel Sper deci Exist !
~5~ Ador ciocolata !!! "
Am inceiat eu razand si simtindu-ma in sfarsit bine, caci plangeam, dar plangeam de fericire....
O iubeam pe Rose asa cum era, de-aintregul, o iubeam pentru ca se straduise sa ma cunoasca .

Now, it's my turn

... to torture you.
10 Oct 2010, 22:21
Voi incepe prin a-ti raspunde la ce m-ai intrebat:
-Vezi tu ,am suferit mult,pentru ca o iubeam ,nu doar pentru ca ma apara ,ci pentru ca pur si simplu facea parte din mine.Si da,bineinteles ca la inceput m-am simtit putin abandonata. Dar eram sigura,probabil ti se pare putin ciudat,dar eram sigura ca si ea,exact cum e Jake acum,ca ma ocrotea si dupac e a murit.
Stiu ca pare putin ciudat,fiind un animal,dar animalele au sentimente la fel de profunde ca oamenii,uneori si mai profunde.
Speram ca prietena mea sa nu ma considere o ciudata fiindca gandesc astfel despre animale.

3~ Si mie imi plac pasarile doar cand zboara,par atat de libere,atat de fermecatoare. Ele prin zbor isi manifesta dorinta de viata,sau cel putin asa cred eu.
4~ Acum speranta pentru mine este un cuvant destul de dureros ,avand in vedere ce s-a intampalt de curand,dar sunt sigura ca peste nu foarte mult timp imi voi recapata Speranta,fiindca cu ajutorul ei ne simtim mai bine,mai linistiti.
5~Si eu ador ciocolata ,dar urasc vanilia!!!

Asteptam parerile lui Cryss despre ceea e tocmai ii povestisem.
Parea un joc de cuvinte intre noi.

10 Oct 2010, 22:41
Simteam o conexiune, o legatura mai puternica decat simtisem vreodata, era ceva ce ne strangea si ne imbina firile, desi atat de asemanatoare, erau total diferite, prin simplul fapt ca existam.
"Acelasi lucru simt si eu cu Kira, insa intre mine si el nu pot spune ca exista o conexiune, ci suntem pur si simplu un suflet depozitat in doua trupuri, caci trupurile au multe nevoi, obosesc, se vaita, mor, insa sufletul... Sufletul este ceva divin, ceva ce nu vom intelege noi niciodata si asta pentru ca se afla peste puterile noastre."
I-am intins mana strans si mi-am desfacut pumnul, dezvaluindu-i o labuta de puma. Adevarul era ca nu fusese singura care stia despre puma ei, o cunosteam si eu... Poate ca nu atat de bine pe cat Rose, insa destul incat sa-mi lase o amintire ce ma rugase sa i-o daruiesc dupa ce avea sa plece spre norii pufosi, dincolo de orizonturile nostre.
"Uite un mic cadou de la Asla .... Ai grija are multe secrete pe care nici macar ea nu a vrut sa mi le destainuie, dar te sfatuiesc ceva... odata ce-ti vei da seama cum sa-l deschisi vei fi uimita..."

'Adevarul este ca si soarele, poti sa-l ignori o vreme, dar nu dispare...'

Now, it's my turn

... to torture you.
10 Oct 2010, 23:04
Ma uitam emotionata la pumnul desfacut al lui Cryss. Dumnezeule,Asla chiar ma adora. Mi-am adus aminte ca am avut-o de cand era un pui si am inceput sa plang.
-Multumesc mult,Cryss ca ai pastrat-o pana intr-un moment important ca acesta! Si am imbratisat-o.
Apoi m-am uitat in sus desi eram intr-o camera inchisa si am spus:
-Asla,te iubesc! Oriunde ai fi,stiu ca ma auzi! Si ca si tu ma iubesti,apoi o ultima lacrima se prelinse pe obraz ca un strop de ploaie care se chinuia sa ajunga la sol.
Asteptam sa mai zica Cryss ceva in timp ce incercam sa imi revin!
Inca ma gandeam la minunata mea puma,car ma iubea ea pe mine,draga de ea.

11 Oct 2010, 17:56
Stiam ce-i lasase, caci asa cum spusese si Rose mai devreme :"De multe ori animalele sunt mai destepte decat oamenii, uneori chiar mai profunde....."
"Trebuie sa descoperi singura secretele ce le destainuie aceasta amnintirea care de pe acum este pe veci a ta, numai a ta... Insa nu uita, tine-o aproape de sufletul tau, caci ochii care nu se vad se uita...."
Asla facuse un lucru extraordinar, un lucru dupa care asteptasem ani de zile ca sa il pot inmana lui Rose si apoi de fiecare data m-am intrebat daca era momentul potrivit, insa acum se pare ca venise si era mai aproape decat imi puteam da seama. Dupa ce il inmanasem simtesisem cum o greutate imi zburase de pe umeri, insa nu zburase departe... doar pana la inima lui Rose... si se depusera pe ea, pecum niste bacterii, insa de data aceasta nise bacterii care intr-un final aveau sa aduca numa bine.

"Oare de ce nu cred oamenii in soare ?"

Am intrerupt eu sirul gandurilor lui Rose, panand aceasta intrebare aparent prosteasca, insa la care nimeni nu fusese in stare sa-mi raspunda.

"Vreau sa fiu sambure de adevar,
mit, poveste, soare, vai si creste
sa fim eu, tu, noi.
Clipa din viata si minune...
de viata, oriunde-n asta lume."

Fusese ultimul lucru atat de neinteles pe care il spusesem...

Now, it's my turn

... to torture you.
11 Oct 2010, 18:18
Cat de profund putea sa gandeasca prietena mea,Cryss.
Ce surpriza imi facuse . Draga mea Asla,cat de apropiate am fost noi...
Amintindu-mi cu tristete cand un ,,om,, daudse cu piciorul in draga mea puma i-am spus lui Cryss:
" Stii,unii oameni nu pretuiesc cu adevarat animalele si nici sensul existentei lor". Am oftat apoi am continuat incet.:
" Odata cineva a lovit-o pe Asla,ce om..De fapt acela nici macar nu se poate numi om"
"Dar stii ce nu inteleg eu..Incuiatii mereu cand vorbesc de un om rau spun ca este un animal,dar de fapt nu este asa,oamenii sunt mai rai decat animalele"...
Am ramas asa ,cu gandurile mele ,cu gandul la Asla,cu gandul la noua mea prietena-Cryss ,cu gandul la micul meu secret cu Asla si cu gandul la un nou inceput..
Doream sa descopar ce se afla in amintirea lasata de Asla,dar stiam ca nu este acum momentul si stiam ca imi voi da seama cand vai fi..

11 Oct 2010, 22:26
"Rose, daca crezi ca alaturi de mine, aici, nu este momentul sa descoperi o amintire personala, un lucru probabil atat de intim, atunci cu siguranta ai dreptate, iar eu sunt de acord, te inteleg, sau incerc sa o fac."
Cred ca acum nu mai conteaza cine a gresit... Asla nu mai avea sa renvie, iar eu se pare ca nu mai aveam sa o mai vad pe Kira pentru o perioada, caci directorul imi interzise sa tin un lup in castel pe motivul ca "ar prezenta un pericol public."
Si intr-ul fel ii dadeam dreptate, dar totusi nu puteam accepta aceasta realitate, era pur si simplu absurd de dureroasa.
Mi-am lasat deoparte gandurile rasfirate in mii de cioburi si am inceput sa-i matur memoriile lui Rose, intr-ul loc mai sigur... Inima mea :
"Stiu ce simti, imi aduce aminte de o veche piesa ce o cantam pentru a-mi alina sufletul.

Sunt singura in noapte si simt iar lipsa ta.
Camera goala, ma doare linistea.

Amintirea ta,
Ma rascoleste intr-una
Imi frange inima...
Nu inteleg de ce
Esti in mintea mea
Poate imi va spune cineva...
Vreodata...
Sper ca nu te derutez cu astfel de lucruri probabil mult prea slabite si triste, insa oriunde merg aduc tristetea si nostalgia oamenilor ce ma inconjoara, fara sa vreau...E ca un fel de obisnuinta !"

Am stat asa mult timp asa privind in ochii sinceri si indurerati ai fetei, insa deodata m-am oprit si am oftat in vant.

Now, it's my turn

... to torture you.
11 Oct 2010, 23:21
Ma uitam putin in gol,dar nu pentru ca ma suparase,de fapt nu ma uitam in gol,incercam sa il fac pe Jake sa vada ca ma uit la el,apoi i-am spus lui Cryss dupa ce am oftat usor:
-Foarte frumoase versurile,Cryss,iar in aceste momente mi se potrivesc perfect ,crede-ma,am rostit zambind fiindca nu doream sa creada ca ma suparase cu ceva.
Ba chiar dimpotriva,imi era bine sa fie alaturi de mine,intr-un fel ma incuraja,asa cum putea ea mai bine ,era perfect.

Gandul mi-a zburat la Jake,apoi la Asla,apoi din nou la Jake si tot asa.
Eram sigura ca ei vor ramane pe veci in inima mea,acolo ascunsi si speciali!

Thread Closed