Proaspat sortata!
10 Oct 2010, 14:46
I-am zambit Emei.
"Parintii astia."ii spun chicotind.
Mi-am indreptat,apoi,privirea spre usa.
Am observat-o pe Jade si i-am facut din mana.
Aceasta imi observa semnul si venise la masa.
"Buna dimineata!" o salut eu zambind.
"'Neata..." imi spune ea putin bosumflata.
"Ce dimineata inceputa cu stangul,nu?"
Aceasta aproba dand din cap.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Oct 2010, 14:52
-Ce este si ce nu comestibil din tot ce e aici?
Am intreba ironic uitandu-ma in farfuria din fata mea, din care nu descifram decta un fel de pulpa de ... habar nu aveam de ce. M-am uitat la fata de langa Jessica. Am zambit si am spus:
-Ema,nu? Eu sunt Jade si sunt noua pe aici....

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
10 Oct 2010, 18:25
- Incantata si bine ai venit! i-am zambit larg. Cat despre comestibil... Pai... iti recomand aceste... sincer, nu stiu cum se numesc, dar sunt foarte bune!
Am aratat spre un platou plin cu ceva asemanator baghetelor. Aveau textura lemnului, dar erau usor de mestecat, nu foarte dulci, iar interiorul era facut din ceva foarte aromat. Gustul lor imi amintea mult de salatele cu iaurt ale mamei.
Artemait ma apasa cu gherutele. Nu am avut timp sa reactionez, deoarece se lansa in aer, insfacand niste alune. Dadu un ocol salii, imi prinse privirea si zbura pe fereastra.
- Imi cer scuze! am zambit stramb.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
11 Oct 2010, 10:22
-Nu ai de ce...
Am spus chicotind. Am luat una din baghetele care mi-au fost recomandate si am inceput sa mestec usor. Erau chiar gustoase. Mi-am aruncat o privire atenta prin toata sala, care era plina de elevi si profesori. Intr-un colt la masa profesorilor l-am vazut pe Profesorul Dumbledore. Nu arata asa fioros cum auzisem, avea o figura blanda impodobita de o barba lunga si alba. Am observat ca s-a uitat cu coada ochiului la mine, asa ca am zambit si mi-am vazut de farfuria mea.

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
11 Oct 2010, 21:42
Am zambit citind in ochii ei "placerea gustului". Fara sa-mi dau seama ce faceam, m-am asezat la masa Astropufilor. Nu doream sa mananc, nu-mi era foame, dar ma simteam captivata de noii prieteni. Case diferite... Si care e problema? Am ras in sinea mea de gandurile prostesti pe care le aveam in minte.
- Deci, ce mai ziceti? am intrebat zambitoare.
... M-am intors sa ma uit in spate. Tocmai ma simtisem de parca eram urmarita. Am ridicat usor din umeri si m-am intors pe bancuta.
Asteptam rabdatoare raspunsurile, deoarece stiam ca fetele trebuiau sa manance. Nu vroiam sa le retin.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 Dec 2010, 14:26
Cand am intrat in Marea Sala toata lumea manca...Oh doamne ce intarziata sunt! Eram intr-un loc unde puteam sa ma schimb si totusi nu ma dezobisnuisem de intarziat!
M-am grabit sa ma asez la masa insa toate locurile pareau ocupate, cand deodata am vazut un loc liber, am alergat spre el speriata sa nu se ocupe. M-am asezat in graba si am inceput sa mananc desi nu-mi era foame. Vazand ca fata langa care ma asezasem ramasese oarecum socata de *intrarea* mea am zambit rusinata...
*Buna! Ma numesc Judith si sunt in anul I la Ochi de Soim.*

Just don`t give up on me...
05 Dec 2010, 15:36
"Buna !", am reactionat eu dupa cateva minute de soc.
Apoi doar am pufnit in ras, amintindu-mi de vremurile cand si eu asa apaream din senin si "cerseam prietenia altora", dar ea nu era asa, ea vroia sa-mi ofere prietenie.
"Buna, eu sunt Crystal, Crystal Shirley.", am reusit eu sa articulez in sfarsit prima mea propozitie fata de fata aceea.
In privirea ei puteam deslusi multa intelepciune, desi intrase val-vartej, totusi parea o fire destul de calma incat sa se poata controla.
"Sper sa-ti placa la Hogwards ...", se auzi o alta voce de langa mine.
"Sigur o sa-i placa ...", i-am zis si eu.
Judith, desi era obisnuita sa fie luata prin surprindere, de data aceasta nu reactiona, doar imi zambi.
Nestiind ce sa fac, i-am zambit si eu, doar gandindu-ma :
'Traieste-ti primii ani la Hogwards ca pe un dar, caci apoi ... apoi vor veni adevaratele aventuri ... de care nici macar eu nu reausesc sa-mi dau seama.'

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
05 Dec 2010, 15:52
*Buna Crystal! Multumesc pentru sfat! Asa o sa fac!*
Si am dat din cap aprobator cu un zambet larg pe fata. Abia dupa ce am facut gestul mi-am dat seama ca sunt penibila si m-am calmat. Deodata se facu o liniste teribila ce ma apasa pe creier poate un pic cam mult. Nu voiam sa raman singura din nou. Am inceput sa ma gandesc la o mie si una de subiecte de discutie pe care le puteam folosi ca pretext pentru a nu incheia discutia actuala.Dintre cele o mie de miniciuni pe care le puteam spune, am preferat sa fiu sincera.
*Hey Crystal! Tu cum ai reusit sa te acomodezi aici? Totul e atat de ciudat si strain pentru mine...&

05 Dec 2010, 16:08
"Jess, Ema , Jade, Ash si Roxy hai sa-i aratam lui Jud cum sa se distreze !!!!", le-am zis eu fetelor, ridicandu-ma si mergand spre centrul salii.
Mi-am scos incet Mp4-ul si l-am conectat la tehnologia Incuiata care exista, spre mirarea mea, in sala.
Acum nebunia era in aer, elevii se ridicara de la masa si incepura a dansa.
"Asa ne-am acomodat noi !", i-am spus eu boboacei, razand din toata inima.
Vazand ca nu reactiona, am tras-o mai aproape si am sfatuit-o sa danseze, chiar daca-i era putin rusine.
"Haide ... fi tu insati !"
"AAAA si spune-mi Cryss."
Apoi ma strabatu un gand straniu :
"Clar. Sunt nebuna."
In cele din urma am zambit, continuandu-mi dansul.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
05 Dec 2010, 16:26
Oh doamne dac-ar stii cat de prost dansez nu ar face asta....Am incercat totusi sa nu ranesc pe nimeni in timp ce dansam si cred ca mi-a iesit destul de bine...Era o melodie tare frumoasa...Incercam sa-mi aduc aminte numele ei...Apoi mi-am spus repede in minte *Guns`n`Roses- Sweet child o`mine * si am continuat sa dansez.
Deodata muzica se opri si un profesor intra in Marea Sala. Toti cei din jur isi reluara locurile si incepura sa manance.
M-am asezat tot langa Cryss si i-am soptit zambind:
*Cryss, multumesc, ma simt mult mai bine acum!*
Apoi m-am uitat la ceas, mai erau cateva minute pana incepea cursul de Potiuni. Oh doamneee nu aveam de gand sa intarzii de data asta.
*Eu trebuie sa plec, mersi din nou*