Rain ...
|
10 Oct 2010, 20:32
|||
|
|||
'E josnic pentru mine sa vorbesc cu orice persoana proasta.'
"Deci nu ma consideri o persoana proasta. Asta-i ok." spuse ea. Dar nu se astepta ca el sa vorbeasca in public cu ea. Ridica usor o spranceana cand gandul acesta ii trecu prin minte. 'Eu acum citesc "Ultimul ritual". Ar fi mai corect sa spun ca il recitesc. Este un roman Incuiat, daca nu il stii. De Yrsa Sigurdardottir.' "Aaa ... am auzit de ea. Stiu multe romane Incuiate, nu prea citesc romane vrajitoresti ..." zambi fata. Se asteptase la o intreaga lista de carti citite simultan - la fel ca ea. Deh, trebuia sa se obisnuiasca ca nu toti erau la fel ca ea. ![]() |
|||
10 Oct 2010, 20:53
|||
|
|||
you killed a man for a roach. ![]() [ if you wanna make power play, ASK ME first! ] |
|||
10 Oct 2010, 21:07
|||
|
|||
'Cartile de obicei inseamna aventura dincolo de limitele pe care le putem vedea in realitatea obiectiva.'
"Cartile inseamna deobicei o transpunere exagerata a realitatii." comenta ea. Ii placea sa ii contrazica pe ceilalti. 'Dar iti place si aventura atunci cand e vorba de o realitate care iti face adrenalina sa intoxice tot sangele din tine?' "Cui intreg la minte nu i-ar placea !?" ii raspunse Sophie scurt, ranjind cu toti dintii. "Cei ca mine nu pot trai fara aventura." Desigur, fata nu se referea la felul ei de a fi. Se referea la faptul ca era vampir. Ranji iar. ![]() |
|||
10 Oct 2010, 21:12
|||
|
|||
you killed a man for a roach. ![]() [ if you wanna make power play, ASK ME first! ] |
|||
10 Oct 2010, 21:25
|||
|
|||
'Prin "cei ca tine" vrei sa spui pasionatii de aventura?'
Fata deschise larg gura. "Sper ca mi-ai vazut dintii acum. Sau esti orb ?" il lua ea peste picior. "Stii ca traim din asta. Pari o persoana care a citit mult." comenta ea. "Sigur, daca nu ai fost atent asta se aranjeaza." spuse ea, dezvelindu-si mai mult coltii, apucandu-l de gulerul camasii. Ii lasa cateva secunde sa reactioneze, apoi isi apropie dintii de gatul lui. Musca usor, nu foarte puternic. "Bleah. Sange de viperin. Ma rog, e mai bun decat sangele de animal." comenta ea, retragandu-si repede capul. Sangele ii siroia usor de pe dinti, inrosindu-i buzele, fara sa o murdareasca altfel. "Urasc sa fiu dependenta de sangele asta. O sticla de Pepsi e mult mai gustoasa. Si da, daca sunt vampir nu inseamna ca trebuie sa imi placa gustul sangelui." ![]() |
|||
10 Oct 2010, 21:34
|||
|
|||
|||
10 Oct 2010, 21:56
|||
|
|||
'Doua palme si-o muscatura. Si pari intr-o dispozitie buna.'
"Asta nu e dispozitie buna, asta e dispozitie excelenta." comenta ea. "Si nu te-am muscat destul de tare incat sa te transformi, nu te speria." adauga ea, zambind ingust. "Merg sa caut o sticla de suc. Zau, ar trebui sa se faca suc din sange cu gust de Schweppes." spuse ca pentru ea, indepartandu-se de Harper. "Si era sa uit. Ma cheama Sophie." arunca din mers. Peste cateva minute, se intoarse cu o sticla mare de Schweppes in mana, de doi litri. O deschise, apoi bau cam jumatate din ea pe nerasuflate. "Si, ce spuneai ?" ![]() |
|||
11 Oct 2010, 22:13
|||
|
|||
|||
12 Oct 2010, 08:56
|||
|
|||
'Eu sunt Harper. Sau Harald.'
"Daca ai uitat, acum cinci minute aveam eticheta manualului tau in fata." zise ea, stergandu-se cu maneca la gura, ca sa nu pice Schweppes pe langa buze. "Urasc gustul de sange cu Schweppes !" repeta enervata, ca pentru ea. "Acum, daca nu te superi, merg sa vanez ceva. Nu cred ca ti-ar placea sa te las fara sange." spuse si comenta ea, indepartandu-se de Harald fara sa ii dea prea mult timp de reactie. Apuca de ceafa un iepure si isi infipse coltii in spatele lui. Sangele ii intra usor prin micile canale din dinti, dar cadea si pe langa. "Aaa ... nu ti-ai pierdut pofta de mancare, nu ?" rase ea printre doua suvoaie de sange. Sangele de iepure ii placea. "Poate ti s-ar parea ciudat ca nu musc la gat. Daca musti de la spate tragi sangele mai usor." explica ea, lasand animalul mort pe jos. Sangele inca ii mai siroia de pe canini. "Stii ce gust avea sangele acum trei sute de ani ? Pana si sangele de viperin tampit - si nu, nu ma refer la tine - are un gust mai bun decat ala." Fata se aseza pe jos, cu gura intredeschisa si sangele siroindu-i usor afara. Scoase din buzunarul de la spate inca o carte - naiba stie cum putea cara atata. O aseza in fata ei, apoi mai scoase alta carte, si inca una ... in total vreo sapte carti. "[color=red]Asa, acum nu o sa ma plictisesc. Am destule carti pe aici ..." ranji ea cu toti dintii. Incepu sa citeasca. "[color=red]Cati ani ai ? Eu am cincisprezece. Adica, arat de cincisprezece, dar daca nu as fi fost vampir cred ca as fi fost moarta de foarte mult timp." Pierduse notiunea timpului - nu isi amintea decat vag, o casa cenusie... si atat. Se pierduse iar in gandurile ei. Ridica capul si il privi fix pe viperin, ca apoi sa revina la cartile ei. "Daca nu vrei sa ai de-a face cu fetele din Hogwarts, iti recomand sa retii toate numele de aici." il sfatui ea fara sa se uite in directia lui, aparent citind. ![]() |
|||
12 Oct 2010, 09:34
|||
|
|||
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Walk in the rain | Georgia Harris | 7 | 1,441 |
22 Dec 2011, 12:18 Last Post: Jennifer L. Campbell |