Elevi activi. Va rog postati aici.
|
10 Oct 2010, 17:09
|||
|
|||
Hmm...si la noi nu sunt multi care sunt activi...cei activi sunt
Eu,Alice,Luna,Haylen,Skynet,Jessica, |
|||
10 Oct 2010, 18:14
|||
|
|||
Dap. Si Astropufii sunt activi, va rog sa nu-i subestimati Acum mai nou este si Crissy, o colega de-a mea, care a inceput sa nu se mai sature de acest forum apoi mai este si Jade, care a mai inceput si ea sa posteze, o cunosc si pe ea
in rest, cam ce-a mai spus si Slin... P.S. sa ma iertati daca este cam off X_X ![]() Hayley Megan Alden |
|||
10 Oct 2010, 19:12
|||
|
|||
Vorbiti in necunostinta de cauza. Nici macar nu i-am adaugat pe membrii noi la lista. E un echilibru format. Din ce am vazut la RPG, cercetasii primesc foarte putine puncte pentru ca nu sunt chiar "cei mai activi". Astro si ODS sunt cei mai activi. Punctele care sunt scrise la fiecare topic ca le-am oferit daca le impartiti la 10 sunt exact cate posturi a avut fiecare casa in RPG-ul respectiv. Deci daca sunt 170 astro si 40 cerce inseaman ca cercetasii au 17 posturi si cercetasii 4, deci sistemul asta e foarte corect. Din toti astia inscrisi pe lista asta la cercetasi abia daca sunt activi 2 sau 3. Deci nu e vina mea, e a voastra.
|
|||
12 Oct 2010, 10:30
|||
|
|||
Samantha Hawkins - ODS [voi incerca sa intru de acum incolo, macar in weekenduri]
![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
13 Oct 2010, 16:15
|||
|
|||
Deoarece s-au mai modificat elevii care activeaza am modifcat lista si bonusul de puncte oferit.
Am scos si am adaugat cativa membrii care nu mai erau activi respectiv care sunt activi. 7 Astropufi 10 Cercetasi 3 ODS (O pun si pe Samantha Hawkings temporar sa vad cum se descurca in continuare) 7 Viperini Ceea ce inseamna ca: 1. La numarul de puncte castigat de Astropufi se va adauga 30% din acesta 2. La numarul de puncte castigat de ODS se va adauga 70% din acesta 3. La numarul de puncte castigat de Viperini se va adauga 30% din acesta. 4. Numarul de puncte castigat de Cercetasi ramane acelasi deoarece sunt cei mai multi. |
|||
14 Nov 2010, 22:11
|||
|
|||
Jade Crawford - Astropufi
|
|||
22 Nov 2010, 18:03
|||
|
|||
Raizen, te rog sa modifici la viperini, nu mai sunt Victoria Maxima Salverin, ci Katerina Petrova.
Multumesc. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
28 Nov 2010, 17:22
|||
|
|||
Eduard Black-Astropufi
If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
01 Dec 2010, 03:02
|||
|
|||
Crysella Blythe - Cercetasi
(cu mentiunea ca voi absenta, cateodata, in weekenduri, adica atat Sambata cat si Duminica - cu toate acestea voi ''recupera'' postand mai mult in zilele de Luni si de Marti) |
|||
01 Dec 2010, 20:42
|||
|
|||
Eleanor Skyshade - Cercetasi
![]() ![]() ~merry x-mas refrain from powerplay, please. thank you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|