~ Wingardium Leviosa ~
29 Sep 2010, 14:57
Helena era bucuroasa ca ajunse la ora si mai ales ca prima lectie era despre vraja Wingardium Leviosa, unul dintre farmecele sale preferate.
Se uita la Sophie iar apoi cazu pe ganduri in legatura cu intrebarea pe care a pus-o. Deschise discret manualul de Farmece si sari direct la Index. Dupa cateva cautari cu privirea, gasi:

"CHINT'ESENTÃ - Substanþã consideratã drept al cincilea si cel mai subtil element material al lumii, din care ar fi alcãtuite corpurile ceresti."
Hmm...interesant, deci cam despre asta e vorba, dar tot nu inteleg legatura. Ori sunt eu prea adormita."gandi fata zambind, desi se putea observa usor o urma de incruntare pe chipul sau.
Isi indrepta atentia spre profesoara, care se pregatea sa-i raspunda prietenei sale..

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
29 Sep 2010, 15:16
Alice nu facu nimic toata ora, doar statu si privi sala de clasa, cu geamurile mari, draperiile vechi de o parte si de alta a lor, si lumina revarsandu'se in clasa. In acelasi timp, tavanul inalt, si peretii reci, bancile ocupate de o parte din elevi, atmosfera familiara alaturi de colegi, si de profesoara. Totul ii era foarte drag. Clasa era cufundata in liniste pana cand Slin indrazni sa puna prima intrebare. Domnisoara profesoara raspunse, dar subiectul nu fu destul de explicit pentru Astropufa. Obisnuia sa desfaca firul in patru, defapt, in mai multe, si chiar vroia sa vada practic ce se intampla la combinarea celor doua vraji. Dar nu apuca sa intrebe, fiindca Sophie se ridica in picioare si isi puse propria intrebare. Ramase cu mana in aer totusi, asteptand raspunsul la intrebarea Sophiei, si asteptand, totodata ocazia sa intrebe daca pot vedea ce se intampla cand vraja Accio este trimisa catre un obiect ce leviteaza.

[Image: 2igkmd1.png]
29 Sep 2010, 16:12
Bineinteles, ca de obicei eu intarziam la primele ore, si tot timpul imi era rusine sa nu fac vreo impresie proasta.
Speram ca domnisoara Cullen sa nu se supere pe mine.
Am inceput sa alerg pe coridorul in capatul caruia era sala in care avea sa se desfasoare, sau pardo, se defasura ora de Farmece.
''Ohh, ador ora de Farmece'',am spus, fericita.
Inainte sa intru pe usa, am luat o gura mare de aer, si mi-am aranjat hainele.
Am batut la usa, apoi am intrat, timida.
''Ma scuzati c-am intarziat, dar ..'', ma blocasem.
Domnisoara Bella imi facu semn sa iau loc. M-am grabit repede sa in spatele clasei, unde m-am asezat in banca de langa Aimi.
Mi-am scos repede pana si pergamentul, si-am citit ceea ce era scris pe tabla ''Wingardium Leviosa''.
''Ohh, ador vraja asta'',am chicotit, privind spre Aimi.
''Am intraziat mult?'',am soptit, ingrijoarata.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
29 Sep 2010, 16:19
-Fetele....mi-am zis in gand...
Erau prea pasionate ca sa se contrazica sau sa se intreaca una pe cealalta...ma jucam cu Bagheta levitand pergamentul in fata mea...
In timp ce am vazut-o pe Ashlyn intrand pe usa si asezanduse aproape de Aimi...era usor sa o recunosc...era foarte zambareata...
Ma uitam catre tabla si incercam sa imi pun ordine in ganduri ...nu ma mai concentram asupra orei...
Asez usor pergamentul iar in fata mea...pentru a transcrie noile notiuni ale domanei profesoare Bella...iar in lispa de ocupatie cu varful baghetei rasfoiam paginile manualui de Farmece...observand un titlu mare....Immobulus...

Alone in Dark

Versurile Mele
29 Sep 2010, 21:12
Ii priveam pe toti . Fiecare parea concentrat la lectie . Abia asteptam sa incep sa predau , dar mai intai , trebuia sa ii raspund intrebarii puse de fata de la Cercetasi . Mi'am dres usor glasul , incercand sa par cat mai relaxata , apoi am vorbit :

" - Buna intrebare , domnisoara Rose , insa intensitatea unei vraji ramane in istoria magiei un mare mister. Fiecare vrajitor primeste o alta emotie ,traire in momentul cand face o vraja.Tu poti simti o cu totul alta traire a unei vraji in comparatie cu trairea mea.Gandeste'te ca faci un simplu si inofensiv farmec,in acel moment poti simti furnicaturi in palma sau in corp care iti pot creea o senzatie placuta,insa daca creezi un blestem de neiertat intensitatea acelei vraji poate lasa urme serioase asupra ta.Exista vrajitori in istoria magiei ce au innebunit in momentul cand au aruncat un blestem de neiertat asupra unei persoane deoarece intensitatea vrajii a provocat impulsuri nervoase ce au afectat serios creierul.Iar in legatura cu chintestenta ea este a cincea esențã, substanțã etericã consideratã de alchimiști ca al cincilea element în afarã de pãmânt, apã, aer și foc. O mai putem numi esența, principalul, esențialul într-o concepție, într-un lucru, într-o operã .Cuvantul provine din latina-quinta essential care inseamna a cincea esenta. Intradevar poate exista o conexiune intre chintesenta si intesitatea unei vraji,insa nu putem vorbi de nimic concret pentru ca stiinta magiei este una complexa pe care multi vrajitori,vindecatori,alchimisti ,incearca si astazi sa ii descopere miezul si se impotmolesc in detalii.
Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat , si sper ca nu v'am plictisit pe nici unul dintre voi .
Acum putem sa trecem la predare ? "

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

29 Sep 2010, 21:27
Am ridicat mana amintindu-mi ca doream sa aflu ceva foarte indarjit...Doamna profesoara Bella ma observa si imi acorda voie sa raspund...
-Am o mica intrebare...
-Sa presupunem ca...as arunca un blestem de neuitat...are exista vro solutie ca cel spre care arunc aceasta vraja fara a se apara sau a fi aparat sa supravietuiasca...
-Printr-un truc ... consumand ceva...ori folosind o vraja de protectie asupra proprilor haine...il vor proteja hainele sau nu stiu exista o metoda ...
Mi-am strans pumni puternic ....asteptand raspunsul Doamnei profesoare foarte nervos...ba chiar nelinistit...

Alone in Dark

Versurile Mele
04 Oct 2010, 21:12
L-am privit neputincioasa pe Slin la intrebarea sa. Ma gandeam ca, din moment de Harry Potter a supravietuit, poate si ceilalti vor reusi... Dar asta cu pretul mortii parintilor si un blestem din partea lor. De asemenea, vraja Protego Horibillis era singura vraja-scut ce te putea apara impotriva lui Avada Kedavra... Sau cel putin asa stiam eu... Nu puteam intelege ce aveam ora aceea. Nu stiam cat la suta imi era somn, cert era ca nu mai puteam sta fara sa-mi sprijin capul de banca. Asteptam lectia cu nerabdare, si nu mai puteam suporta intrebarile ce veneau de niciunde. Desi... Nu pot sa zic ca nu aveam nicio intrebare... Am ridicat mana cat de sus am putut, pentru a ma putea vedea si doamna profesoara...
-Ce se intampla daca doua blesteme de neiertat se intalnesc si una este verbala, si alta nonverbala? Care este mai puternica?

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
12 Oct 2010, 11:40
" - Uitati . Intrebarile astea nu prea au legatura cu vraja " Wingardium Leviosa " , pe care am spus ca o voi preda astazi . Promit ca dupa ce facem primele lectii , care sunt mai usoare , o sa ajungem si la blestemele de neiertat si atunci imi veti adresa aceste intrebari , in caz ca voi uita eu de ele . Sper sa nu va suparati ca trebuie sa mai asteptati putin . Acum sa trecem la lectie . "

~ Wingardium Leviosa ~

Aceasta vraja se invata in primul an de studiu si sunt sigura ca unora dintre voi le este familiara . Este o vraja ce ajuta vrajitorul sa miste obiectele odata ce rosteste incantatia .Se mai numeste si Vraja de Levitatie. Vraja consta in o usoare fluturare a baghetei si cuvintele sunt simple si usor de memorat - Wingardium Leviosa. Cuvantul ''Leviosa'' s-a format prin derivare de la cuvantul ''levis'' care inseamna lumina in latina.
As dori ca mai intai sa exersam putin , apoi veti primi si o tema mica pentru acasa . Deci . cine ar dori sa incerce primul ?

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

12 Oct 2010, 13:52
Alice ridica bucuroasa mana deasupra capurilor celorlalti elevi si fu foarte entuziasmata cand doamna profesoara ii dadu permisiunea. Se ridica, merse in fata clasei, isi scoase bagheta si sopti asa cum invatase in anii trecuti:"Wingardium Leviosa!". Perna catre care atinti bagheta se ridica usor din gramada de perne si zbura incet urmand cursul baghetei lui Alice. Conduse perna prin aer pana la una din bancile libere, dupa care o aseza usor pe banca si elibera perna de sub vraja. Era destul de multumita, dar tot vroia sa auda confirmarea profesoarei.

[Image: 2igkmd1.png]
12 Oct 2010, 15:06
Helena ar fii vrut sa fi incercat ea, dar profesoara o trecuse in fata clasei pe Al, a carui vraja ii iesise excelent. Se uita spre tabla, rezemandu-si barbia in mana stanga iar apoi scoase usor bagheta din buzunarul robei si o indrepta discret spre pana de pe banca sa. Murmura aproape imperceptibil Wingardium Leviosa si manevra lin pana cea alba in aer.

O duse spre stanga apoi spre dreapta cu miscari domoale, dupa care o invarti molatic in aer. Jocul deja o prinse pe cercetasa si o facu sa se simta ca un copil de cinci ani. Lasa bagheta jos si totodata si pana care pluti lin pe banca si zambi multumita, privind pierduta in ganduri pe fereastra. Un pic nesigura, isi indrepta atentia spre profesoara care isi spunea parerea despre vraja reusita al lui Alice.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.