Cumpara sau comanda!
|
11 Oct 2010, 21:22
|||
|
|||
Nume Intreg : Alease London Eveline
Doresc sa cumpar : -Pergament colorat-roz-1 galeon -Panglica pentru legarea pergamentului -rosu-0,5 galeoni -Pana care isi schimba culoarea in functie de preferintele scriitorului(de paun) - 3 galeoni -saculet de matase pentru pene - 2 galeoni -Cerneala albastra - 1 galeon -Cerneala invizibila - 1 galeon Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
12 Oct 2010, 10:18
|||
|
|||
Nume intreg: Ema Snow
Doresc sa comand: "Vajthat de-a lungul secolelelor" de Kennilworthy Whisp ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
12 Oct 2010, 16:06
|||
|
|||
Comenzile dumneavoastra au fost efectuate.
Ema ti-am cautat cartea prin rafturile de carti te rog sa imi spui unde ai gasit-o si pretul acele carti.Imi cer anticipat mii de scuze pentru aceasta neplacere! ![]() |
|||
12 Oct 2010, 20:51
|||
|
|||
Sincer, cred ca eu ar trebui sa-mi cer scuze. Am crezut ca putem comanda si carti care nu apar pe rafturile din magazin. Mi-ar placea sa cumpar cartea, am nevoie de ea pentru ore.
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
13 Oct 2010, 18:40
|||
|
|||
Din pacate nu puteti comanda alte carti,insa la cerea ta am adaugat aceasta carte in rafturile magazinului deoarece am observat ca este necesara pentru Vajhat.
![]() |
|||
13 Oct 2010, 20:14
|||
|
|||
Numele intreg : Kennya Isildur
Doresc sa cumpar : Un pergament simplu - 0,5 galeoni (5 bucati),Pana normala (de vultur) - 1 galeon, Cerneala normala in 3 culori - 1 galeon,Cerneala invisibila (devine vizibila la lumina) - 1 galeon Pretul produsului: Total: 5,5 galeoni PS: Sunt admina si nu imi puteti edita profilul. Dar spuneti-mi mie exact ce sa scriu si modific eu. Voi extrage si galeonii deasemenea. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
13 Oct 2010, 21:20
|||
|
|||
Un pergament simplu - 0,5 galeoni (5 bucati),Pana normala (de vultur) - 1 galeon, Cerneala normala in 3 culori - 1 galeon,Cerneala invisibila (devine vizibila la lumina) - 1 galeon
Adauga asta in cufarul tau si modifica la galeoni in 77.5 ![]() |
|||
14 Oct 2010, 09:06
|||
|
|||
Nume : Bella Emily Cullen
Comanda : ~ "Farmece si Vrajitorii" de Herdinand Cooper. ~ "Adevar si minciuna" de Nigel Hortman Pret total : 52 galeoni . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Oct 2010, 20:01
|||
|
|||
Nume / Prenume: Isabella isildur
Comanda: Un pergament simplu - 0,5 galeoni Panglica pentru legarea pergamentului (albastru) - 0,5 galeoni Pana de Phoenix - 5 galeoni Cerneala normala in 3 culori - 1 galeon You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Oct 2010, 20:09
|||
|
|||
Nume / Prenume: Bella Emily Cullen
Comanda: ~ Cinci pergamente simple ~ Cinci panglici rosii ~ Pana de Phoenix ~ Un saculet de matase ~ Cerneala argintie ~ Cerneala normala in 3 culori - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|