Ce sa aleg?
12 Oct 2010, 15:59
Ah sunteti cei mai buni prieteni ai mei si chiar as vea nevoie de parerea voastra si de sfaturile voastre.Am vazut ca sunteti niste experti in materie de muzica,deci sper sa gasesc raspunsuri si din partea voastra.
Voi participa la Balul Bobocilor adica voi canta si pana Vineri trebuie sa aleg o piesa care sa fie draguta si sa aiba priza la public,si nu prea stiu ce sa aleg.

Voi daca ati fi in public ce melodie v-ar placea sa ascultati din partea mea?Va rog enorm sa ma sfatuiti.Multumesc anticipat

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Oct 2010, 16:07
Alice, ma bucur mult sa vad ca ai incredere in noi ca sa iti dam sugestii eu sincer iti recomand o melodie care deja o stii, si sa o canti bine, ca sa nu fie nevoie sa stai sa o inveti. Iti recomand ceva in engleza, nu prea stiu ce gusturi au oamenii prin botosani, dar trebuie sa fie ceva ce se poate canta nu prea te pot ajuta in privinta asta dar vreau sa vad o inregistare cu tine cantand bine?

[Image: 2igkmd1.png]
12 Oct 2010, 16:13
Asta e problema ca nu prea stiu ce melodie sa aleg si mi-ar trebuii cateva propuneri,plus ca momentan nu stiu nici o melodie in engleza pe care sa o stiu super bine.Momentan nu am nicio o iregistrare cu mine cantand,dar promit ca dupa bal veti primi si un video cu mine pe scena.Si eu m-am gandit normal ceva in engleza,dar ceva ce adolescent i-ar placea sa asculte.

12 Oct 2010, 16:16
ma gandeam la
taylor swift - love story sau
you belong with me Finna)
cred ca nu vrei sa canti ceva rock gen Metallica =)
)

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
12 Oct 2010, 17:03
Uite Jess, mi'ai dat o idee foarte buna daca tot e balul bobocilor, ai putea foarte bine sa alegi Taylor Swfit-Fifteen, fiindca versurile se potrivesc chiar foarte bine, chiar prima strofa vorbeste despre primul an de liceu.
Sau ai putea alege, eu iti zic raprortat la gusturile mele melodii de la Miley Cyrus, are cateva chiar super, evident, mai vechi, dar cu versuri superbe, simelodia in sine acceptabila, si ceva ce le poate placea majoritatii adolescentilor sau poti incerca melodia asta daca iti place stilul si daca o poti canta, si nu e chiar rock, dar e ceva mai alert Wink) sper sa te fi ajutat cat de cat

[Image: 2igkmd1.png]
12 Oct 2010, 17:31
Of fetelor sunt atat de incurcata ca nu stiu ce sa fac gasesc melodii care sunt foarte frumoase,dar parca sunt prea sus sau prea jos{ma refer la timbrul vocal}.Pot fi si melodii romanesti daca va plac,dar care sa prinda la public si sa va placa sa le ascultati cu cat mai multe pareri cu atat mai bine.Multumesc enorm ca incercati sa ma ajutati.

12 Oct 2010, 20:52
Uhm,eu nu sunt chiar exemplul perfect de animal social,dar banuiesc ca nu deranjeaza pe nimeni daca fac niste mici...presupuneri.
Avand in vedere ca probabil vor fi prezenti oameni cu gusturi variate...ai putea sa alegi ceva nu foarte comercial gen Miley (no offense),dar care sa nu nu ajunga nici in sfera opusa.
Primul lucru care imi vine in minte:
http://www.youtube.com/watch?v=M60cl7bKCMw&ob=av2e
Nu este lipsita de substanta avand un mesaj,nu pare foarte greu de cantat,e destul de usor de agreat...Dunno...

Airs and social graces, elocution so divine.
I'll stick to my needle, and my favourite waste of time,
both spineless and sublime.

[Image: 2eod2xf.jpg]
12 Oct 2010, 20:54
Alice Morris Wrote:Alice, ma bucur mult sa vad ca ai incredere in noi ca sa iti dam sugestii eu sincer iti recomand o melodie care deja o stii, si sa o canti bine, ca sa nu fie nevoie sa stai sa o inveti. Iti recomand ceva in engleza, nu prea stiu ce gusturi au oamenii prin botosani, dar trebuie sa fie ceva ce se poate canta nu prea te pot ajuta in privinta asta dar vreau sa vad o inregistare cu tine cantand bine? >Happywide<

Alice nu e din Botosani
E din Bacau
Ma rog . asta nu prea are legatura
Eu cred ca ar trebui sa canti ceva care te reprezinta . In primul rand trebuie sa iti placa tie

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

12 Oct 2010, 21:10
Alice Morris Wrote:nu prea stiu ce gusturi au oamenii prin botosani,

Pai ce vrei sa spui prin asta? Se asculta peste tot aceleasi genuri de muzica ; )) nu sunt botosanenii mai ciudati sau mai superiori ca sa poti spune ca nu asculta aceleasi genuri de muzica.. normale, ca ceilalti din alte orase, ca sa spun asa.. ; ))

Alice S.
Eu cred ca ii vei da pe spate pe toti!
De preferat ar fi sa canti ceva ce ti-ar placea si tie [cum a spus si Bells] ca sa iti vina mai usor si sa iti placa si tie, evident. Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Oct 2010, 21:21
Fetelor multumesc enorm pentru propuneri,insa cred ca am gasit ceva si sper sa si ramana aceasta melodia varianta cea mai ok.
Sa imi spuneti ce parere aveti de melodie si mersi mult pentru incurajari
http://www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo&ob=av2e
Am incercat sa o cant si imi iese ok numai ca am o problema trebuie sa fac rost de microfon{ca sa exersez acasa} si am facut rost da cica nu merge decat pe statie si oooof o sa mor de stres pana atunci.
Oricum multumesc enorm ca sunteti alaturi de mine si fiecare propunere,sfat inseamna foarte mult pentru mine