Thread Closed 
Rain ...
12 Oct 2010, 18:27
  • 'Stiu multi elevi faptul ca esti vampir?'
    Fata deschise gura, iar sangele i se prelinse usor pe obraji. "Nu e treaba ta." ii taie repede avantul. Ii placea senzatia de sange care i se scurgea pe buze si pe colti, asa ca nu avea de gand sa il stearga prea repede. "E frig aici." constata ea. Ranji cu toti dintii.

"Dar daca vrei sa afli neaparat, nu, nu stiu. Doar prietenii apropiati sau cei care pareau persoane cu care se poate discuta. Si se numara si viperini printre ei, deci nu, nu esti exceptia." Ii placea sa ii descurajeze pe ceilalti. Se ridica in picioare. Isi musca singura mana, iar de acolo curse un lichid argintiu, cu o usoara tenta neagra. "E sange de vampir. E pretios daca stii sa il folosesti." zise ea, scotand o fiola. Lasa picaturile sa cada in ea, pana era aproape plina.

Se clatina usor, dar isi recapata rapid echilibrul. "Nu te ingrijora, nu ma afecteaza." Ii intinse sticluta. "Nu ma intreba la ce foloseste, am citit doar ca e pretios." Rana de pe mana i se inchise rapid. "Mai ai ceva de zis sau plec ?" intreba ea, indepartandu-se.

OOC: NU vreau sa inchidem topicul asa ca fa tu ceva xD

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
12 Oct 2010, 21:26
  • Ridica dintr-o spranceana atunci cand o vazu ranindu-se pentru a extrage sangele. Da, si el stia ca sangele era pretios. Intise mecanic mana, luand sticluta plina dintre degetele ei atunci cand ii fu oferita, fara sa comentez ein vreun fel. Stia foarte bine ca existau suficiente potiuni interesante ale Intunericului pentru care ar fi putut utiliza fara probleme acel lichid greu de obtinut. Zambi ciudat la acest gand, fara sa multumeasca in timp ce baga fiola in buzunar.

Ce e cu graba asta? Inteleg ca te plictisesti repede. Zise in timp ce isi lasa capul pe spate, inca fiind asezat in iarba, privind inspre cer, observand ca ploaia incetase aproape complet. Nu stii nici o potiune in care este utilizat sangele tau? Ai fi unul dintre putinii preparatori care ar avea-o la dispozitie oricand. zambi ingust, ca un compliment mascat.

you killed a man for a roach.

[Image: SlytherinPrideBanner.jpg]

[ if you wanna make power play, ASK ME first! ]
12 Oct 2010, 21:47
'Ce e cu graba asta? Inteleg ca te plictisesti repede.'
"Da, ma plictisesc repede." raspunse ea monoton. Casca. Se infasura cu mainile ei, tremurand usor. "Ploaia asta raceste toata atmosfera ..." casca ea iar.

'Nu stii nici o potiune in care este utilizat sangele tau? Ai fi unul dintre putinii preparatori care ar avea-o la dispozitie oricand.'
"Mi-e frica de potiunile acelea ... cele bune vindeca rani foarte grave si mi-e frica de ideea ca m-as putea rani asa de rau. Iar celalte ... ei bine, ma sperie prin simpla lor natura." Scoase un fel de punga de plastic din buzunar care semana cu o rezerva pentru perfuzii ( nici nu stia de unde obtinuse punga dar stia ca sangele il adunase singura ). "Cocktail de sange de iepure, vulpe, om, urs si leu. Vrei sa incerci ?" rase ea, dezlipind o bucata de banda izolanta si bagandu-si dintii prin gaurile care le facuse mai demult. "Ce dracu' mi-e atat de foame ?" mormai ea, tragand putin din punga. Il privi asa, cu punga in maini si coltii in punga.

"Daca vrei sa incerci, se rezolva ..." rase ea. Daca nu era tampit, sigur intelegea ce incerca ea sa ii zica. Incerca sa isi ridice iar coltii, de data asta sfarsind prin a se ineca. "Fir-ar sa fie, urasc sa imi intre plastic !" mormai iar, sufland prin dinti. O bucatica mica de plastic iesi pe acolo urmata de niste sange. "Evanesco." spuse ea, dupa ce isi agita usor bagheta pe care o scoase din buzunar. "Siiii... ce spuneam ?"

12 Oct 2010, 21:52
  • Rase scurt atunci cand o vazu atat de incurcata cu bucata de punga de plastic. Intr-un anume fel, era o prezenta placuta, cu tot felul ei brutal de a fi, insensibila la farmecele lui excesive, probabil sensibila la un alt tip de farmec pe care avea sa il descopere si sa il exercite asupra ei cat de curand posibil. Zambi vag atunci cand receptiona intrebarea in regula cu sangele. Ii placea sangele, insa nu in stomacul lui. Plus, orice om poate bea jumatate de litru de sange, ca apoi sa vomite totul.

Ti-as putea arata potiunile, daca vrei. Nu te poti rani daca sunt facute si controlate de altcineva. se oferi, desi nu era clar daca vorbea serios sau doar vroia sa expuna un subiect de discutie cat atmosfera sa nu ramana statica.

12 Oct 2010, 21:58
Fata zambi, relaxandu-se usor. Ii placea ca cineva sa se ofere sa o invete ceva. Dar totusi, dadu din cap refuzand. Il trase usor de guler. "Cred ca mai incerc putin sangele de viperin, il iau in considerare pentru urmatorul cockatail." Incepu sa rada. Il apropie de ea si isi puse usor dintii pe obrazul lui, perforand usor pielea lui, tragand usor sange, mai exact lasand sangele sa ii intre usor in canalele acelea subtiri.

Isi retrase usor capul, cu sangele siroindu-i de pe dinti. Lasa sangele sa ii curga usor pe obraz, zambind usor. Avea gura intredeschisa [ ii placea foarte mult sa simta sangele pe buze, adica senzatia aceea ] cu caninii atingandu-i buza inferioara. "Nu e asa rau cum am crezut. Trebuie sa imi notez inca un loc de unde se musca bine."

12 Oct 2010, 22:02
  • Isi ridica instinctiv mana cand simti durerea intepatoare din rana de pe obraz, din moment ce era mai putin obisnuit cu durerea in zona fetei decat in alte zone ale corpului, astfel incat isi ridica mana stanga, punandu-i-o pe umar, semnaland ca ar fi vrut sa o dea la o parte, lasand-o insa jos rapid, preferand sa se abtina pentru a vedea ce anume avea sa faca Sopie. Deveni insa brusc constient de faptul ca oricum nu avea ce face din moment ec i se clatina capul, de parca s-ar fi invartit pamantul cu el cu tot, dupa ce fata isi retrasese coltii.

Se pare ca o sa am nevoie de mai multa potiune vindecatoare. observa sec, stergandu-si cu dosul palmei ramasitele de sange de pe obraz. Zambi insa ceva mai placut, desi era acum mult mai palid, cand ii auzi observatia. Sa vedem ce donatori gasesti. zise cu o usoara aluzie, ridicandu-se acum in picioare desi era ametit.

12 Oct 2010, 22:07
Ii sterse usor cu dosul palmei sangele de pe obraz, zambind drept, usor sinistru. "Esti palid." observa ea. "Dar nu la fel ca mine/" rase. Transformarea in vampir ii facuse pielea si-asa palida aproape alba.

'Se pare ca o sa am nevoie de mai multa potiune vindecatoare.'
"Nu ai nevoie. Nu sunt rani normale. Daca nu trag destul sange cat sa te transform sau sa te omor - ceea ce nu am de gand sa fac daca nu mi-o ceri tu - atunci ramai ok." Il apuca usor de cap, oprindu-i-l din clatinare. Il prinse de spate.

'Sa vedem ce donatori gasesti.'
"Deocamdata am unul si bun, insa nu pare prea rezistent." Rase la propria ei replica. "Aseaza-te langa copac, sa te poti sprijini de el. Nu sunt cel mai bun spatar posibil."

12 Oct 2010, 22:10
  • Clatina din cap, dandu-se un pas in spate atunci cand o simti incercand sa il sprijine. Daca planuiesti sa ma folosesti pe post de frigider ambulant, eventual magazie, nu e o idee buna sa incep sa ma clatin pe picioare ed la probabil doar jumatate de litru de sange pierdut. Era adevarat ca nu era obisnuit cu pierderile masive de sange, din moment ce orice rana era vindecata imediat in mod magic, atata timp cat avea bagheta la el.

Iata inca un defect al vietii de vrajitor inarmat non-stop cu bagheta. Prin raspunsul lui ii dadu insa sec de inteles lui Sophie faptul ca nu il deranja perspectiva de a fi cautat si alta data pentru a dona sange, indiferent de cantitate, atata timp cat era ceva care il lasa ca apoi sa mearga pe picioarele lui fara sa aiba nevoie de o targa draguta catre morga.

12 Oct 2010, 22:15
'Daca planuiesti sa ma folosesti pe post de frigider ambulant, eventual magazie, nu e o idee buna sa incep sa ma clatin pe picioare ed la probabil doar jumatate de litru de sange pierdut.'
"Nu ai nici macar rafturi" rase ea. "Si ai grija ce faci cu sticluta aia, nu imi irosesc sangele. O sa astept vreo sase-sapte luni pana cand revin la cantitatea actuala de sange si prea repede nu capeti alta." Isi sterse mana plina de sange pe iarba (ii sterse sangele de pe obraji, remember ?).

"Pana la urma, viata de vampir are avantaje. Si cred ca de data asta am nimerit un secol bun." zambi ea, tusind usor. "Deh, cred ca am baut destul sange pe saptamana asta. Poate-mi ajunge pentru toata luna, sper."

Situatia ei fata de sange era urmatoarea :
Gandeste-te la un fel de mancare care nu iti place. Pentru mine, spanac spre exemplu. Sangele in ideea ei era un spanac mai bine sau mai prost preparat, dar nu ii placea in mod exceptional. Daca ar fi fost dupa ea, ar fi mancat numai pizza si ar fi baut doar Schweppes.

12 Oct 2010, 22:19
  • Rase scurt la afirmatia ei, simtind cum rana de pe obraz se inchidea de la sine, la fel ca si cea de pe gat. Cam tarziu, totusi. Pana atunci s-ar fi putut alege bine-mersi cu cateva degete infipte - tot de el, in fine - in rani pentru a studia durerea si efectele ei. Nu din cauza masochismului, ci din pura curiozitate stiintifica. Orice persoana obsedata sa inteleaga si sa cunoasca cat mai mult sacrifica mult din propria persoana.

Acum ca ti-ai saturat pofta, nu vrei sa mananci si ceva mai tipic umililor vrajitori? comenta cu o tenta usor intepatoare de ironie. Din cate imi amintesc vampirii puteau manca si pizza. adauga pe un ton medidativ.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Walk in the rain Georgia Harris 7 1,429 22 Dec 2011, 12:18
Last Post: Jennifer L. Campbell