At the moment
|
13 Oct 2010, 08:13
|||
|
|||
Mood: Angry.
Status : Some people are born to be stupid. Locaþie : under your bed. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: I can wait forever Privesc: pe geam. Status mess: - Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Shining-Stephen King Mã gândesc la: ce fac diseara Dating:- Doresc: too many things. Iubesc pe: - Nervos pe: Urãsc pe: idem Îmi lipseºte: weekend-ul Abia aºtept sã: ....
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Oct 2010, 08:16
|||
|
|||
Mood: In love .
Status : Broken . Locaþie : Pe Marte Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: Awake and alive . Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Pisica printre porumbei " Mã gândesc la: el. Dating: ![]() Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vara . Abia aºtept sã: ... vorbesc cu el . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Oct 2010, 08:26
|||
|
|||
Mood: Bored...(:|=))
Status: "Nu lasa pe maine ce poti face azi..>.<" Locaþie: acasa Mãnânc: nimic Beau: cafea rece..mpff(:| Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si tricou mov cu dungi Ascult: Nickelback-Rockstar (varianta fast=)) ) Privesc: monitorul Status mess: click plz ![]() Vb p mess cu: June Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Dante-Divina Comedie ![]() Mã gândesc la: scoala... Dating: nobody.. Doresc: sa vina vacanta..aia mare..>.<\=))) Iubesc pe: toata lumea.yey ![]() Nervos pe: vipii..ca nu's activi:-w Urãsc pe: nimeni.inca Îmi lipseºte: Elll..8-> Abia aºtept sã: vina weekendul -chiar daca abia s-a sfarsit.. ![]() |
|||
13 Oct 2010, 13:59
|||
|
|||
Mood: Sooo happy
Status: "-Eu sunt aia care o sa devina medic chirurg!! ![]() Locaþie: Acasaaa ;; ) Mãnânc: nimic. Beau: nestea. Sunt îmbracat în: blugi negri si tricou galben. Ascult: Slipknot - Dead Memories Privesc: morisca cu care ma joc Status mess: off. Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: O carte de anatomie XD Mã gândesc la: faptul ca am cantat frumos azi la muzica wtf? Dating: still. mos craciun Doresc: hm hm...ce intrebare mai e si asta? hihi. Iubesc pe: selfish me. Nervos pe: nu suport pe una, dar da-o in jalea Urãsc pe: nimic. Îmi lipseºte: sa rad si sa glumes cu unele persoane, duse cu pluta pe nil sau in strainatate ori...inf, ati prins ideea XD Abia aºtept sã: vina weekendul ca sa lenevesc in voie ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
17 Oct 2010, 12:04
|||
|
|||
Mood: In love .
Status : Broken . Locaþie : Pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: - Privesc: Cerul Status mess: - Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Luna plina " Mã gândesc la: el. Dating: nobody. Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vara . Abia aºtept sã: pot vorbi cu el. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 12:11
|||
|
|||
Mood: plictisita.
Status : - Locaþie : pe scaun. Mãnânc: - Beau: ceai. Sunt îmbracat în: pantaloni negri si bluzita rosie. Ascult: Enrique Iglesias-Escape;x Privesc: cum plua afara ![]() Status mess: umut son olur. Vb p mess cu: Layla Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic... Mã gândesc la: tema.. Dating:- Doresc:multe... Iubesc pe: - Nervos pe: nimeni. Urãsc pe: - Îmi lipseºte: zi cu soare... Abia aºtept sã: fie vara. ![]() |
|||
07 Nov 2010, 17:53
|||
|
|||
Mood: Happy
![]() Status: Decaat sa ma despart de EL, mai bine-aprind tot satuullll!":->=)))))) Locaþie: acasa ![]() Mãnânc: nimic Beau: nimic Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si bluza Ascult: Phoenix-Numai una Privesc: sig-ul Rosaliei ![]() Status mess: M Dimension bla bla.. Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: - Citesc: Homo Ludens - Johan Huizinga Mã gândesc la: ...la mai multe Dating: nobody Doresc: o acadeaa ![]() Iubesc pe: Tom..si pe Eel...aa..si pe Altu'.:-> ![]() Nervos pe: mama Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Shery:| Abia aºtept sã: intre Shery pe mess..:-< ![]() |
|||
07 Nov 2010, 18:16
|||
|
|||
Mood: (:|
Status: - Locaþie: acasa Mãnânc: nimic Beau: suc Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si un tricou albastru. Ascult: Guns'n'Roses-November Rain Privesc: un videoclip. Status mess: DND. Vb p mess cu: Ema Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: - Citesc: - Mã gândesc la: atat de multe ![]() Dating:- Doresc: weekend ![]() Iubesc pe: - Nervos pe: mami Urãsc pe: - Îmi lipseºte:vara Abia aºtept sã: ies in oras. ![]() |
|||
07 Nov 2010, 19:47
|||
|
|||
Mood: Bitter and utterly sarcastic.
Status : *Coughs with anticipation and sarcasm* Locaþie : Pai unde pot fi? Sub pat, evident. Mãnânc: - Beau: Cola. Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si tricou. Ascult: Evanescence-Together Again Privesc: Crapaturile din tavan Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Luna plina " Mã gândesc la: ce as fi putut face daca nu as fi scris aici. Dating: nobody. Doresc: ca lucrurile simple sa aiba rezolvari simple. Iubesc pe: - Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipsesc: Bani Abia aºtept sã: nu mai astept nimic ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Nov 2010, 19:56
|||
|
|||
Mood: Sad
Status: Fuck you Locaþie: pe scaun Mãnânc: popcorn cu branza Beau: sprite Sunt îmbracat în: pantaloni scurti negri si un tricou albastru Ascult: Tawgs salter - Brave Privesc: monitorul Status mess: Hehe Vb p mess cu: Georga si un fost coleg Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype:- Citesc: Ana Karenina si Amintiri din copilarie Mã gândesc la: Anni si Luke Dating: - Doresc: sa strang pe cineva de gat Iubesc pe: multa lume Nervos pe: ea Urãsc pe: profa de logica Îmi lipseºte: Andrewa Abia aºtept sã: vina vara si vacanta de iarna ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,291 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |