~ Înscrierile ~
|
30 Sep 2010, 16:16
(This post was last modified: 03 Jul 2011, 17:13 by Hayley M. Alden.)
|||
|
|||
Pentru cei interesati de Aritmantie, va rog sa completati aceasta fisa:
Nume: Prenume: Varsta: Casa: Va place/nu va place Aritmantia; motivul pentru care v-ati inscris la ora: Elevi^^: ~Sophie Adeline Clement ~Luna Slytherin ~Rosalie Andrews ~Victoria M. Salverin ~Helena D. Rose ~Slin Enchanting ~Aylee Pent ~Jessica F. Jersey ~Crissy Tepes ~Ema Snow ~Samantha Hawkins ~John Lizzard ~Jade A. Crawford ~Crysella Blythe ~Jack Diggory ~Anabelle Rosalie Koreea ~Rhidima Evelina Potter ~Eliza Cyreno ~Hermione Padma ~Hermione Said ~Tora Chang ~Gorgya Potter ~Heather Ekaterine Snow ~Melisse Yvonne Carter P.S. Veti afla pe parcurs ca Aritmantia nu e asa de plictisitoare P.P.S.: Sper sa ne intelegem bine ![]() Hayley Megan Alden |
|||
04 Oct 2010, 20:18
|||
|
|||
Nume:Jersey
Prenume:Jessica Varsta:16 Casa:Astropufi Va place/nu va place Aritmantia; motivul pentru care v-ati inscris la ora: Aritmatia este o materie destul de grea , dar foarte interesanta.Si da , desigur ca imi place ^^. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
05 Oct 2010, 18:33
|||
|
|||
Ma gandesc ca totusi, desi am vorbit, ar trebui sa completez fisa
Nume ![]() Prenume:Aylee Varsta:14 Casa:Viperini Va place/ nu va place Aritmantia; motivul pentru care v-ati inscris la ora: Normal ca imi place aritmantia. Intr_un an, de ziua mea, tata(parintii mei divortati) mi-a adus o carte cu titlul "despre Harry Potter, afla mai multe despre miturile din carte" Eu intotdeauna am fost fascinata de prezicere, iar in acea carte deoarece erau in ordine alfabetica, Aritmantia a urmat direct dupa Amuleta, adica al doilea cuvant. Si am ajuns foarte repede sa ador tot ceea ce tine de aritmantie, de aceea as vrea sa aprofundez... ![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
07 Oct 2010, 20:35
|||
|
|||
Aylee, Jessica, ati fost inscrise la ora :-). Aylee, te astept la prima lectie
![]() Hayley Megan Alden |
|||
09 Oct 2010, 22:54
|||
|
|||
Nume: Tepes
Prenume: Cristeen >Crissy< Prenume 2: Izabelle Varsta: 16 Casa: Astropufi Motiv: Vreau sa cunosc mai bine aceasta materie. P.S. Chiar sper sa imi placa ![]() |
|||
13 Oct 2010, 11:41
|||
|
|||
Nume: Snow
Prenume: Ema Varsta: 16 ani Casa: Ochi-de-Soim Va place/nu va place Aritmantia; motivul pentru care v-ati inscris la ora: Da, imi place Aritmatia si mi-ar placea sa o studiez ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
13 Oct 2010, 15:14
|||
|
|||
Bun venit, fetelor! sper sa aveti parte de multa distractie la ora mea!
![]() Hayley Megan Alden |
|||
14 Oct 2010, 08:47
|||
|
|||
Nume: Hawkins
Prenume: [Yvone] Samantha Varsta: 13 Casa: ODS Motivul pentru care v-ati inscris la ora: curiozitate si o anumita pasiune pentru misterele din spatele numerelor ![]() &quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&quot; &quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&quot; ![]() |
|||
14 Oct 2010, 20:35
|||
|
|||
Mult noroc la ora, Samantha! si multumesc pentru inscrierea la Aritmantie!
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
18 Oct 2010, 13:04
|||
|
|||
Nume:Lizzard
Prenume:John Varsta:19 Casa:Viperini Va place Aritmantia; motivul pentru care v-ati inscris la ora vreau sa aflu mai multe despre Aritmantie |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|