Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
13 Oct 2010, 18:51
|||
|
|||
Un vis ciudat, cu mine imbracata intr-un costum de clown, dansand cu piciorul rupt, si glezna luxata.
Continuam sa dansez pe scena, uimita de faptul ca nimic nu ma durea. Faceam tot felul de acrobatii de clowni, iar cativa oameni care stateau in tribuna ma priveau amuzati. Dintr-odata am prins aripi, si-am zburat pe o coarda elastica, care se afla de 5 metri in sus. Am inceput sa pasesc pe acea coarda, ca o balerina, facand tot felul si felul de miscari ciudate, miscandu-ma ca o printesa. Dintr-odata m-am dezechilinrat si-am cazut pe burta. Cineva urla pe fundal ''Ohh, acum ai si coasta rupta, desteapto !'' Apoi am tresarit. A fost doar un vis. Am spus, sarind din pat. Am observat in urmatoarele clipe ca ma aflam intr-o camera din Aripa Spitalului. Era intuneric, aproape intuneric, o lumina pala se vedea din partea indepartata a camerei. Nu era nimeni inauntru, numai eu. Ehh, nu multi sunt dusmanii Salciei Batause, mi-am spus, zambind sec. Vocea Bellei se auzea din hol, ca un clinchet de clopotie, insa se putea simtii ingrijorarea care-o avea in voce de la departare. ''O sa fie bine?'',a sopttit, timida, insa detsul de tare incat sa aud. ''Da, sa speram'',a raspuns o voce anonima. Probabil madame Pomfrey,mi-am spus, facandu-ma mai comoda, simtind cum durerea incepea sa-mi invadeze din nou corpul. Ohh, oare unde-i Bell?, mi-am spus nervoasa. In acel moment, usa se deschise si aparu .. OOC: Bella sau Bell, una din voi doua ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
13 Oct 2010, 20:22
|||
|
|||
Bell intra in salon, anuntata de Madam Pomfrey ca prietena ei avea nevoie de ingrijiri.
"-Ashlyn, cum ai reusit sa ajungi iar la noi?" chicoti cercetasa, apropiindu'se de pat. "-Eu mereu reusesc" raspunse fata, razand. Dar se stramba de durere. "-Stiu ca doare..va trebui sa iei o potiune care sa iti ajute oasele sa se sudeze mai repede" murmura Bell, uitandu'se peste fisa lui Ashlyn. "-Are gust rau, nu?!" mormai aceasta, strambandu'se din cauza durerilor. "-Da, dar iti va face bine" chicoti Bell, indreptandu'se spre dulapiorul din capatul salonului. Deschise micuta usa si arunca o privire fugara. Scoase un recipient micut, cafeniu, si lua o lingurita dintr'o cutie. Reveni langa Ashlyn si turna o doza mare de sirop in lingura. "-Hai, deschide gura" spuse cercetasa zambind. Ashlyn inghiti potiunea, schimonosindu'se. "-Frate!" spuse aceasta, dezgustata. "-Doar nu vroiai sa aiba gust de ciocolata nu?" chicoti Bell, intorcandu'se spre dulapiorul cu medicamente. Inchise usile dupa ce puse sticla inapoi si se intoarse. "Potiunea asta te va adormi curand..dar va trebui sa iti bandajez putin coastele rupte.." continua cercetasa, cu o fasa elastica in mana. "-Doare si asta?"! mormai Ashlyn, ridicandu'se incetisor. "-Nu" chicoti Bell, aplicand strans bandajul. "Mai bine?" o intreba ea, bland.. |
|||
13 Oct 2010, 20:59
|||
|
|||
Am privit-o multumita pe Bell, zambind usor.
Imi facea placere sa stau cu ea, fata de madam Pomfrey, care propabil ca pe langa ca aveam sa-mi bandajeze ranile cu rautate, probabil ma mai si caftea pe deasupra. Trebuia sa-i multumesc directorului ca daduse postul acesta de ''Ajutor in Aripa Spitalului'', chiar ma simteam mai bine aici, aproape ca acasa. Am inceput sa chicotesc amuzata, de gestul meu. Bell ma privii zambind cu subinteles.Probabil ca intelegea gandurile mele acum Tot timpul intram in incurcaturi de genul, si trebuia s-o recunosc, in ultimul timp nu prea avusem grija de mine, si trebuia sa recunosc un lucru clar : Nu mai am voie sa ma apropiu de afurisita aia de Salcie Batausa .. ''Esti mai bine?'',intreba cercetasa. ''Nu prea. Ma cam doare piciorul.'' ''Cred ca oasele se lipesc'', raspunse Bell cu blandete. ''Asa repede isi afce efectul ?'',am intrebat, uimita. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
13 Oct 2010, 21:27
|||
|
|||
"-Da..este o potiune speciala" chicoti cercetasa.
"-Probabil de aia e asa groaznica la gust" murmura Ashlyn, zambind. "-Cred ca vei adormi curand..nu ai o stare de somnolenta?!" intreba Bell, usor confuza. "-Putin..sau poate putin mai mult" chicoti cercetasa, slobozind un cascat. "-Prin somn te vei reface mai bine" murmura Bell, apropiindu'se de patul fetei. "-Dap..mersi" sopti Ashlyn, cuibarindu'se intre paturile calde. Bell o iveli cu grija si trase draperiile. "-Somn usor..sunt aici daca ai nevoie de ceva" spuse aceasta, zambind. Se aseza pe un pat si isi lua cartea de pe noptiera. Ramasese putin in urma la orele de Ierbologie din cauza orelor suplimentare pe care le facea in cadrul spitalului. Dar stia ca e in stare sa recupereze materia, nu reprezenta nicio problema. In timp ce se uita peste notitele unei prietene.. |
|||
14 Oct 2010, 19:38
|||
|
|||
Eram foarte ingrijorata si oricat de mult incercam sa ma calmez , dadeam gres . Cu fiecare secunda deveneam tot mai nerabdatoare . As fi vrut sa o vad pe Ashlyn . Vroiam sa stie cat de rau imi pare . Numai din vina mea ajunsese aici .
Nu trebuia niciodata sa ne apropiem de Salcia Batausa . Peste cateva miunute am simtit cum rabdarea mea ajunsese la maxim , asa ca am intrat in camera . Bell statea intinsa pe pat , cu un caiet in mana . La vederea mea s'a ridicat si m'a salutat senin : " - Hei , Bells . Ce faci ? " " - Nu atat de bine . Ashlyn cum se simte ? " " - Cred ca a adormit . " raspunse cercetasa chicotind , dar fix in clipa acea corpul lui Ashlyn se miscase . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Oct 2010, 19:44
|||
|
|||
Am oftat nervoasa, simtind cum cateva oase din spate imi pocneau.
Am facut o miscare brusca, tremurand intre vis si realitate. ''Auu'',am soptit, in vocea mea simtindu-se posomoreala. ''Oasele astea sunt groaznice. Fix acuma se pun la loc, nu ?'',am spus, nervoasa. ''Dar iata ca s-a trezit'', raspunse Bell, inchizand cartea.''Esti bine, Ash ?'',intreba, cu blandete. ''Nu, nu, mai rau ca la inceput. Parca cineva imi da oasele cu superglue'',am racnit de durere. ''Mda. Probabil ca iti v-a mai trebuii un pic din acea potiune, dar mai trebuie sa asteptam '',soptii Bell, cu glasul senin. Bella se apropie incet de mine, privindu-ma inrijorata, dar si vinovata. Am oftat, dandu-mi ochii peste cap, incercand sa ridic mana catre ea. ''Nu, nu te chiunuii'',soptii ea, aplecandu-se spre mine. ''Bells, stiu ce gandesti !'',am oftat nervoasa.''Nu esti tu devina, clar?'',am spus, clar si raspicat. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
14 Oct 2010, 19:48
|||
|
|||
" - Ba da , Ash . Nu trebuia de la inceput sa lipsesti de la ora de Ierbologie . Eu sunt responsabila pentru asta . In calitate de profersor , trebuia sa te supraveghez si sa fiu mai atenta . E doar vina mea . Nu sunt deloc responsabila . Stiam ca inca nu sunt pregatita pentru asta . " am spus eu raspicat , apoi am oftat privind'o pe Ashlyn cum se chinuia din rasputeri sa nu tipe .
Durerea o coplesea , si totusi ea era puternica si lupta . Pentru asta o admiram mai mult ca oricand . Peste cateva clipe incerca sa ma contrazica , dar Bell o opri : " - Aveti timp mai tarziu pentru certurile astea , Ashlyn . Acum trebuie sa incerci sa te odihnesti putin . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Oct 2010, 19:52
|||
|
|||
Am zambit fortat, apoi mi-am lasat intreaga greutate pe pat.
Simteam firicele de venin care-mi invadau toate partiile corpului. Ce se intampla ? Eram oare inconstienta? Priveam spre tavan, dar vedeam numai grii cu nergu, asa cum se vede la televizor cand nu este cablu. Incercam sa realizez ce se intampla cu mine, insa nu reuseam. Auzieam niste voci ciudate pe fundal, si incercam sa deslusesc ce spuneau. ''Cred ca o sa fie bine'', am incercand sa inteleg. ''O sa aiba simptomele alea ciudate, nu ?''intreba cealalta. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
16 Oct 2010, 12:59
|||
|
|||
Ashlyn se lasase pe pat, afundandu'si capul in perne. Bell se apropie incetisor de ea si ii puse o mana pe frunte. Temperatura era buna, deci nu existau semne de infectie.
"-E bine?" sopti Bells, trista. "-Da..corpul ei se lupta..e normal sa fie epuizata..dar dupa un somn bun si profund, isi va reveni curand" raspunse cercetasa, cu vocea blanda. Bella se apropie si ea de patul prietenei sale, lasand sa'i scape un oftat. Ii aranja patura, invelind'o mai bine, dupa care se intoarse spre Bell. "-Pot sa stau aici?" intreba ea, cu ochii plini de lacrimi. Bell se apropie de ea si o imbratisa puternic. "-Nu te mai invinovati. Iti faci si tie rau..stiu ca ti'e greu, dar Ashlyn e puternica, si curand se va trezi..si normal ca poti sta aici" sopti cercetasa, incercand sa'si incurajeze prietena. Bells incuviinta usor din cap, asezandu'se pe un scaun de langa patul fetei. "-Va avea din nou simptome de alea ciudate?" intreba ea, luandu'i mana lui Ashlyn in mana ei. "-Da..sunt efectele potiunii, reactioneaza diferit la un organism fata de altul" raspunse Bell, intorcandu'se la notitele sale.. |
|||
16 Oct 2010, 13:14
|||
|
|||
O priveam pe Bell cu atentie . Se pricepea destul de bine sa'si ascunda sentimentele . Incerca sa se comporte ca o persoana foarte matura , si reusea de minune , dar in adancul sufletului stiam ca si ea isi facea griji pentru Ashlyn .
Desi devenisem adult , nu imi pasa . Ma purtam exact ca un copil . Exact ca prima data cand am venit la Hogwarts . Sirul gandurilor mi'a fost intrerupt de miscarea brusca a mainii lui Ashlyn. Am privit'o plina de speranta , crezand ca urma sa isi revina si sa se trezeasca , dar probabil avea doar un cosmar . Cu fiecare secunda care trecea , atmosfera devenea tot mai tensionata . Mi'am mutat privirea spre celalalt colt al camerei si am observat sa Bell disparuse . In momentul in care vroiam sa plec dupa ea , usa se izbi de perete si cercetasa intra in camera. " - Unde ai fost ? " am intrebat eu , cu o urma de curiozitate in glas . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,813 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |