Vânzãri
|
10 Oct 2010, 21:40
|||
|
|||
Nume/Prenume personaj : Alease London Eveline
Numele Baghetei pe care vreti sa o cumparati: Bagheta Magica a Rasaritului Stocul din care face parte: Stocul II +Saculet negru din matase Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
12 Oct 2010, 21:59
|||
|
|||
Hmm.. acum ca m-a pus Kennya vanzatoare la Ollivander's, o sa ma ocup imediat de toate comenzile. Va rog sa scuzati intarzierea. Maine cel tarziu veti avea cu totii baghetele.
Multumesc pentru intelegere,
Isabella Isildur. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
13 Oct 2010, 17:32
|||
|
|||
Imi cer scuze pentru dublu post, insa, as vrea sa va anunt ca toate baghetele au fost livrate iar banii extrasi din conturi. Am cateva observatii de facut.. In primul rand, cand comandati o beghta, va rog sa scrieti si cutia pe care ai ales-o pentru ea. Cei care nu au precizat, au primit prima cutie din carton, la un galeon.
Rosalie Andrews Wrote:Nume/Prenume Personaj : Rosalie Andrews Nu ai suficienti galeoni pentru a cumpara bagheta si saculetul din matase neagra [in total 10 galeoni]. Va rog sa verificati daca totul este in regula. Multumesc pentru intelegere,
Isabella Isildur. You run. I con.
|
|||
13 Oct 2010, 17:54
|||
|
|||
Isabela,te rog sa ma scuzi...
Cand am comandat aveam galeoni,dar cum nimeni nu lucra la Olivander's am cheltuit galeonii la alte magazine. De indata ce voi primi salariul te voi ruga,bineinteles,daca mai doresti sa extragi banii din cont si sa imi efectuezi comanda. Scuze! Si multumesc anticipat! ![]() |
|||
13 Oct 2010, 17:56
|||
|
|||
Nu e nicio problema, stiu ca ianinte aveai. Nu e panica. Cand o sa ai bani, o sa iti efectuez comanda. Si nu "daca vreu", ca asta e treaba mea..
![]() You run. I con.
|
|||
13 Oct 2010, 21:53
|||
|
|||
Nume/Prenume Personaj: Sophie A. Rose cadou ptr. Helena D. Rose
Numele Baghetei pe care vreti sa o cumparati: Bagheta Soarelui Stocul din care face parte: III ![]() |
|||
13 Oct 2010, 22:20
|||
|
|||
Bagheta a fost livrata!
You run. I con.
|
|||
14 Oct 2010, 17:08
|||
|
|||
Nume/Prenume Personaj: Helena Daphne Rose
As dori sa comand un Saculet negru din matase pentru bagheta. Sper ca nu e o problema. Multumesc anticipat! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
14 Oct 2010, 17:27
|||
|
|||
Nume/Prenume Personaj: Kennya Isildur
Numele Baghetei pe care vreti sa o cumparati: Bagheta Magica a Calatorului + Cutie captusita cu matase mov Stocul din care face parte: II + Burete pentru curatirea si lustruirea baghetei + Spray pentru luciu al baghetei(lamaie) + Crema penru lustruirea baghetelor Natural(Iarba proaspata) PS: Multumesc mult pentru dedicatie Isa, dar cred ca bagheta asta i se potriveste cel mai mult personajului meu ![]() Si sa-mi spui exact cum scriu produsele in profil si cati bani sa extrag din cont. Sunt admina si nu imi puteti edita profilul. Greu e sa mai fac cumparaturi. b-( "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Oct 2010, 19:39
|||
|
|||
Ok, comanda a fost livrata, Helena.
Kennya.. Uite ce sa scrii: Bagheta Magica a Calatorului (+ Cutie captusita cu matase mov) + Burete pentru curatirea si lustruirea baghetei + Spray pentru luciu al baghetei(lamaie) + Crema penru lustruirea baghetelor Natural(Iarba proaspata) Pret total: 25 de galeoni. Da, sa stii ca e greu pentru tine.. E ok, thanks, dar TU ai pus cele mai badass baghete. "b-(" Semnul nostru. ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|