Carti,carti,carti..
|
29 Sep 2010, 19:21
|||
|
|||
"Ierbologie,ierbologie,ierbologie"
-Caut cartea asta de jumatate de ora! spuse Amy oftand. Aproape pierzandu-si sperantele, se aseza la o masa. Isi sprijini capul intre palme si ofta , din nou. "Cred ca am nevoie de ceva ajutor cu Ierbologia asta.. gandi ea trista. |
|||
29 Sep 2010, 19:28
|||
|
|||
Am intrat in biblioteca ,caci voiam sa caut o carte de studiat..Ma plictiseam..
Am vazut-o pe noua noastra colega acolo..Parea suparata M-am dus la ea si i-am spus: -Hei ,ce ai patit? -Nu gasesc o carte pentru ,,Ierbologie,, M-am dus la raftul la care eu stiam ca se afla aceea carte,am scos-o din raft si i-am inmanat-o... -Poftim,am zis eu zambind! OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu! ![]() |
|||
29 Sep 2010, 19:31
|||
|
|||
Intrand in biblioteca Luna o vazu pe Rosalie alaturi de o alta fata si se gandi sa mearga sa le salute .
Merse pe langa rafturi si apoi , cand fu suficient de aproape de ele , spuse : -Buna Rosalie , o saluta pe fata pe care o cunostea . Buna ... cine esti ? o intreba pe cealalta . -Amanda , raspunse aceasta . -Eu sunt Luna , se prezenta si Luna apoi intreba . Deci , ce faceti aici ? OOC : sper ca nu e nici o problema ca am continuat eu ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
29 Sep 2010, 21:12
|||
|
|||
-O Doamne , mersi mult Rosalie! , spuse Amanda luminandu-se la fata.
Apoi,intorcandu-se la cealalta colega, raspunse: -Hm, bine , ne plictisim..tu ce faci? |
|||
30 Sep 2010, 11:33
|||
|
|||
OOC : Scuze , Amanda , dar un RPG ar trebui sa aiba minim cinci randuri , se spune in regulament
-Destul de bine , raspunse Luna . Cautam ceva , insa acum nu prea mai am chef . Privi in jur , cautand cu privirea in jur dupa ceva interesant . Apoi arunca o cautatura in sectorul interzis , fiind fericita ca avea legitimatie de intrare ... din cate stia . Ar trebui sa o intreb pe Sophie , isi spuse , apoi astepta sa vada ce urma sa se intample , cand in biblioteca intra d-na Noris , urmata de Flitch . Moment cand s-a facut liniste . Desi nu incalcau nici o regula , socul prezentei lui intr-un loc ca biblioteca fusese suficient cat sa ii faca pe elevi sa taca . Apoi se obisnuira si isi continuara discutiile . Dupa care Luna astepta sa vada daca celelalte fete mai au ceva de zis . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
09 Oct 2010, 22:44
|||
|
|||
OOC: Amanda, minim 5 randuri si scuze ca am intervenit in poveste [dar trebuie citit regulamentul!!!]
![]() |
|||
15 Oct 2010, 10:50
|||
|
|||
Asa, imi cer scuze ca nu am atentionat eu, dar un RPG trebuie sa aiba minim cinci randuri. Si nici nu esti inscrisa la biblioteca asa ca te invit sa te inscrii ^^ Tocmai m-am pus pe reverificat topicurile.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,833 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,204 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|