Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum
|
15 Oct 2010, 20:28
|||
|
|||
Nu suntem directori. Suntem doar niste vrajitori adulti. Orice topic care are legatura cu plotul trebuie postat la Topicuri cu tema plot sau cum pana mea se numeste topciu ala. Astfel o sa stim care topicuri trebuie sa le citim astfel incat sa scriem capitolul doi din plot, scris tocmai de voi prin aceste RP-uri.
|
|||
16 Oct 2010, 19:50
|||
|
|||
inteles
![]() Sunt punctate topicurile care desi au fost incepute inainte de stabilirea noilor reguli de postare [peste 2 pagini, acordarea punctelor, etc...], vor fi terminate in viitorul apropiat? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
16 Oct 2010, 21:09
|||
|
|||
Evident. De la data inceperii cupei caselor incoace.
|
|||
10 Apr 2012, 13:48
|||
|
|||
Eu nu mai inteleg.N-am nici un galeon si nici nu ma pot angaja ce fac?Ca nici nu stiu cum sa ma inscriu la Hogwarts!Ca stiu ca daca poti sa te inscrii la Hogwarts trebuie rechizite si n-am nici un galeon!Ce ma fac?
![]() |
|||
10 Apr 2012, 13:54
|||
|
|||
(10 Apr 2012, 13:48)Weasley Dassler Wrote: Eu nu mai inteleg.N-am nici un galeon si nici nu ma pot angaja ce fac?Ca nici nu stiu cum sa ma inscriu la Hogwarts!Ca stiu ca daca poti sa te inscrii la Hogwarts trebuie rechizite si n-am nici un galeon!Ce ma fac? Cati ani ai ? |
|||
10 Apr 2012, 14:07
|||
|
|||
OMFG =))
Draga Dassler Weasley, acesta este un forum rp (role-playing, dar sunt destule topicuri in care iti este explicat ce e), nu ai nevoie de rechizite si nici ca sa te inscrii la Hogwarts =)) THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
12 Apr 2012, 23:00
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
12 Apr 2012, 23:46
|||
|
|||
Yep, si mie mi s-a intamplat X_X
Cel mai des pe la topicurile de la Artist's hangout, unde e mai multa fataiala... i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![]() ![]() i am SELFISH, i'm UNKIND ~Proud Holy Bitches leader ![]() Who's your daddy now? |
|||
13 Apr 2012, 03:09
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
13 Apr 2012, 12:43
(This post was last modified: 13 Apr 2012, 12:46 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
O sa incerc sa rezolv sa vad ce se intampla. Probabil e o problema la paginare.. ca e tampita.
Daca nu va apare urmatoarea pagina scrieti direct in link-ul din address bar. pt topicul asta daca am avea de exemplu: Code: http://www.darkmark.ro/nelamuriri-cu-privire-la-schimbarile-facute-pe-forum-t-1030-4.html Vedeti iniante de .html -4 aia inseamna ca suntem pe pagina 4. Daca nu v-ar aparea pagina 5 sa zicem desi voi ati postat, inlocuiti 4 cu 5. Daca apare asa: Code: http://www.darkmark.ro/nelamuriri-cu-privire-la-schimbarile-facute-pe-forum-t-1030.html puneti iniante de .html -2, deci veti avea: Code: http://www.darkmark.ro/nelamuriri-cu-privire-la-schimbarile-facute-pe-forum-t-1030-2.html Sper ca va ajuta pana rezolv problema. Am mai avut asta o data si am rezolvat-o dar dracu mai tine minte cum. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Nelamuriri | Lewin Lovwell | 46 | 10,250 |
26 Dec 2012, 02:27 Last Post: Lewin Lovwell |
|
Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! | Crysella Blythe | 14 | 2,743 |
02 Dec 2010, 00:36 Last Post: Crysella Blythe |