Ce seriale urmariti?
|
16 Oct 2010, 10:27
|||
|
|||
nu ma pot uita la vampire diaries..te doare capul pur si simplu dupa ce citesti cartile:| am rezistat 3ep si atat.
am vazut cateva sezoane din Scrubs si mda cam tot ce se poate din happy tree friends (daca se poate numi serial)=]] si pref mele sunt GG (ofc) &dr. house &how i met your mother &friends ( ![]() ![]() aaa..si am vazut multe multe episoade din medium pe hallmark8-> e f tare serialul..adica sunt unele chestii destepte de te doare mintea ![]() nu credeam ca sunt atat de multe=]]] |
|||
16 Oct 2010, 10:59
|||
|
|||
Eu urmaresc:
Grey's Anatomy;x Ce frumos e serialul acesta;x ![]() |
|||
16 Oct 2010, 12:16
|||
|
|||
^Dap
e cel mai tare la ce sezon esti, Rosalie? |
|||
16 Oct 2010, 13:26
|||
|
|||
Mie imi place/urmaresc, Ghost Whisperer ( Mesaje de dincolo ).
|
|||
16 Oct 2010, 13:30
|||
|
|||
am uitat!! si clasicele south park, the simpsons &family guy
![]() bell, ai vazut toate sezoanele din grey's anatomy?; )) eo am zis sa nu ma apuc serios, dar am vazut un sezon si ceva+ce mai e pe la tv cand ma uit cu sora'mea.. tipa aia e atat de blonda=) app ar trebui sa vezi scrubs:> |
|||
16 Oct 2010, 13:37
|||
|
|||
^ Acum sunt la mijlocul sezonului 6
si am auzit de scrubs, cica e foarte tare |
|||
16 Oct 2010, 13:41
|||
|
|||
bell Wrote:si am auzit de scrubs, cica e foarte tarechiar e f tare:> mori de ras ![]() asa..si mai e dr.house f klumea. chiar imi plac astea..te fac sa vrei sa te faci medic ![]() |
|||
16 Oct 2010, 13:43
|||
|
|||
dap
eu chiar vreau la medicina mereu am vrut mai este Private Practice, tot cu medicina..care e inspirat de Anatomia lui Grey, adica, joaca o actrita in el..la o clinica din LA Addison Montgomery, sotia lui Derek daca o stii iar dr. house, inca nu m'am uitat dar am auzit ca e tare si ala |
|||
16 Oct 2010, 14:03
|||
|
|||
Sotia lui Derek8-|
Eu tin cu Meredith ![]() ![]() |
|||
16 Oct 2010, 14:07
|||
|
|||
fosta sotie
eu tin cu Lexie si Cristina mi se pare cea mai tare eu tot pe cardio vreau sa ma specializez |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |