Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
16 Oct 2010, 13:42
|||
|
|||
Bell inchise usa incetisor, dupa care se apropie de Bella.
"-Am mers pana in biroul lui Madam Pomfrey..a trebuit sa completez niste fise, acum cand Bree nu prea mai apare pe aici. De oibcei ea se ocupa de hartii" raspunse cercetasa, asezandu'se epuizata pe un pat. "-Si celelalte ajutoare?" intreba Bells, cu o mica incruntare pe frunte. "-Rose e ocupata mai mereu..iar Bree si celelalte, nu le'am mai vazut de mult timp.." spuse Bell, oftand incetisor. "-Si nu ti'e greu singura?" murmura Bella. "-Nu..ma descurc" chicoti cercetasa, schimband subiectul. Adevarul era ca nu se descurca atat de usor. Era greu sa fie singura. Pacientii veneau in fiecare zi, in numar mare. Iar Madam Pomfrey facea fise si venea doar in cazul unor accidente grave. Dar Bell era multumita. Si asta era tot ce conta..mereu isi dorise sa ajute la salvarea vietilor. Iar sluja de Vindecator i se parea cea mai potrivita pentru ea. "-Deci, s'a mai miscat?" intreba Bell, dandu'se jos din pat si apropiindu'se de patul cercetasei.. |
|||
16 Oct 2010, 14:18
|||
|
|||
" - Da , dar putin . Am simtit cum mi'a strans mana cu putere , apoi .. a adormit din nou cred . Ma indoiesc ca era constienta cand a facut asta . Pur si simplu , sunt speriata pentru ea . "
" - Bella . Trebuie sa te linistesti . Si eu sunt intr'un fel ,dar nu asa o ajutam pe Ashlyn . Trebuie sa fim puternice pentru ea . " " - Mda . banuiesc ca ai dreptate . " am aprobat eu , dar fara prea mare convingere. Am mai stat cateva minute langa Bell apoi m'am ridicat si am privit in jos , incercand sa o mint pe Cercetasa : " - Aa .. eu am nevoie la baie . " Bell zambi senin si imi facu semn ca totul e in regula si ca pot pleca. Am intrat in baie . Simteam cum lacrimile arzatoare imi inunda ochii . Nu vroiam ca Bell sa ma vada asa . Trebuia sa fiu puternica , dar nu puteam . Nu dupa toate lucrurile care se petrecusera in ultimul timp . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Oct 2010, 15:18
|||
|
|||
Bell observa absenta indelungata a Bellei, si incepu sa se ingrijoreze.
Iesi din salon si se indrepta spre baia de pe colt. Ajunsa in fata usii, lua o gura mare de aer si batu incetisor. "-Bells? Esti bine?" intreba ea, cu urechea lipita de usa. Se auzi un Da soptit, dar cercetasa nu se lasa convinsa. "-Pot sa intru?" continua ea, incepand sa se sperie. Niciun raspuns. Cu toate acestea, deschise usa si o vazu pe Bella pe jos, cu genunchii imbratisati la piept. "-Ohh, Bells" sopti ea, apropiindu'se de una din cele mai bune prietene. "Va fi bine..si mie imi e frica, dar trebuie sa ai incredere..eu una am invatat asta, de'a lungul orelor petrecute aici..vin cazuri mult mai grave, iar Ashlyn are 99% sanse de supravietuire. Deci revino'ti si fi alaturi de ea" continua cercetasa, cu o privire ce spunea totul. Bella isi inalta ochii inundati de lacrimi spre chipul ei si zambi. "-Va fi bine. Ai incredere in mine" raspunse Bell, zambind la randul ei. Se intoarsera impreuna in salon, unde Ashlyn se trezise. "-Mai, mai, cine s'a trezit" chicoti Bell, apropiindu'se de ea. Verifica functiile vitale si temperatura, dupa care dadu aprobator din cap. "-Cum e?" se auzi vocea lui Bells. "-Mult mai bine" raspunse cercetasa, zambind.. |
|||
16 Oct 2010, 17:10
|||
|
|||
Le priveam in ceata pe cele doua cercetase.
Pareau atat de triste si ingrijoarate, si ohh, totul din cauza mea. As fi trebuit sa am grija si sa fiu mai matura, nu ar fi trebuit sa ma apropiu de Salcia Batausa.Trebuia sa mai mai serioasa, si sa ma gandesc la consecinte, nu de aceea eram in anul VI. Tot un copil eram, degeaba. Le-am zambit usor celor doua, privind-o insistent pe Bells. Vroiam s-o fac sa se simta bine, si sa realizeze ca ma simt ok, chiar daca aveam o durere de cap insuportabila, probabil de la potiune. Bell ma mangaie usor pe brat, apoi imi intinse un pahar cu apa. ''Ahh, nu e potiune, nu?'',am soptit, ironic. Aceasta zambii, apoi o privi pe Bells, care inca ma privea speriata. ''Bella, sunt bine, ok ??'',am soptit, dandu-mi ochi peste cap, ducand paharul la gura. ''Ne bucuram ca esti bine.'',soptii Bell, zambind cu subinteles. ''Da, sunt..'',am oftat.''Oare ce-o sa spuna profesorii ca am lipsit azi toata ziua de la scoala?'',am intrebat, privind prin geamul deschis, prin care se ivea cerul albastru inchis. Era deja intuneric afara. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
17 Oct 2010, 10:06
|||
|
|||
Bell incepu sa rada.
"-Nu iti fa griji, Madam Pomfrey i'a anuntat deja ca ai avut un mic accident" spuse ea, facandu'i cu ochiul. "-Un ~Mic accident~" chicoti Bella, iar Ashlyn zambi. "-Haide, te vei face bine curand..sa vedem cum iti sunt fracturile" murmura Bell, apropiindu'se de cercetasa. Ii analiza putin bandajul din jurul pieptului, dupa care o ruga sa se ridice. "-Doare?" intreba ea, atingandu'i usor coastele rupte. "-Putin" mormai Ashlyn, strambandu'se. "-Sa vedem si piciorul" continua Bell, ajutand'o sa se aseze la loc. Arunca o privire spre membrul fracturat, si ii dadu jos bandajul. Se vindecase aproape in intregime. "-Se pare ca mai bine de atat nici nu putea fi" chicoti cercetasa, luandu'i fisa de la capatul patului. "-Cum adica?" murmura Bella, tinand'o de mana pe Ashlyn. "-Pai, coastele sunt aproape sudate, probabil peste noapte iti vei reveni complet. Iar piciorul e gata deja" raspunse Bell, in timp ce nota ceva. "-Deci..va mai trebui sa iau potiunea?" intreba Ashlyn, rugatoare. "-O doza mica si gata" raspunse Bell, ingaduitor. Se indrepta spre dulapior si scoase de acolo sticla cafenie. Puse intr'o lingura o cantitate mai mica si se apropie de patul fetei. Acesta se stramba, dupa care deschise gura. "-Bravo" chicoti Bell, in timp ce Ashlyn inghitea potiunea.. |
|||
17 Oct 2010, 10:14
|||
|
|||
Datorita lui Bell ma simteam mult mai bine . Ingrijorarea incepuse sa dispara treptat si trebuie sa recunosc ca acum eram fericita .
Ashlyn parea aproape la fel de sanatoasa ca inainte . Imi placea sa o vad zambind , dar mai ales , adoram felul in care se stramba atunci cand Bell ii daduse din nou acea potiune . Banuiam ca gustul ei era oribil . Am stat cateva minute fara ca nimeni sa spuna nimic , apoi Bell lasa caietul cu notite de o parte , si isi intoarse chipul catre Ashlyn : " - Probabil ar trebui sa mai dormi putin . Asa iti vei reveni mai repede . " Cercetasa se stramba din nou , apoi spuse pe un ton impunator : " - M'am saturat sa dorm . E plictisitor . " Parea ca un copil mic , dar o intelegeam in totalitate . Si eu as fi facut la fel daca eram in locul ei , sau poate chiar mai rau . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 10:23
|||
|
|||
Cercetasa zambi, vazand dezaprobarea ce se citea pe chipul lui Ashlyn. Se ridica de pe pat si se duse din nou la dulapiroul din capatul salonului. Cauta indelung o sticluta albastra, dupa care lua o lingura si se intoarse la cele doua.
"-Nu din nou" mormai Ashlyn, ascunzandu'se sub plapuma. "-Nu e potiunea aia" chicoti Bell. "-Nuu, e alta!" spuse cercetasa, de sub plapuma. "-Are gust mai bun..sincer..si te va ajuta" spuse Bell, in timp ce incerca sa o dezveleasca pe Ashlyn. "-Off, bine..fie" mormai aceasta, aratandu'si capul zburlit dintre asternuturi. Bell ii turna o lingura plina si i'o indesa in gura. Fata ramase serioasa timp de cateva secunde, dupa care un zambet copilaros ii aparu pe chip. "-Ei, cum e?" intreba Bella, atenta. "-Are gust de ciocolata" spuse Ashlyn, vesela. "-Ti'am zis ca e buna" chicoti Bell, intorcandu'se sa puna potiunea la loc. "-Ce i'ai dat?" intreba Bella, brusc. "-Deja si'a facut efectul, nu?" intreba Bell, din celalat capat al salonului. Se apropie de patul cercetasei si observa ca aceasta adormise. "Potiunea Somnului" anunta Bell, zambind. "-Isi va reveni mai repede, nu?" ofta Bella, asezandu'se din nou pe scaunul de langa patul lui Ashlyn.. |
|||
17 Oct 2010, 10:26
|||
|
|||
" - Da , isi va reveni in curand . Probabil somnul asta o va ajuta mai mult decat crede ea . Stii , acum cateva minute ma gandeam sa iti dau si tie putin din " Potiunea somnului " . Ai avea nevoie . " zise Bell , chicotind .
Am privit'o lung , apoi i'am zambit . " - Sunt bine si asa , datorita tie . Sper doar ca si Ashlyn sa isi revina complet . Si .. promit sa nu mai plecam niciodata fara tine la vreo plimbare de genul asta . Daca erai si tu acolo , poate ea nu mai patea asa ceva . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 10:30
|||
|
|||
Bell incepu sa rada.
"-Cred ca iesea un dezastru si mai mare" spuse ea, vesela. "-Nu se stie" chicoti Bella. Avea un zambet copilaros intiparit pe fata, iar asta o bucura pe Bell. "-Ma bucur ca esti mai bine..dimineata pareai distrusa" ofta cercetasa, asezandu'se langa ea. "-Chiar am fost..dar vad ca se simte mai bine acum" chicoti Bella. "-Mult mai bine..si asta datorita tie" o asigura Bell. "-Ba nu..numai din vina mea a ajuns aici" replica Bella, suparata. "-Hey, nu din nou" mormai Bell, aruncandu'i o privire plina de repros. "-Gata, termin" replica Bella, razand. "-Deci..tu ce ai mai facut azi?" intreba cercetasa, vesela. "-Aa, am fost pe langa Salcie?" chicoti Bella. "-In afara de asta..doar v'ati dus la plimbare pe la pranz din cate am inteles eu" raspunse Bell, vioaie.. |
|||
17 Oct 2010, 11:18
|||
|
|||
" - Pai .. nu prea am facut mare lucru . In ultimul timp imi petrec timpul citind . Stii , e o metoda foarte buna pentru a te relaxa . Eu una ma simt foarte bine cand citesc . "
Bell ma privi senin si aproba scurt din cap . " - Si mie imi place sa citesc in timpul liber . " " - Chiar . tu ce ai mai facut ? " " - Am fost destul de ocupata , trebuie sa recunosc . Nici macar nu am mers la orele de Ierbologie , iar acum trebuie sa imi iau lectille . " spuse Cercetasa , aratandu'mi caietul de notite . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,813 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |