O noua fila...
|
16 Oct 2010, 01:00
|||
|
|||
O zi neschimbata...ce parea ca am mai trait-o dar nu..nu este asa...totul se schimba atata in lumea mea cat si in lumea celor din jur...
Eram langa lac intins pe spate privind cerul...albastru limpede...pur si atat de neclintit dar atat de diferit in fiecare secunda.... Ma gandeam ca doar la prietenie...la viata...si la schimbari... Apoi am inceput parca sa vorbesc cu cerul...impartasindui gandurile mele... Nu alerga,mergi....nu te schimba,fi tu insuti....nu iti dori,indeplineste-ti...cand ai prieteni...doar atunci lumea va reveni la viata... Chiar cand esti singur cineva se gandeste la tine...cineva stie ca existi si iti da viata...iti arata un nou inceput...chiar cand esti singur si iti pierzi speranta ...nu nu esti singur ....o mana te va trage catre lumina mereu...cand ai incredere ...si crezi....atunci vei avea un drum pe care sa pasesti drumul tau si al prietenilor tai -Ah...viata...ceva atat de trecator...poti castiga azi iar maine sa pierzi mai mult ...am spus cu amaraciune... Am rasuflat usor si am privit cerul iar si iar si iar...era foarte bine imi face-am ordine in ganduri...dar...ceva parca lipsea |
|||
16 Oct 2010, 08:24
|||
|
|||
Mergeam cu pasi mari si apasati spre lac. Moi nou, imprumutasem aceasta imagine a relaxarii de la Rosalie. Lacul era, intr-adevar, un calmant.
Deja ma vedeam stand la umbra copacilor, aruncand cu pietricele in apa sau pur si simplu uitandu-ma la padurile marete ce se apropiau din toate partile. M-am rezemat de un copac si am inspirat adanc. Mirosul familiar din zona imi amortea creierul, ma linistea. Am inchis ochii, permitandu-mi siguranta. Un fosnet fin in iarba... Mi-am indreptat privirea spre sursa. Un tanar statea intins pe iarba si se uita la mine. - Buna, Slin! am zambit politicos. Scuza deranjul, nu mi-am dat seama ca esti aici. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Oct 2010, 23:02
|||
|
|||
-Deranj...nu este locul unde ma relaxez...apoi am ridicat privirea pentru a vedea cu cine vorbesc...
-Buna Ema...ce te aduce aici.... Era o fata de la ochii de soim...era destul de relaxata...in exterior dar se vedea ca ceva o apasa foarte tare... -Sa intamplat ceva...am spus destul de relaxat.... Apoi m-am intins pe sapate privind cerul...albastru... -Si ce mai faci ...ce ai mai facut in ultimul timp... Era foarte tacuta neobisnuit de tacuta... |
|||
16 Oct 2010, 23:16
|||
|
|||
- Nimic special, doar multe teme... am spus usor visatoare. Simteam nevoia unei scapari, asa ca am venit aici. Dar tu? Ce-ai mai facut?
M-am asezat pe iarba, langa trunchiul de care inca stateam sprijinita, nu departe de locul unde se afla Slin. De la nivelul de unde priveam, ii puteam vedea profilul fetei. Nu prea clar, ce-i drept, datorita ierbii e crescuse mladios. Dar ma simteam bine asa. Acum fieacare avea un colt de intimitate. Nu consideram niciodata ca cineva se poate relaxa daca altcineva se holbeaza la el. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Oct 2010, 23:30
|||
|
|||
-Eu...nu prea multe Em...am lucrat la un proiect pentru a putea opri castarea unor vraji...si la multe alte potiuni...
-Multe studi despre oridinul Dragonilor si sangele acestora iar mai nou tata a obtinut un ou de pasare Pheonix...abia astept sa o studiez ... -Stiu ca sunt plictisitor...am spus ascunzandu-ma in iarba... -Dar am nevoie sa fiu pregatit pentru ce urmeaza... -Si cum mai este atmosfera in turnul ODS-lor |
|||
16 Oct 2010, 23:35
|||
|
|||
- Plictisitor? Tu? Glumesti? Glumesti.
Am zambit repetand ce-am spus in minte. - Prin turnul nostru nimic special. Toata lumea incepe sa se planga de lipsa de timp liber. Cateodata, ma simt de parca as fi in Ministerul Magiei. Din fericire, foarte rar. Am aruncat o privire spre apa. Ultima oara fusese captivanta si adanca. Acum, oglinda apei mi se parea opaca. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Oct 2010, 23:42
|||
|
|||
-Ministerul Magiei...o prefacatorie...plin de fosti devoratori...sunt scarbit...
-Dar acolo un muncesc decat adevarati vrajitori...adica cei de pe teren si ei sunt cei ce sunt buni...poate daca cineva ar schimba ministrul totul ar fi mult mai bine... -Scuza ma Em...m-am lasat dus de val... -Dar sunt scarbit de reformele lor...si nedreptatile facute asupra creaturilor magice... |
|||
17 Oct 2010, 09:45
|||
|
|||
- Sunt perfect de acord! Chiar si "oamenii lor" sunt impotriva ministrului.
M-am gandit la toate vorbele nervoase ale tatei, atunci cand venea acasa. Mereu avea ce avea superiorii. "O adunatura mare de fara-inimi". Cuvintele lui erau intotdeauna dezaprobatoare. - Adunatura de fara-inimi... am zis usor suparata. Tata avea mare dreptate sa-i numeasca asa. M-am lasat mai mult pe spate, capul atingand acum scoarta copacului. - Cateodata ma intreb de unde le vin ideile, am continuat incet si am zambit cand am realizat ca eram destul de informata cand venea vorba de politica. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
17 Oct 2010, 11:27
|||
|
|||
Haha...se auzi iarba...
-Fara-inimi...bine spus...doar cineva fara inima ar ataca pe cineva neinarmat...sau neputincios... Ma gandeam la cuvintele spuse de Ema... -Dar nu o sa mai dureze foarte mult...oameni deja sau plictisit de atata nedreptate... -Se vor revolta curand...am auzit cateva vorbe...de la tatal lui Floyd ca se pune ceva la cale...ceva maret... -Abia astept...am spus entuziasmat... |
|||
17 Oct 2010, 17:21
|||
|
|||
- Hm... Interesant! am zambit oarecum entuziasmata. In acest caz, din cate stiu eu, Departamentul Aurorilor va fi impotriva conducerii Ministerului.
M-am intrebat daca febra posibila va cuprinde Hogwarts. Ma vedeam deja luptand impotriva unor oameni imbracati in pelerine mohorate si cu insigne in piept. Parca ma incanta gandul. - Hei, Slin... Crezi ca noi vom participa? Si nu neaparat cu acord... Presupuneam ca probabilitatea ca macar o parte din profesori sa strige in gura mare "Elevii sa se duca imediat in camerele lor!" era destul de ridicata. M-am intrebat daca voi avea suficient curaj sa ma furisez si sa ma duc la lupta. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O noua prietena | Charlotte Ambrosine | 8 | 1,509 |
26 Oct 2008, 19:00 Last Post: Charlotte Ambrosine |
|
O descoperire noua | Kennya Allen | 3 | 1,196 |
03 Sep 2008, 17:38 Last Post: Lyra Dust |