Poezii si alte aiureli
|
18 Oct 2010, 19:42
|||
|
|||
Melancolia Ploii
Ploaia ... Deseori ne intristeaza prin aspectul sau mohorat. Induce melancolia si iti poate da dureri de cap.Dar oare nu este o adevarata orchestra ? O simfonie a picaturilor de apa asemenea unei melodii ... In ciuda caracterului sau trist este impersionanta.Orasul este acaparat de ploaie. Toti stau in casa iar putinii trecatori strand in pumni cate o umbrela sau sunt infasurati in pelerine. Din cand in cand se aude : E limpede, ideea nu ii incanta. Ba chiar din contra .... Dar asta e doar majoritatea. Sunt si cativa care, scapand de agitatia caracteristica zilelor insorite, isi gasesc - in sfarsit ! - gandurile agitate. Doar nu exista numai ganduri vesele, nu ? se aude in fereastra. O femeie o deschise, iar un aer rece intra in incapere. Ofta. Acum cativa ani - dar tot aceeasi data - murise sotul ei. Ploua si atunci. Plouã si acum. Aerul rece inunda incaperea la fel ca atunci ...Melancolica, ploaia ne poate acapara precum o face o simfonie de apreciat de la care nu stii niciodata la ce sa te astepti. _____________________ Sper ca va place ... am avut de scris despre un fenomen al naturii la ora de romana, la alegere. Si eu am ales ploaia. Dati-va si voi cu parerea despre cum va place ![]() |
|||
18 Oct 2010, 20:54
|||
|
|||
Imi place foarte mult titlul;x
Quote: Melancolia ploii" Si asta ;x: Quote:Melancolica, ploaia ne poate acapara precum o face o simfonie de apreciat de la care nu stii niciodata la ce sa te astepti. Abia astept un Next;x ![]() |
|||
18 Oct 2010, 21:05
|||
|
|||
Uh la la
Sper sa mai pui si altele , pentru ca asta mi'a placut foarte mult - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
18 Oct 2010, 21:41
|||
|
|||
Chiar ? atunci va arat fiecare TAMPENIE IDIOATA pe care o scriu, si nu glumesc xD FIECARE, ca sa fie clar
PS: mie se pare o TAMPENIE ce am scris eu ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
18 Oct 2010, 22:02
|||
|
|||
Taci .
Conteaza parerea noastra , nu ? De abia astept sa vad ce ai scris ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
18 Oct 2010, 22:04
|||
|
|||
Yuuki Rawkuro Wrote:PS: mie se pare o TAMPENIE ce am scris eu Cred ca toti avem parerea asta cand scriem ceva Eu nici nu am curajul sa imi citesc capitolele dupa ce le postez pe DM Oricum, nu iti pierde capul si firea Mie mi-a placut ce ai scris, cum ai descris, ca sa spun asa.Nu ai descris un anotimp, ci starea care ti-o induce acel anotimp. Mai astept one-shots
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
19 Oct 2010, 15:25
|||
|
|||
ai scris foarte frumos,nu e o tampenie;x
Si nimeni nu scrie urat ![]() Din cate am citit eu pana acum la toti mi-a placut ![]() Soph,Next> ![]() ![]() |
|||
14 Dec 2010, 23:52
|||
|
|||
Inca.
Inca imi place numele sa-i scriu Inca suna divin sa mi-l repet in gand Inca-mi pare c-are chipul angelic cand il vad Inca vreau sa-mi zambeasca Inca vreau sa-l privesc Inca inima-mi bate Pentru-al sau chip ingeresc Chiar daca stiu ca nu-i pasa Chiar de m-ar uri Vreau sa-mi vina in fata Si vreau... sa-i vin in gand. Ignorati cat de tampita e... Nu am nimic mai bun de aiurat prin ora de spaniola/desen/whatever. ![]() |
|||
15 Dec 2010, 17:41
|||
|
|||
Sopht,taci:-W
Mie mi se pare super poezia ![]() ![]() |
|||
16 Dec 2010, 23:37
|||
|
|||
Sophie A. Rose Wrote:Inca. Hmm....super misto poezile si prima compunere cu melancolia...imi place felul ce ai zis despre sunetele pe care le percepi prin stropi ![]() Asa sa revenim la poezia a 2 ![]() Foarte misto!...Well Done si la mai multe! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poezii | Daniel Cruplud | 93 | 40,532 |
04 Jun 2012, 23:30 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Poezii si altele... | Georgia Harris | 109 | 22,668 |
01 Aug 2011, 06:42 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Poezii | Kasumi Mikoto | 8 | 2,429 |