Visand cu ochii deschisi
|
20 Oct 2010, 15:11
|||
|
|||
Ma uitam la Eveline care parea foarte interesata sa facem ceva,doar sa nu ne plictisim. Hmm,m-am uitat din nou la "Salcia Batausa" care parea din nou dispunsa sa ne arunce prin aer. Mi-am dat ochii peste cap apoi m-am uitat din nou la Ev si i-am spus:
-Hei,daca vrei vom mai incerca putin mai incolo sa trecem de salcie,dar momentan nu risc...Hmm,ti-am zis ca voi mai continua cu povestea mea...Daca mai doresti sa afli..Ea dadu afirmativ din cap asa ca am continuat multumita: -Stii,sunt foarte multe lucruri de spus ,dar iti voi spune cat de detaliat pot in cuvinte. Jake,iubitul meu a fost ucis de catre un Devorator fiindca el s-a impotrivit,nu vroia sa devina asa. Am suferit mult dupa el si inca sufer dar de obicei evit acest subiect. Si eu am jurat sa ma razbun odata,iar pana la urma am reust sa il fac pe assasin sa intre la Azkaban. Probabil ca l-as fi ucis dar m-am gandit ca Jake nu ar vrea sa devin asa si bineinteles ca nici familia mea. Asla,puma mea a murit si ea,iar noi eram foarte apropiate,eram ca si cele mai bune prietene. E greu de explicat. Despre aceste doua dragi fiinte mie iti spuneam mai devreme. Iti pot garanta ca le voi purta mereu in suflet, lacrimi cristaline imi curgeau pe obrazul care acum imi era de un rozaliu puternic,dar le-am sters cat de repede am putut, apoi am continuat discutia: -Sa stii ca imi pare foarte rau pentru sora ta. Si mie mi-ar fi placut sa o cunosc si sa ma imprietenesc cu ea. Vorbisem din suflet ,foarte sincer...Nu am putut sa nu adaug: -Si de unde este ea inca te protejeaza... ![]() |
|||
20 Oct 2010, 15:29
|||
|
|||
Am observat inainte ca ea sa isi stearga lacrimile ca plangea.Si chiar era trist tot ce spusese.
-Imi pare rau despre Jake si Asla am soptit.Si sa sti ca si ei de acolo de unde sunt au grija de tine.Niciodata sa nu te gandesti ca s-au dus definitiv pentru ca- i-am luat mana si i-am pus-o in dreptul inimi ei - ei sunt aici si mereu vor fi acolo.Si sunt sigura ca Jake este mandru de tine ca l-ai razbunat am adaugat si am lasat capul in jos. Eu nu aveam cum sa o razbun pe Serena pentru ca din ce imi spusese mama Voldemort a fost distrus.Cu atat mai bine! Am luat un punct fix si m-am uitat la el aducandu-mi aminte de discutia cu mama. ~~Trecut~~ -Poftim!? am exclamat socata.Serena nu a murit intr-un accident de masina!?Atunci cum a murit!? Stai stiu ce urmeaza sa-mi spui .... cineva din lumea asta a magiei de care vorbesti a omorat-o nu-i asa? am intrebat-o pe mama dandu-mi ochii peste cap. -Chiar asa imi spuse ea cu lacrimi in ochi Sora ta a murit ucisa de cel mai intunecat vrajitor , Lordul Voldemort si de doi Devoratorii ai Mortii,ucenici sai.Eveline nu te-as mai minti,mi-ai spus sa iti spun adevarul iar eu asta fac.In noaptea in care a fost ucisa sora ta incerca sa salveze pe cineva de Lordul Voldemort dar a murit ea.Cei doi Devoratori - Michael si Santiago - si-au aparat Lordul si au luptat alaturi de el.Sora ta nu avea nici o sansa,ea era una ei 3.Imi pare rau Eveline dar asta e adevarul spuse terminand de povestit si am observat ca plangea. -Unde sunt? am intrebat furioasa.Devoratorii aia 2?Unde sunt acum? Mama dadu din cap negativ. -Nu stiu .. ar putea sa fie la Azkaban,ar putea fi in libertate ... nu stiu. -O sa ii gasesc eu intr-o zi si o sa-i fac sa plateasca pentru seara aia nenorocita am soptit in timp ce incepusem sa plang. ~~ Prezent ~~ Am clipit de mai multe ori impiedicand lacrimile sa apara apoi m-am uitat la cer. "O sa va gasesc eu odata si odata" am soptit atat de incet incat nici eu nu prea am auzit ce am spus. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
20 Oct 2010, 16:18
|||
|
|||
-Crede-ma ca stiu,stiu ca sunt inca acolo si vro fi mereu si asa este si sora ta cu tine,ea inca traieste ,cel putin pentru tine si pentru parintii tai,care banuiesc ca au iubit-o nespus.
Am ramas putin pe ganduri si mi-am spus doar pentru mine: "Oare cand se va termina cu toate aceste...crime,razbunari?" Probabil ca niciodata. Lumea noastra e plina de pericol . Si asa va fi posibil,mereu! Totusi mereu exista un motiv pentru a se intampla ceva,iar lumea aceasta are sute de motive printre atatea nenorociri. Ma uitam din nou la "Salcia Batausa" si mi-a venit in minte ca nu dupa mult timp voi incerca din nou sa trec de ea,dar pentru a face asta va trebui sa ma pregatesc putin..Cu curajul.. ![]() |
|||
20 Oct 2010, 17:15
|||
|
|||
Ma uitam mereu la "Salcia Batausa" si ma incruntam de fiecare data.Adica haidee este doar o salcie cu siguranta pot trece de ea.Trebuie sa fie o vraja,un descantec,ceva ca sa numai fie atat de violenta.Sau sa fie o vraja a invizibilitati sau a nu stiu..ceva sa trecem de ea..
-Hei Rose am spus si Rose sa intors sa se uite la mine,Crezi ca e vreo vraja care sa o facem sa trecem de salcie si sa intram in tunel? am intrebat cu un strop de speranta in glas. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
20 Oct 2010, 17:31
|||
|
|||
Dupa intrebarea pe care mi-o pusese Eveline am ramas pe ganduri. Chiar doream sa trecem de ea,dar la ce ma gandisem acum nu ar fi functionat. O vraja de invizibilitate-nici vorba,ne-ar fi simtit. Puteam sa o amortesc dar parca totusi nu vroiam sa fac asta,bineinteles ca nici sa-i dau foc. Nu as fi facut asta nici in ruptul capului. Iubeam intr-un fel "Salcia Batausa" fiindca facea parte din scoala. Apoi mi-am indreptat privirea catre Ev si am rostit:
-Cred ca va trebui sa o facem prin forte proprii ,am chicotit eu. Dar te previn ,daca reusim nu vom putea sta mult acolo. Apoi am tras-o de brat dupa mine si i-am zis: -Deci,sa mergem!!! ![]() |
|||
20 Oct 2010, 18:59
|||
|
|||
Am inceput sa alergam spre salcie si cand ne-am apropiat am luat-o usor la pas si ne-am oprit in fata ei.Ne uitam la ea si parea linistita.
-Hai,so luam usot am soptit si am inceput sa mergem usor-usor spre tunelul care il pazea salcia. In timp ce mergeam ma uitam cu coada ochiului la salcie care nu dadea semne ca vroia sa ne atace.Probabil ca nu trebuia sa gandesc asa repede.O creanga venea cu viteza spre noi.Am sarit exact la fix apoi m-am intors si am strigat -Ai grija! Rose a sarit si ea peste apoi ne uitam speriate dupa alte obstacole. -Incearca o vraja de amortire de confuzie...nu stiu ceva! am strigat pregatita sa ma feresc de alta creanga. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
20 Oct 2010, 19:30
|||
|
|||
-Confundus!,am rostit eu speriata ,iar salcia acum se clatina usor-usor. Am luat-o repede pe Eveline dupa mine si ne-am lasat usor sa alunecam in tunel...Dar nu inainte sa fac salcia sa isi revina. Nu imi convenise ca o vrajisem asa ca odata ce ne-am vazut in tunel am reusit sa ma ridic putin inapoi si sa soptesc:
-Finitum Incanatare!,iar salcia isi revenise la loc cum era. Apoi m-am intors catre Eveline si i-am spus: -Pfiu,am rezolvat! Acum sa te vad,chicoteam eu ...Ce vrei sa facem? ![]() |
|||
20 Oct 2010, 19:37
|||
|
|||
Ma uitam peste tot prin tunel.Nu era foarte spatios dar totusi puteam merge prin el.
-Hai sa incepem sa mergem sa vedem unde ajungem am spus eu putin emotionata. Am inceput sa mergem si sa mergem.Era cam intuneric si eu eram in fata.M-am uitat in spate dar din cauza intunericului nu o vedeam pe Rose asa ca am rostit "Lumos" si varful baghetei s-a aprins. -Asa e mai bine am zambit.Hei Rose aprinde-o si tu pe a ta sa nu cumva sa te impiedici de ceva. Rose spuse si ea "Lumos" apoi am continuat sa mergem. Dintr-o data am inceput sa tip iar Rosalie s-a uitat speriata.Un paianjen se tara pe bratul meu drept. -Jos cu tine am tipat si l-am dat la o parte.Uram paianjenii.Hai sa mergem am spus si am luat-o de mana pe Rose si am continuat sa mergem. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
20 Oct 2010, 19:55
|||
|
|||
-Mda,si eu urasc...paianjenii,i-am raspuns lui Eveline putin scarbita,fiindca nu imi placeau paianjenii. Eu de fapt nu aveam nimic cu ei,dar daca se apropiau de mine nu imi placeau.
Ma uitam in dreapta si in stanga sa fiu preventiva,cine stie ce putea sa iasa dintr-o parte sau alta? Ma uitam in jos si am observat niste oase si era mizerie pe jos. Ma gandeam oare ce creatura umbla pe aici? Apoi mi-am intors privirea catre Eveline si am intrebat-o: -Esti sigura ca mai vrei sa inaintam sau ne intoarcem? In timp ce asteptam raspunsul fetei m-am lovit de ceva la picior si am zis doar: -Auuu! ![]() |
|||
20 Oct 2010, 20:53
|||
|
|||
Stateam si ma gandeam la intrebarea lui Rose.Daca inaintam riscam sa ne lovim sau mai rau sa o pun pe ea in pericol si chiar si pe mine.Daca ne intorceam nu stiu daca ieseam vi de sub salcie.Am oftat si m-am uitat inapoi la ea.
-Cred ca odata ce am intrat ar trebui sa mergem pana la capat...dar cred ca decat sa te pun in pericol si sa ne punem pe amandoua defapt cred ca ar fi bine sa ne intoarcem.Doar daca nu vrei sa continuam.Rose nu vreau sa patesti ceva asa ca daca vrei sa ne intoarcem ne intoarcem daca vrei sa continuam , continuam...deci? Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|